Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio ATAC 3
Re: Cambridge Audio ATAC 3
30.000 Ft 
Utoljára busman20 ugrasztotta előre 2024.07.22., hétf. 10:35-kor.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
Kösz, de annyiért nem eladó. Akkor inkább elmuzsikál a másodlagos rendszerben. Úgy működik ahogy kell, az új tulaj majd tetethet bele koppanásgátlót ha akar.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
20000ft ot kinálnék ha megfelel. Én ugy is csak fejhallgatóval használnám , igy hangfalat nem kötnék rá. Bekapcsolás után pár másodpercre dugom rá a fejhallgatót már a pukkanás eltetével , akkor már nem tudja kárositani azt.
Vinkler írta: ↑2024.05.21., kedd 09:47Szerintem bekapcsoláskor a pukkanó hang nem normális működési jellemző.
[/quote
igen ,föleg ha zéro hangeröállásnál is pukkan . Nekem több erösitöm is van amiben nincs koppanásgátló. Azok késleltetés nélkül bekapcsoláskor azonnal hangot adnak ,viszont koppanás nélkül.Elképzelhetö hogy a kondenzátorok cserére szorulnak . De lehet nem az a gond.
Nem tudom,nem vagyok műszaki szaki. Egy hozzáértő talán megmondaná mi a helyzet.
Daniel Nathan Leone
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9705
Szerintem bekapcsoláskor a pukkanó hang nem normális működési jellemző.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Cambridge Audio ATAC 3
Eladó a címben szereplő jó hangú angol erősítő. Második tulaja vagyok,karcmentes hibátlan állapot.Javítva szerelve nem volt. Phono modul nincs és nem is volt benne (opcionális)lásd kép. Koppanásgátló nincs benne ezért bekapcsoláskor van egy kis pukk.Nichicon kondenzátorok,torroid táp,direktforrás kapcsoló,hosszan hallgatható kellmes angolos hangja van.
Year of manufacture: 1995
Made in: United Kingdom
Colour: black
Type: Stereo, Analogue
Remote control: no
Power consumption: 150 watts
Dynamic power: 8 Ohm: approx. 2 x 35 Watt
35000 Ft
Helyileg Pócspetri. Személyes átvétel v MPL futár házhoz v. posta pont.
Year of manufacture: 1995
Made in: United Kingdom
Colour: black
Type: Stereo, Analogue
Remote control: no
Power consumption: 150 watts
Dynamic power: 8 Ohm: approx. 2 x 35 Watt
35000 Ft
Helyileg Pócspetri. Személyes átvétel v MPL futár házhoz v. posta pont.
Daniel Nathan Leone