Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral aurum A5
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 49
Re: Quadral aurum A5
Készpénz esetén 750 €!!! (május 20.ig,utána zárom a hirdetést). Beszámolás lehetséges nekem megfelelő cd player vagy lejátszó.
-
- Fórumlakó
Végső ár alku nélkül :800€! (ez már az új készülék akciós árnak is csak az 1/3-a).
-
- Fórumlakó
Amíg a kiszemelt elérhető : 850€.
-
- Fórumlakó
Mivel legtöbb ember a Quadral márkát csak a hangfalairól ismeri, nem tudván hogy minőségi elektronikát is gyárt, ezért 1 hetes vissza fizetési lehetőséget is ajánlok fel az esetleges vevőnek.
-
- Fórumlakó
Mivel a szlovák forgalmazó a 2850€ helyett most 2690€-ért árulja az új készüléket, ezért én is engedek az árból. ÚJ ÁR : 900€.(az új 1/3-da)
-
- Fórumlakó
Köszönöm az újranyitást! Fél éve hirdettem pár napig, végül úgy döntöttem hogy mégsem adom el mert ezen az áron jobb hangot nem kapok! Már több high-end rendszert felszámoltam és most véglegesen vissza térek a vintage vonalra, csak is ezért eladó! Kábel beszámolás már nem aktuális, viszont csere érték egyeztetéssel lehetséges Marantz pm6, pm8, nineteen....
-
- Fórumlakó
Quadral aurum A5
Eladó egy német gyártású, ritkán felbukkanó, dual-mono kialakítású, szemet gyönyörködtető integrált stereo erősítő :QUADRAL AURUM A5. Ez már belépő a high end világba még viszonylag kevés pénzből. A hangja kristálytiszta, dinamikus, részletező de viszont sokáig hallgatható, kellemes. Műszaki adatok, teszt vélemények elérhetők az interneten. Nálam (Szlovákia, Komáromtól vagy Esztergomtól 20km-re) meghallgatható Acoustic research AR3A dobozokon. Eredeti ára 2850 € volt, s mivel nincs eredeti csomagolás, se távirányító, valamint a tetején van egy kisebb makula (lásd a képeket, ezen kívül kifogástalan állapotú), az árát nagyon barátságos, 950€ - ra szabom meg. (ez az újkori ár 1/3 része). Az ára fix, ha nem megy el ennyiért akkor megtartom. Hozzá való, illő cd lejátszó (quadral aurum c5, c8) esetleges beszerzése esetén a távirányító kezeli az erősítőt is. Beszámítani ezüst rca kábelt tudok max 300€-ig.