Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Musical fidelity X-can V2 fejhallgató erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
feher
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 48

Musical fidelity X-can V2 fejhallgató erősítő

Hozzászólás Szerző: feher »

Dobozában eladó
Az optimálisan legjobb UK Mullard csövek vannak benne ,amikben vagy 150 óra lehet
A doboz és a táp kifogásolható esztétikailag -ha valakit ez zavar.
Sőt a táp kicsit viharvert , a dugója letört ,felületesen és hanyag módon -hozzákötöttem egy másik darabot-sőt így is használtam.
HD 540 reference-szel éreztem a legjobbnak egykor.

Régóta nem használom ,STAX csöves váltotta
Angliából vásároltam privát személytől -aki szerint ez a V3-ra volt tuningolva a csövek okán ,de szerintem ez túlzás-meg azt sem tudom ,hogy melyik a jobb /V2-V3/
Azt is mondta ,hogy ezek a mullard csövek egy kisebb vagyonba voltak ,de ahogy nézegetem ,nem olcsók -,de ez is túlzásnak tűnik ,bár annyi minden számít: getter ez -az,amaz ,etc-,hogy igazat is mondhatott.
Az eredeti csöves változatnál ,viszont valóban sokkal jobban szól-mivel ez meg azt váltotta.

62e ft

Sárospatak
Csatolmányok
DSC06746.JPG
DSC06772.JPG

Utoljára feher ugrasztotta előre 2025.08.30., szomb. 11:44-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”