Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vincent SV-500 hybrid sztereo erősítő
Re: Vincent SV-500 hybrid sztereo erősítő
Elkelt ez a szépség, kellemes időtöltést az új tulajdonosának. Köszönöm AVX.
Re: Vincent SV-500 hybrid sztereo erősítő
Elkelt ez a szépség, kellemes időtöltést az új tulajdonosának. Köszönöm AVX.
Vincent SV-500 hybrid sztereo erősítő
Kedves fórumtársak!
Eladó eme népszerű sztereo. Állapotába nem lehet belekötni, karcmentes gyári. Nincs olyan, hogy jaj nem vettem észre vagy az már rajta volt. Minden tartozék megvan táv, leírás, dupla doboz. Százhalombattán lakik, küldhetem is.
Egy kis infó: Kimenő teljesítménye 2 x 50 watt (8 ohm), illetve 2 x 80 watt (4 ohm)
4 analóg RCA, 1 optikai Toslink, 1 Koax SPDIF, 6,3mm jack fejhallgató csatlakozó.
Az előerősítő két darab 6N1 meghajtó triódával, a fázisfordító egy 12AX7, a végfokozat Toshiba végtranzisztorokkal szerelt.
Belül méretes toroid táp.
Súly 10kg, méretek: 118mm x 430mm x 475mm MaxSzéxMé
Érdeklődni: privát vagy tel: 06-20-322-81-22
StreamAudios vásárlás.
Ár: 230eFt
Eladó eme népszerű sztereo. Állapotába nem lehet belekötni, karcmentes gyári. Nincs olyan, hogy jaj nem vettem észre vagy az már rajta volt. Minden tartozék megvan táv, leírás, dupla doboz. Százhalombattán lakik, küldhetem is.
Egy kis infó: Kimenő teljesítménye 2 x 50 watt (8 ohm), illetve 2 x 80 watt (4 ohm)
4 analóg RCA, 1 optikai Toslink, 1 Koax SPDIF, 6,3mm jack fejhallgató csatlakozó.
Az előerősítő két darab 6N1 meghajtó triódával, a fázisfordító egy 12AX7, a végfokozat Toshiba végtranzisztorokkal szerelt.
Belül méretes toroid táp.
Súly 10kg, méretek: 118mm x 430mm x 475mm MaxSzéxMé
Érdeklődni: privát vagy tel: 06-20-322-81-22
StreamAudios vásárlás.
Ár: 230eFt