Újra eladó.
75.000 Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 650A
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6188
Re: Cambridge Audio Azur 650A
Feleslegesen ne nyiss új topikot, megnyitottam ezt, csak írd be az aktuális árat.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Cambridge Audio Azur 650A
Legyen 85.000 Ft
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Cambridge Audio Azur 650A
Költözés miatt eladó egy Cambridge Audio Azur 650A sztereo integrált erősítő. Az új albérletben, barátnő mellett pillanatnyilag nem jut a hifinek hely, így december óta csak pihennek a dobozokban a komponensek.
2023 decemberében váltott le nálam egy yamaha ax396-ot , azóta hallgattam nagy megelégedéssel.
Nem terveztem a hifi eladását, de pillanatnyilag nem tudom élvezni, dobozban pihentetni pedig nem látom értelmét, inkább zenéljen egy másik zene kedvelő hifis arcnál.
Távirányító és saját doboz nélkül vettem, így is tudom továbbadni.
Vannak apróbb esztétikai hibái, én így vettem, vigyáztam rá.
A működése hibátlan, hangerőállító poti zajtalan, minden relé kapcsol, minden bemenete, kimenete hibátlanul műkódik.
Adom mellé a hozzá kapott tápkábelét.
Sopronban személyesen is átvehető, illetve buborékos fóliával bőségesen kibélelt dobozban, előreutalással a vevő terhére a postázás is megoldható.
Irányár 90.000 Ft.
2023 decemberében váltott le nálam egy yamaha ax396-ot , azóta hallgattam nagy megelégedéssel.
Nem terveztem a hifi eladását, de pillanatnyilag nem tudom élvezni, dobozban pihentetni pedig nem látom értelmét, inkább zenéljen egy másik zene kedvelő hifis arcnál.
Távirányító és saját doboz nélkül vettem, így is tudom továbbadni.
Vannak apróbb esztétikai hibái, én így vettem, vigyáztam rá.
A működése hibátlan, hangerőállító poti zajtalan, minden relé kapcsol, minden bemenete, kimenete hibátlanul műkódik.
Adom mellé a hozzá kapott tápkábelét.
Sopronban személyesen is átvehető, illetve buborékos fóliával bőségesen kibélelt dobozban, előreutalással a vevő terhére a postázás is megoldható.
Irányár 90.000 Ft.