Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kingrex T20U
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
- Értékelés: 218
Re: Kingrex T20U
40.000 

Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
Köszönöm a hozzaszólást, én is így gondolom! Érdemes rákeresni a neten...
Természetesen a gyári tápjával adom. De egy külső lineáris táppal az igazi, állítólag sokat dob rajta. Próbáltam beszerezni, de nem sikerült.
Üdv, Speedy
Természetesen a gyári tápjával adom. De egy külső lineáris táppal az igazi, állítólag sokat dob rajta. Próbáltam beszerezni, de nem sikerült.
Üdv, Speedy
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
- ottoisis
- Fórumlakó
- Értékelés: 87
Milyen táp hajtja? - Nekem annak idején a T-20 volt, U, azaz USB DAC nélkül, de az eredeti gyári tápegységgel. Ha jól tudom, az erősítő rész ebben is ugyanaz. Ha igen, akkor ez egy nagyon jó hangú holmi, nagyobb és drágább cuccokat zavarba ejtő hanggal. Nagyon szerettem, ezért most egy pillanatra meginogtam...
Minden esetre sok sikert az eladáshoz!
egy kis olvasnivaló az erősítőről: https://6moons.com/audioreviews/kingrex2/u.html
o.
Minden esetre sok sikert az eladáshoz!
egy kis olvasnivaló az erősítőről: https://6moons.com/audioreviews/kingrex2/u.html
o.
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Blue
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
Kingrex T20U
Eladó első gazdás T20U USB DAC - os erősítő dobozában. Helyileg Kiskunfélegyháza, posta a vevő felelősségére mehet.
Szuper kis cucc. Egy apró makula van rajta, fotóztam.
Ár : 45.000 Ft.
Üdv, Speedy
Szuper kis cucc. Egy apró makula van rajta, fotóztam.
Ár : 45.000 Ft.
Üdv, Speedy