Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

New Audio Frontiers Stradivari Phono MM/MC - csöves

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Re: New Audio Frontiers Stradivari Phono MM/MC - csöves

Hozzászólás Szerző: Lanszelot »

Tisztában vagyok vele nem egy ismert gyártó lehet itt nálunk. Nekem is teljesen ismeretlen volt. Cserére ajánlották fel egy NAT előfokkal. Arra gondoltam miért ne hallgatnám meg. Egy Audia Flight FL phonom volt nekem akkoriban. El is vittem, vittük összehallgatni. Ahol ez történt nagyon komoly kiszolgálást kaptak elektronikában és minden tekintetben. A végeredmény annyira egyértelmű volt, hogy nem kellett egy percig se gondolkodni azon, hogy elhozzam. Az Audia volt előtte az álmom és elég nehezen jutottam hozzá használtan, de ebben a „versenyben” eléggé alulmaradt. Nem égető az eladás, sőt ha megmarad se fog fájni. Amire cserélném egy hazai TMP/TEP közös termék (nem a kicsi, olyan már van nekem), ami mostanában született és igen az talán ennél jobb vagy inkább más. Ha ezt valaki mégis megvenné, akkor még rendesen ki kell majd pótolni az árat. Azt gondolom, ha komoly hangot keresel érdemes tenni egy próbát ezzel is. Felsőkategóriás hangszedőket is kiszolgál gond nélkül. Ez se olcsó, de egy próbával sokat nem veszít senki!

Utoljára Lanszelot ugrasztotta előre 2025.10.27., hétf. 10:03-kor.

Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: New Audio Frontiers Stradivari Phono MM/MC - csöves

Egy kis kiegészítés. Gál Tamáshoz (TMP audio) elvittem, mert a tápnál standby üzemmódban lehetett hallani némi ciripelést időnként. Ezt orvosolta, át is nézte. Mást nem talált, amivel dolog lenne. Továbbra is javaslom meghallgatásra, ha valaki esetleg igazán komoly phono-t keres. Volt már összehallgatva egy EMT phono-val és nem vallott szégyent, pedig az se egy olcsó darab. Az EMT csak MC hanszedőhöz jó ez pedig MM és MC hangszedővel is használható. Jó zenehallgatást mindenkinek! :rolleyes:

Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

New Audio Frontiers Stradivari Phono MM/MC - csöves

Eladó a címben szereplő csöves New Audio Frontiers Stradivari Phono. Made in Italy. Itt vettem a fórumon, az akkori első tulajdonostól. Állapota azóta nem változott, csak ment bele pár óra. Állapota kitűnő, doboza és kezelői leírás megvan hozzá.

A gyártói oldal:

https://www.newaudiofrontiers.com/portf ... ari-phono/

Előzmény topik:

https://avxforum.hu/forum/viewtopic.php ... o#p2754276

Irányár: 4.800 EUR vagy annak megfelelő HUF.

Tiszakécskén található. Posta, ha lehet a súlya miatt inkább ne, de szállításban segítek országosan.

Feljebb lépés miatt szeretném eladni. Nagyon komoly amit tud, de ezt majd eldönti akit valóban érdekel. Nálam tesztelhető, úgy gondolom megfelelő komponensekkel.

Csak USA-ban találtam oldalt (biztos van máshol is), ahol meglehetne vásárolni ott 15.000 USD az ára.

https://www.usatubeaudio.com/product/an ... ari-phono/

Telefonszám: +36-30-207-0858

TECHNICAL CHARACTERISTICS
Model …………………………………………….. STRADIVARI PHONO
Type ………………………………………………. Tubes separate power supply unit
Sensitivity input impedance………………. Phono MM 47 KOhm / MC
Inputs phono …………………………………… 2 RCA
Output phono ………………………………….. 1 RCA
Gain ………………………………………………. 70 dB
Frequency response …………………………. 20 – 50K within 5 dB
Signal / noise ratio …………………………… 90 dB
Dimensions …………………………………….. 29 x 15 x 40 cm. (W x H x D)
Dimensions separate power supply unit 29 x 15 x 40 cm. (W x H x D)
Net weight………………………………………. 25 kg. Couple
Manufacturer ………………………………….. New Audio Frontiers – Italy

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”