Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quad 34 előerősítő
Re: Quad 34 előerősítő
Egyenlőre marad..
Re: Quad 34 előerősítő
Up! 120e. Ft.
Kondik cserélve benne, már így került hozzám. A (DADA) ajánlásával. Potik tökéletesek nem recsegnek.
Kondik cserélve benne, már így került hozzám. A (DADA) ajánlásával. Potik tökéletesek nem recsegnek.
Quad 34 előerősítő
Eladóvá válhat ez a kicsi, de nagyszerű előfok.
Itt a fórumon vásároltam a 306-os végfokával.
Az eladás csöves előfokra váltás miatt történik.
A nagyszerűsége a sokrétű állítási lehetőségében rejlik. Nem a highend világát tükrözi, de ízelítőt ad belőle és remekül tolmácsolja a zenét. Phono fokozat is van benne, de én felszámoltam a lemezjátszó szekciómat és így nem teszteltem.
Az előzmények:
viewtopic.php?f=32&t=199545&p=2852212&h ... d#p2852212
Esztétikailag nem változott, apró karcok, kopások vannak rajta.
Az árát tekintve kicsit bajban vagyok, de figyelembe véve külföldi árakat és a hazai piacot
130ezer Ft. lenne.
Az erősítő Komárom Esztergom megyében van.
Budapesti átvétel megoldható.
Köszönöm hogy elolvastad!
Itt a fórumon vásároltam a 306-os végfokával.
Az eladás csöves előfokra váltás miatt történik.
A nagyszerűsége a sokrétű állítási lehetőségében rejlik. Nem a highend világát tükrözi, de ízelítőt ad belőle és remekül tolmácsolja a zenét. Phono fokozat is van benne, de én felszámoltam a lemezjátszó szekciómat és így nem teszteltem.
Az előzmények:
viewtopic.php?f=32&t=199545&p=2852212&h ... d#p2852212
Esztétikailag nem változott, apró karcok, kopások vannak rajta.
Az árát tekintve kicsit bajban vagyok, de figyelembe véve külföldi árakat és a hazai piacot
130ezer Ft. lenne.
Az erősítő Komárom Esztergom megyében van.
Budapesti átvétel megoldható.
Köszönöm hogy elolvastad!