Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audia Flight FL three S
Re: Audia Flight FL three S
A hangfalaim elkeltek, ezért nálam meghallgatni sajnos már nem lehet.
Fejhallgatót és/vagy 3 méteres XLR kábelt szívesen beszámítok.
Új ára: 625.000 Ft
Fejhallgatót és/vagy 3 méteres XLR kábelt szívesen beszámítok.
Új ára: 625.000 Ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6512
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
judy
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia,
Engem komolyan érdekel a készülék. Új vagyok a fórumon, nem tudom, hogy kell privátban írni. Esteleg Te írd meg a mobilszámod és felhívlak.
Engem komolyan érdekel a készülék. Új vagyok a fórumon, nem tudom, hogy kell privátban írni. Esteleg Te írd meg a mobilszámod és felhívlak.
Audia Flight FL three S
Sziasztok!
Rendszerleépítés miatt dobozában eladó Audia Flight FL three S integrált erősítőm. Karcmentes darab, a hangerőszabályzó 11 óránál magasabban nem járt. Technikai adatok, műszaki leírás és marketing szöveg a Streamaudio oldalán: https://streamaudio.hu/audia-flight-thr ... eo-erosito
Postázni nem szeretném.
Csere - köszönöm - nem érdekel. Sennheiser HD800-at szívesen beszámítok.
Meghallgatható Budapesten a XI. kerületben.
Ára: 700.000 Ft
Rendszerleépítés miatt dobozában eladó Audia Flight FL three S integrált erősítőm. Karcmentes darab, a hangerőszabályzó 11 óránál magasabban nem járt. Technikai adatok, műszaki leírás és marketing szöveg a Streamaudio oldalán: https://streamaudio.hu/audia-flight-thr ... eo-erosito
Postázni nem szeretném.
Csere - köszönöm - nem érdekel. Sennheiser HD800-at szívesen beszámítok.
Meghallgatható Budapesten a XI. kerületben.
Ára: 700.000 Ft