Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman/Kardon HK-870
Re: Harman/Kardon HK-870
25.01.12.-ig jegelem az erösítöt.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Re: Harman/Kardon HK-870
Kedves hírdető!
Gondoltam itt is írok, mert a privát üzenetem ólvasatlan maradt.
Szeretném megvásárolni az erősítőt!
Az hogy át van kábelezve: hurrá!
Nekem nem kell!
Az hogy új előlap?
Minek???
De maradhat.
Szóval szeretnék kérni egy telefonos elérhetőségét!
Üdv!
Gábor
Gondoltam itt is írok, mert a privát üzenetem ólvasatlan maradt.
Szeretném megvásárolni az erősítőt!
Az hogy át van kábelezve: hurrá!
Nekem nem kell!
Az hogy új előlap?
Minek???
De maradhat.
Szóval szeretnék kérni egy telefonos elérhetőségét!
Üdv!
Gábor
Harman/Kardon HK-870
Eladó egy modifikált Harman/Kardon HK-870 végfok.
Az erősítő modifikált. Anno, 2010 körül kapott egy pácolt és lakkozott fa előlapot. Emiatt a hátlapra került egy billenő kapcsoló mely a ki-be kapcsolást szolgálja. Ekkor lett cserélve a gyári banán aljzat is aranyozott darabokra. Valamint a jel és hangfal kábel is cserélve lett. A jelkábel cat7 a hangfal kábel pedig 2,5-es réz. A gyári lapos AC vezeték is cserélve lett akkor.
Az erősítő jól működik, egyéb szervízelés nem volt rajta. Tudtommal még az eredeti tranzisztorok vannak benne.
A gyári előlap(ezüst színű) és a kapcsoló is meg van hozzá.
Irányára :40.000Ft
Kiskunfélegyházán található. Elsősorban személyes átvételt javaslom. Ha nagyon muszáj akkor mehet a posta vagy futár is, de ez esetben a költségek a vevőt terhelik.
Az erősítő modifikált. Anno, 2010 körül kapott egy pácolt és lakkozott fa előlapot. Emiatt a hátlapra került egy billenő kapcsoló mely a ki-be kapcsolást szolgálja. Ekkor lett cserélve a gyári banán aljzat is aranyozott darabokra. Valamint a jel és hangfal kábel is cserélve lett. A jelkábel cat7 a hangfal kábel pedig 2,5-es réz. A gyári lapos AC vezeték is cserélve lett akkor.
Az erősítő jól működik, egyéb szervízelés nem volt rajta. Tudtommal még az eredeti tranzisztorok vannak benne.
A gyári előlap(ezüst színű) és a kapcsoló is meg van hozzá.
Irányára :40.000Ft
Kiskunfélegyházán található. Elsősorban személyes átvételt javaslom. Ha nagyon muszáj akkor mehet a posta vagy futár is, de ez esetben a költségek a vevőt terhelik.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn