Szia!
Az erősítő úton van felém, a munkatársam ma vette át Dávidtól, csak elég hosszú volt megszervezni az átvételt, mivel az ország másik felén élek. Így szerintem hamarosan zárni fogja a hirdetést:)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad C300 Dragonweed tuninggal
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Re: Nad C300 Dragonweed tuninggal
Sziasztok!
Jómagam kettős érintettség okán szólnék most hozzá:
Ezelőtt jó ideig használtam egy gyári állapotú C300-ast. Szerintem kategóriájában a legzeneibb hang és tud valamit, ami ritka a jóval exkluzívabb erősítőknél is: már nagyon kis hangerőn telten, dinamikusan szól, nem kell odacsavarni neki, hogy kinyíljon a hangja.
A korabeli kis Nadok közül a legjobban sikerült. 4,9 csillagot kapott az Audio Reviewsen is.
Másrészt pedig nemrég sikerült megvennem a Dragonweed No1.-t is, szóval azt a C300-ast, amit András anno saját magának épített. Aki ismeri az elhivatottságát, tudhatja, hogy aprólékos munkával, próbálkozással kihozta belőle a kapcsolásban rejlő maximumot, ezzel az erősítő hangzását a többszörös áru ligába tolta...
Csodálkozom, hogy még itt van. Akiben kicsit is felmerült a gondolat, ne habozzon! Garantáltan nem fogja megbánni.
UI: Nem ismerem az eladót.
Jómagam kettős érintettség okán szólnék most hozzá:
Ezelőtt jó ideig használtam egy gyári állapotú C300-ast. Szerintem kategóriájában a legzeneibb hang és tud valamit, ami ritka a jóval exkluzívabb erősítőknél is: már nagyon kis hangerőn telten, dinamikusan szól, nem kell odacsavarni neki, hogy kinyíljon a hangja.
A korabeli kis Nadok közül a legjobban sikerült. 4,9 csillagot kapott az Audio Reviewsen is.
Másrészt pedig nemrég sikerült megvennem a Dragonweed No1.-t is, szóval azt a C300-ast, amit András anno saját magának épített. Aki ismeri az elhivatottságát, tudhatja, hogy aprólékos munkával, próbálkozással kihozta belőle a kapcsolásban rejlő maximumot, ezzel az erősítő hangzását a többszörös áru ligába tolta...
Csodálkozom, hogy még itt van. Akiben kicsit is felmerült a gondolat, ne habozzon! Garantáltan nem fogja megbánni.
UI: Nem ismerem az eladót.
- svan
- Fórumlakó
- Értékelés: 185
60.000 Ft
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
- svan
- Fórumlakó
Anno Andrásnál meghallgattam egy C300-at ugyanezekkel a módosításokkal, és el is döntöttem, hogy nekem is kell egy, ha másra nem, akkor tartaléknak vagy fricskának; hogy mit ki nem lehet kihozni ennyi pénzből! Nyilván nem egy óriásölő (olyan nincs is..), de ha egy bolti 300.000 Ft-os erősítő mellé tesszük, akkor lehet ám fejet vakarni..
Hogy pontosan mi került bele engem annyira nem érdekelt, de András azt mondta, hogy az eredeti alkatrészeknél minőségibb komponensek.
Az alábbi alkatrészek lettek cserélve anno:
(2db tartalék Fet is van a biztonság kedvéért)
Hogy pontosan mi került bele engem annyira nem érdekelt, de András azt mondta, hogy az eredeti alkatrészeknél minőségibb komponensek.
Az alábbi alkatrészek lettek cserélve anno:
(2db tartalék Fet is van a biztonság kedvéért)
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Ez egy kitűnő erősítő és Dragonweed tudja azt, hogy hová kell nyúlni. A leendő vevő biztosan nagyon elégedett lesz!
Esetleg leírnád, hogy mi lett módosítva?
Esetleg leírnád, hogy mi lett módosítva?
- svan
- Fórumlakó
Nad C300 Dragonweed tuninggal
Eladó egy NAD C300 Dragonweed által módosítva, amely a legjobb ár/érték arányú erősítő, amivel találkoztam.
Kiváló választás Sol Kolibri, Monitor Audio Bronze dobozokhoz, akár régebbi Gold szériához (pl.: GS10) is, ha kissé szűkös a keret. A tuningtól feszesebb, gyorsabb, tisztább lett a hangja, miközben a Nad karakter javarészt megmaradt.
Az előlap egyik sarkán található egy hiba ( 3. kép jól mutatja) , illetve itt-ott karcok a készülékházon. Az előlap foltossága élőben nem jellemző, a képeken hangsúlyos.
Az erősítő Debrecenben található, irányára 65.000 Ft.
Kiváló választás Sol Kolibri, Monitor Audio Bronze dobozokhoz, akár régebbi Gold szériához (pl.: GS10) is, ha kissé szűkös a keret. A tuningtól feszesebb, gyorsabb, tisztább lett a hangja, miközben a Nad karakter javarészt megmaradt.
Az előlap egyik sarkán található egy hiba ( 3. kép jól mutatja) , illetve itt-ott karcok a készülékházon. Az előlap foltossága élőben nem jellemző, a képeken hangsúlyos.
Az erősítő Debrecenben található, irányára 65.000 Ft.