Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Obelisk Si3
Re: Heed Obelisk Si3
Jegelve
Még mindig eladó!
Kicsit feljebb hozom, és csökkentem az árat 340eFt-ra.
Hirdetek egy X2 tápot is. Együtt használtam hosszú évekig az Si3-mal, szerintem nagyon jól teljesítenek együtt.
Hirdetek egy X2 tápot is. Együtt használtam hosszú évekig az Si3-mal, szerintem nagyon jól teljesítenek együtt.
Heed Obelisk Si3
Tisztelt fórumozók!
Gyártón belüli továbblépés miatt eladó egy Heed Obelisk Si3 integrált erősítő, egyéb kártya nélkül.
A készüléket néhány éve Zsolttól vásároltam demo készülékként. Gyári csomagolásban érkezett, mindenben olyan volt, mint egy teljesen új készülék. Máig karcmentes, hibamentes, még a fólia is rajta van az előlapján.
A készülék Zalaegerszegen található.
Doboza megvan, így előreutalás esetén futárral is tudom küldeni.
Ára 350ezerFt.
Érdeklődést, ajánlatokat PÜ-ben várom.
Köszönöm!
Gyártón belüli továbblépés miatt eladó egy Heed Obelisk Si3 integrált erősítő, egyéb kártya nélkül.
A készüléket néhány éve Zsolttól vásároltam demo készülékként. Gyári csomagolásban érkezett, mindenben olyan volt, mint egy teljesen új készülék. Máig karcmentes, hibamentes, még a fólia is rajta van az előlapján.
A készülék Zalaegerszegen található.
Doboza megvan, így előreutalás esetén futárral is tudom küldeni.
Ára 350ezerFt.
Érdeklődést, ajánlatokat PÜ-ben várom.
Köszönöm!