Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Smsl SP400 - nagyteljesítményű fejhallgató-erősítő
-
szeni
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
Re: Smsl SP400 - nagyteljesítményű fejhallgató-erősítő
Üsse kő! Legyen 170 eFt!
-
szeni
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
Smsl SP400 - nagyteljesítményű fejhallgató-erősítő
Eladásra szánom a tárgyban jelzett szuper, THX AAA technológiával rendelkező erősítőm.
Karcmentes (mint az új), és GARANCIÁLIS (2024. novemberig).
Első tulajdonos vagyok, hazai vásárlás.
Miért is szuper? Mert valóban nagy teljesítményű! Kimagasló tulajdonsága az extrém alacsony zajpadló, a ki- és bemenetek száma, a valódi transzparencia. Ez az erősítő valóban nem színez, amit kap jelet, professzionális szinten felerősíti és kiküldi a kimenetre.
Én planárral, dinamikus fejhallgatóval és IEM-el is használtam, minden variációban tökéletes munkát végzett.
Műszaki adatok és további infó:
https://www.muzix.hu/S-M-S-L/Erosito/SM ... wwEALw_wcB
Eladási ár: 180 000 Ft
Helyileg Óbudán lakozik, de egyeztessünk rugalmas vagyok!
Karcmentes (mint az új), és GARANCIÁLIS (2024. novemberig).
Első tulajdonos vagyok, hazai vásárlás.
Miért is szuper? Mert valóban nagy teljesítményű! Kimagasló tulajdonsága az extrém alacsony zajpadló, a ki- és bemenetek száma, a valódi transzparencia. Ez az erősítő valóban nem színez, amit kap jelet, professzionális szinten felerősíti és kiküldi a kimenetre.
Én planárral, dinamikus fejhallgatóval és IEM-el is használtam, minden variációban tökéletes munkát végzett.
Műszaki adatok és további infó:
https://www.muzix.hu/S-M-S-L/Erosito/SM ... wwEALw_wcB
Eladási ár: 180 000 Ft
Helyileg Óbudán lakozik, de egyeztessünk rugalmas vagyok!