Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MX Audio Phono
Re: MX Audio Phono
Karácsonyi ár: 125,000,- Ft.
Eladó Mz/x által készített szimmetrikus MM/MC phono 145,000,- Ft-ért.
Köszönöm a kiegészítést!
MM és MC-vel is használtam, csöves integrálttal; szépen optimálizálható a rendszer a gain beállításával és érdekes volt kipróbálni a gyári ajánlástól eltérő lezáró ellenállást is ill. ott van még a kapacitás, ami szintén variálható.
Teljesen szimmetrikus felépítésű, ezt nem volt lehetőségem kipróbálni - adom hozzá a fotókon látható xlr/rca átalakítókat.
MM és MC-vel is használtam, csöves integrálttal; szépen optimálizálható a rendszer a gain beállításával és érdekes volt kipróbálni a gyári ajánlástól eltérő lezáró ellenállást is ill. ott van még a kapacitás, ami szintén variálható.
Teljesen szimmetrikus felépítésű, ezt nem volt lehetőségem kipróbálni - adom hozzá a fotókon látható xlr/rca átalakítókat.
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 14
Én is használtam Zoli (MZ/X) egyik phonoját pár évig. Talán nem mellékes, hogy a Clearaudio Balanced Reference phono kapcsolását építette meg. Nagyon szépen zenélt együtt a Clearaudio Concept MC hangszedőmmel.
Eladó: Core Audio prototípus monoblokkok
MX Audio Phono
Sziasztok!
Eladó Mz/x által gyártott MM/MC szimmetrikus felépítésű phono előerősítő, riaa korrektor.
A tápegység külön házban, az erősítés, lezárás a panelen állítható, a fotók alapján.
Szép, stabil hangú, kipróbálható Bp.Zuglóban, igény szerint postázom is.
Ára: 145,000,- Ft.
Eladó Mz/x által gyártott MM/MC szimmetrikus felépítésű phono előerősítő, riaa korrektor.
A tápegység külön házban, az erősítés, lezárás a panelen állítható, a fotók alapján.
Szép, stabil hangú, kipróbálható Bp.Zuglóban, igény szerint postázom is.
Ára: 145,000,- Ft.