Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Peachtree Audio nova 220 + pre
Re: Peachtree Audio nova 220 + pre
Rendszer egyszerűsítés miatt került ki a rendszerből
Csere erdekel!
420e ft
Csere erdekel!
420e ft
Nyilván mindenki a maga lovát dicséri de véleményem szerint ez a elő végfok páros ennyiért ajándék
A D-osztályú erősítőkkel szembeni elismert elfogultság miatt le voltam nyűgözve a Peachtree220-tól, amikor először hallottam az év elején a Consumer Electronics Show-n, ahol a Peachtree emberek egy pár Aerial 7T hangszóróval mutatták be legújabb termékeiket. Azok számára, akik nem ismerik a Montist, ez a hangszóró nem kifejezetten könnyű meghajtású, mivel magas frekvenciákon viszonylag alacsony impedanciát mutat, ami gyakran megdobja mind a csöves, mind a D osztályú erősítőket.
A Peachtree kombó félelmetes partnernek bizonyult a Montis számára, és könnyen el is hittem volna a Peacthree frontemberének, David Solomonnak, ha azt mondja, hogy ez a két doboz kétszer annyiba kerül. Elképesztően megragadták a Loganeket, és egy hatalmas hangszínt sugároztak a csúcsminőséggel kombinálva – lenyűgöző.
Mielőtt elküldtem volna ezt a két darabot Andreának áttekintésre, arra törekedtem, hogy kipróbáljam a 220 erősítőt és a novaPRE-t is, a rendelkezésemre álló különféle hangszórókkal – és minden teszten remekül teljesítettek. Még néhány nehezebb hangsugárzó sem okozott gondot a tarsolyomban (a B&W 802D és a Magnepan 1.7), így bármit is használ, biztos lehet benne, hogy a Peachtree220 megfelel a feladatnak.
A novaPre ugyanolyan rugalmasnak bizonyult, akár a Sooloos zeneszervert, akár a Mac minit, akár egy régi Denon CD-lejátszót használ digitális forrásként, az MP3-tól a HDtracks legújabb kínálatáig mindennel.
Két szó foglalja össze ezt a kombinációt: érték és finomítás. Az öt-, sőt hatjegyű komponensekkel teli világban ezek a Peachtree-től való különállók mega teljesítményt nyújtanak szerény áron, lehetővé téve nagyszerű zenei rendszer létrehozását szűkös költségvetéssel. Örülök, hogy mindkettőjüket odaítélhetem a 2012-es Kivételes Érték Díjaink közül.
Ár:430e ft
A D-osztályú erősítőkkel szembeni elismert elfogultság miatt le voltam nyűgözve a Peachtree220-tól, amikor először hallottam az év elején a Consumer Electronics Show-n, ahol a Peachtree emberek egy pár Aerial 7T hangszóróval mutatták be legújabb termékeiket. Azok számára, akik nem ismerik a Montist, ez a hangszóró nem kifejezetten könnyű meghajtású, mivel magas frekvenciákon viszonylag alacsony impedanciát mutat, ami gyakran megdobja mind a csöves, mind a D osztályú erősítőket.
A Peachtree kombó félelmetes partnernek bizonyult a Montis számára, és könnyen el is hittem volna a Peacthree frontemberének, David Solomonnak, ha azt mondja, hogy ez a két doboz kétszer annyiba kerül. Elképesztően megragadták a Loganeket, és egy hatalmas hangszínt sugároztak a csúcsminőséggel kombinálva – lenyűgöző.
Mielőtt elküldtem volna ezt a két darabot Andreának áttekintésre, arra törekedtem, hogy kipróbáljam a 220 erősítőt és a novaPRE-t is, a rendelkezésemre álló különféle hangszórókkal – és minden teszten remekül teljesítettek. Még néhány nehezebb hangsugárzó sem okozott gondot a tarsolyomban (a B&W 802D és a Magnepan 1.7), így bármit is használ, biztos lehet benne, hogy a Peachtree220 megfelel a feladatnak.
A novaPre ugyanolyan rugalmasnak bizonyult, akár a Sooloos zeneszervert, akár a Mac minit, akár egy régi Denon CD-lejátszót használ digitális forrásként, az MP3-tól a HDtracks legújabb kínálatáig mindennel.
Két szó foglalja össze ezt a kombinációt: érték és finomítás. Az öt-, sőt hatjegyű komponensekkel teli világban ezek a Peachtree-től való különállók mega teljesítményt nyújtanak szerény áron, lehetővé téve nagyszerű zenei rendszer létrehozását szűkös költségvetéssel. Örülök, hogy mindkettőjüket odaítélhetem a 2012-es Kivételes Érték Díjaink közül.
Ár:430e ft
Új ár: 450e ft
Üdvözlöm.
Érdekelne a meghirdetett erősítő páros.
Régen jártam már az avx oldalakon,nem tudom,mi a kapcsolat felvétel menete.
Mindenesetre ideírom "titkosítva"a telefonszámomat,hogyha nem törli az admin,akkor kérem hívjon fel,vagy hagyjon üzenetet!
06húsz-391-ötvenkilenc-27.
Köszönöm:Pali
Érdekelne a meghirdetett erősítő páros.
Régen jártam már az avx oldalakon,nem tudom,mi a kapcsolat felvétel menete.
Mindenesetre ideírom "titkosítva"a telefonszámomat,hogyha nem törli az admin,akkor kérem hívjon fel,vagy hagyjon üzenetet!
06húsz-391-ötvenkilenc-27.
Köszönöm:Pali
Csöves erősítőt be tudok számolni vagy rá tudok fizetni
470e irányár
480e Ft irányár
Még meg van ez a remek erősítő páros
Csak azért eladó mert két komoly erősítőre nincs szükségem
Csak azért eladó mert két komoly erősítőre nincs szükségem
Nagyon jó hang , rengeteg erő !
Gyere hallgasd meg !
Az ár irányár
Gyere hallgasd meg !
Az ár irányár
Aki kétkedve nézi de érdekelné, saját rendszerben Is kipróbálható!
Csere érdekelhet
Meg mindig eladó ez a remek elő végfok páros
Kipróbálható saját rendszerben is
Kipróbálható saját rendszerben is
Mivel abból a szériából nem készült másik elő vagy végfok csak ez a kettő és a gyártó (forgalmazó ) is együtt kínálta őket így nem gondolnám hogy nem egy pár
https://www.peachtreeaudio.com/collecti ... d-products
Akinek meg kérdése van az privátban tegye legyen kedves
Köszönöm
https://www.peachtreeaudio.com/collecti ... d-products
Akinek meg kérdése van az privátban tegye legyen kedves
Köszönöm
- ssssi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
anor írta: ↑2023.03.07., kedd 19:38
A miérteket nem tudom de ők egy pár
https://parttimeaudiophile.com/2013/12/ ... ifier/?amp
inkább csak egy család ....
Értem.Csak arra gondoltam hogy talán gyártottak hozzá xlr kimenetű előfokot is, hamár a hozzá való végfokon van. Köszönöm.
Szia! Érdekelne hogy ez gyárilag összeállított páros, vagy a gyártó egy másik végfokkal párosítja eredetileg ez az előfokot?