Szia!
Érdeklődnék a készülék után, de csak úgy tudom megvenni, hogy eladom a Lindemann Musicbook készülékem. Van már komoly jelentkező vagy érdeklődő, mert nem akarok a két szék között maradni!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Edge NQ
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 93
Cambridge Audio Edge NQ
Eladó Cambridge Audio Edge NQ előerősítőm. (streaming, dac)
Karcmentes, makulátlan állapotban, gyári dobozában. Igazi nagyágyú, érdemes utána olvasni.
Nagyon vigyázva volt rá, én a kijelző is mindig ki volt kapcsolva, csak a kép miatt kapcsoltam be, a távot is fóliában használtam.
Átvenni Szomoron lehet. Ára 1.100.000ft ami az új ár 50-65%-a. Az ár csak nagyon kis mértékben alkuképes.
Érdeklődni privátban lehet, vagy a 0630négy9egy 1hat41-es számon.
Csere-beszámítás esetleg érdekelhet komolyabb Genelec hangfalra.
Karcmentes, makulátlan állapotban, gyári dobozában. Igazi nagyágyú, érdemes utána olvasni.
Nagyon vigyázva volt rá, én a kijelző is mindig ki volt kapcsolva, csak a kép miatt kapcsoltam be, a távot is fóliában használtam.
Átvenni Szomoron lehet. Ára 1.100.000ft ami az új ár 50-65%-a. Az ár csak nagyon kis mértékben alkuképes.
Érdeklődni privátban lehet, vagy a 0630négy9egy 1hat41-es számon.
Csere-beszámítás esetleg érdekelhet komolyabb Genelec hangfalra.
Üdv, Zoli