Régóta hajtok ilyet..
Ilyen áron olyan dual mono erősítő ami nem fekszik meg a statik alatt sem... nem sok van..
Kifejezetten realisztikus meleg hangú erősítő.. Természetesen van bőven felette csak nem ebben az ársávban.
A konkrét erősítőt és eladód nem ismerem de bátran ajánlom az erősítőt.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare A30.1 mk2 (beszámítás játszik)
Re: Primare A30.1 mk2 (beszámítás játszik)
Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos
Primare A30.1 mk2 (beszámítás játszik)
Eladó, Primare A30.1 mk2 integrált erősítő.
Többszörös díjnyertes, (sokak szerint) a Primare cég egyik legjobban eltalát készüléke.
Ez nem a "sima" A30.1 ez már az mk2-es verzió, amely többek között jobb tápot és pre-out kimenetet is kapott.
Kettős toroid trafós, dual mono felépítesű, masszív, súlyos darab.
Bármilyen hangsugárzót képes kiszolgálni (8Ω-on 2 x 100W, 4Ω-on 2 x 180W).
Korával kapcsolatban, sajna nincs infóm, úgy tudom én a 3. tulajdonosa vagyok.
Műszakilag hibátlan állapotú (pár napja került ki a rendszerből), esztétikailag is nagyon szép, megkímélt (10-es skálán 9.6).
Nálam 5 éve teljesít szolgálatot, ezalatt az idő alatt nagy megelelégedettséggel hallgattam, de ugye mindig van feljebb
!
Gyari távja megvan, doboza sajna nincs.
Beszámítás megoldható.
Ami érdekelhet: elosztót, készülékalátét, olcsóbb tápkábelt, illetve jó minőségű CD.
Az erősítő Salgótarjánban található.
A személyes átvételt preferálnám, de bármi kérdés, kérés van keress bizalommal.
Ára: 304.990Ft
06202433909
Többszörös díjnyertes, (sokak szerint) a Primare cég egyik legjobban eltalát készüléke.
Ez nem a "sima" A30.1 ez már az mk2-es verzió, amely többek között jobb tápot és pre-out kimenetet is kapott.
Kettős toroid trafós, dual mono felépítesű, masszív, súlyos darab.
Bármilyen hangsugárzót képes kiszolgálni (8Ω-on 2 x 100W, 4Ω-on 2 x 180W).
Korával kapcsolatban, sajna nincs infóm, úgy tudom én a 3. tulajdonosa vagyok.
Műszakilag hibátlan állapotú (pár napja került ki a rendszerből), esztétikailag is nagyon szép, megkímélt (10-es skálán 9.6).
Nálam 5 éve teljesít szolgálatot, ezalatt az idő alatt nagy megelelégedettséggel hallgattam, de ugye mindig van feljebb
Gyari távja megvan, doboza sajna nincs.
Beszámítás megoldható.
Ami érdekelhet: elosztót, készülékalátét, olcsóbb tápkábelt, illetve jó minőségű CD.
Az erősítő Salgótarjánban található.
A személyes átvételt preferálnám, de bármi kérdés, kérés van keress bizalommal.
Ára: 304.990Ft
06202433909