Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Parasound Zamp V.3 végfok

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Lattitude
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Re: Parasound Zamp V.3 végfok

Hozzászólás Szerző: Lattitude »

Már az új szerető gazdájánál zenél. Köszönöm az AVX-nek.

Lattitude
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Re: Parasound Zamp V.3 végfok

Jegelve egy kedves fórumtársnak. Átadás-átvétel után zárom.

Lattitude
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Parasound Zamp V.3 végfok

Eladó, egy szép állapotban lévő, keveset használt Parasound Zamp V3 végfok. Mind műszakilag, mind esztétikailag is tökéletes állapotban van. Második tulajdonosa vagyok, itt vettem nem is olyan régen az AVX-en. Eladás oka, hogy egy Palotás Feri féle végfokra váltottam (mert már volt korábban tőle egy előfokom, és így teljes a szett).
A Parasound Zamp v3 hangjáról sok véleményt lehet olvasni a neten, pár szóban összefoglalva: tiszta, zenei, dinamikus.

Kérdés esetén keress bátran.

Dupla gyári dobozában, minden papírjával és tartozékával adom. Személyesen Dunaújvárosban átvehető, de dupla doboza miatt postázom is (a vevő felelősségére), a csomag mérete miatt XL-es rekeszben, melynek ára 3.700 Ft (Foxpost)

Eladási ára változatlan: 60.000 Ft

Előzményel: viewtopic.php?f=32&t=207427&p=2901661&h ... p#p2901661
IMG_1416.jpeg
IMG_1416.jpeg
Csatolmányok
IMG_1417.jpeg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”