Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Burmester 935 mkII előerősítő
-
Alchy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 11
Re: Burmester 935 mkII előerősítő
Rendben, ha nem kell senkinek, marad. Zárom.
- solarsurfer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
Bocsánat, hogy belerondítok a hirdetésbe, de muszáj hozzászólnom a fentiekhez, mert pontosan ugyanezt tapasztalom. Felsőpolcos, ritkán felbukkanó, makulátlan állapotú erősítők, amiket messze a bolti ár alatt hirdetnek, zéró érdeklődést váltanak ki. Az, hogy ennek mi a pontos oka, azt nem tudom, de az biztos, hogy a vásárlási hajlandóság egyre csökken a magasabb kategóriás hifinél.Alchy írta: ↑2024.05.21., kedd 17:47Hihetetlen, hogy mennyire lelassultak az eladások. Biztos a háború az oka, vagy teljesen elfogyott az emberek pénze. Esetleg tartalékolnak az atomháború esetére....
Ilyen szintű előerősítőre sem indulnak be a hifi szerelmesei. Megpróbálok egy akciót: 850 000 Ft-ért esetleg érdekel valakit?
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium
-
Alchy
- Nincs visszaút

Nézzük, kinek mennyit érne ez a fantasztikus előerősítő...
-
Alchy
- Nincs visszaút

Hihetetlen, hogy mennyire lelassultak az eladások. Biztos a háború az oka, vagy teljesen elfogyott az emberek pénze. Esetleg tartalékolnak az atomháború esetére....
Ilyen szintű előerősítőre sem indulnak be a hifi szerelmesei. Megpróbálok egy akciót: 850 000 Ft-ért esetleg érdekel valakit?
-
Alchy
- Nincs visszaút

Legyen olcsóbb 950 000 Ft-ért vihető. Szeretném eloszlatni azt az elterjedt nézetet, hogy egy DAC kiválthatja az előerősítőt. Persze, ha lehet szabályozni a hangerőt, akkor elméletileg egy készülékkel kevesebb kell, de a hang nem lesz olyan jó. Szerintem alap egy jó előerősítő.
-
Alchy
- Nincs visszaút

Burmester 935 mkII előerősítő
Komoly előerősítő, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban eladó. Fém programozott táv, ami a bekapcsolást és a hangerő változtatást tudja. Phono XLR bemenete is van, de szerintem ez nem igazi phono bemenet, ahhoz valamit variálni kell szakembernek belül. A németek a Burmesterre találták ki azt a fogalmat, hogy: luxus hig-end.
Ezt érzed, amikor hallgatod. Biztos van jobb előfok (ez 9600 dollár volt, amikor kihozták) is, de én még nem hallottam jobbat.
Beszámítást megfontolok. Budapesten van, 980 000 Ft az ára.
Ezt érzed, amikor hallgatod. Biztos van jobb előfok (ez 9600 dollár volt, amikor kihozták) is, de én még nem hallottam jobbat.
Beszámítást megfontolok. Budapesten van, 980 000 Ft az ára.