Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Devialet d200
Re: Devialet d200
1,200 ezer Ft helyett most 950Ezer FT azoknak akik szeretik a modern dizájnt és az innovatív technológiát.
Tel.: 06702820700
Tel.: 06702820700
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Hihetetlen jelenlét érzet...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
A Devialet D200
Hybrid erősítési technológia (ADH – Analog Digital Hybrid): A Devialet saját fejlesztésű ADH technológiája ötvözi az analóg és digitális erősítők előnyeit, ami ritka és kiváló hangminőséget biztosít.
Kompakt és elegáns dizájn: A D200 egy mindent-egyben rendszer (DAC, streamer, elő- és végerősítő), így nincs szükséged külön komponensekre.
Audiophile körökben nagyon jó véleménnyel vannak róla, részletgazdag, dinamikus és tiszta hangképe miatt.
SAM (Speaker Active Matching): A Devialet saját fejlesztése, amely optimalizálja az erősítő működését az adott hangfalhoz.
Digitális és analóg bemenetek széles választéka: Koaxiális, optikai, USB és analóg bemenetekkel jól felszerelt, ami rugalmas csatlakoztathatóságot jelent.
Verdikt
Egy kompakt, csúcskategóriás all-in-one erősítőt keresel, akkor 1,2 millió forintért jó vétel most.
Hybrid erősítési technológia (ADH – Analog Digital Hybrid): A Devialet saját fejlesztésű ADH technológiája ötvözi az analóg és digitális erősítők előnyeit, ami ritka és kiváló hangminőséget biztosít.
Kompakt és elegáns dizájn: A D200 egy mindent-egyben rendszer (DAC, streamer, elő- és végerősítő), így nincs szükséged külön komponensekre.
Audiophile körökben nagyon jó véleménnyel vannak róla, részletgazdag, dinamikus és tiszta hangképe miatt.
SAM (Speaker Active Matching): A Devialet saját fejlesztése, amely optimalizálja az erősítő működését az adott hangfalhoz.
Digitális és analóg bemenetek széles választéka: Koaxiális, optikai, USB és analóg bemenetekkel jól felszerelt, ami rugalmas csatlakoztathatóságot jelent.
Verdikt
Egy kompakt, csúcskategóriás all-in-one erősítőt keresel, akkor 1,2 millió forintért jó vétel most.
A Devialet D200 egy prémium kategóriás integrált erősítő és DAC egyben, amely a francia Devialet cég innovatív technológiáját alkalmazza. Ez egy csúcstechnológiás, digitálisan vezérelt hibrid erősítő, amely ötvözi a Class A és Class D erősítés előnyeit, kiemelkedő teljesítményt és tisztaságot biztosítv
Főbb jellemzők:
ADH (Analog Digital Hybrid) technológia – a Class A és Class D erősítés kombinációja, amely a meleg analóg hangzást ötvözi
a hatékony digitális teljesítménnyel.
Teljesítmény: 200W csatornánként (6Ω) – könnyedén meghajtja az igényes hangfalakat is.
Beépített DAC – támogatja a 192 kHz/24 bit PCM és DSD64 formátumokat.
MM/MC phono előerősítő – analóg lemezjátszókat is fogad.
SAM (Speaker Active Matching) – optimalizálja az erősítő kimenetét a hangfalak specifikációihoz, így precízebb
mélyhangokat és jobb dinamizmust biztosít.
Ultravékony, modern dizájn – elegáns alumíniumház, érintésérzékeny kezelőfelülettel és forgótárcsával.
Kiemelkedő hangminőség – részletgazdag, precíz és tiszta hangzás, természetes dinamika.
Nagy teljesítmény és kontroll – könnyedén meghajtja a legtöbb hangfalat, még alacsony impedanciás modelleket is.
Digitális és analóg forrásokhoz is kiváló – integrált DAC, phono előfok, hálózati streaming opciók.
Letisztult, kompakt kialakítás – high-end teljesítmény egy vékony és elegáns házban.
Ajánlom olyan Audiofileknek, akik egy kompakt, mégis kiváló minőségű erősítőt keresnek.
Azoknak, akik digitális és analóg forrásokat is szeretnének használni egy rendszeren belül.
Olyan zenehallgatóknak, akik szeretik a modern dizájnt és az innovatív technológiát.
Ára 1 200ezer ft
+36702820700
Főbb jellemzők:
ADH (Analog Digital Hybrid) technológia – a Class A és Class D erősítés kombinációja, amely a meleg analóg hangzást ötvözi
a hatékony digitális teljesítménnyel.
Teljesítmény: 200W csatornánként (6Ω) – könnyedén meghajtja az igényes hangfalakat is.
Beépített DAC – támogatja a 192 kHz/24 bit PCM és DSD64 formátumokat.
MM/MC phono előerősítő – analóg lemezjátszókat is fogad.
SAM (Speaker Active Matching) – optimalizálja az erősítő kimenetét a hangfalak specifikációihoz, így precízebb
mélyhangokat és jobb dinamizmust biztosít.
Ultravékony, modern dizájn – elegáns alumíniumház, érintésérzékeny kezelőfelülettel és forgótárcsával.
Kiemelkedő hangminőség – részletgazdag, precíz és tiszta hangzás, természetes dinamika.
Nagy teljesítmény és kontroll – könnyedén meghajtja a legtöbb hangfalat, még alacsony impedanciás modelleket is.
Digitális és analóg forrásokhoz is kiváló – integrált DAC, phono előfok, hálózati streaming opciók.
Letisztult, kompakt kialakítás – high-end teljesítmény egy vékony és elegáns házban.
Ajánlom olyan Audiofileknek, akik egy kompakt, mégis kiváló minőségű erősítőt keresnek.
Azoknak, akik digitális és analóg forrásokat is szeretnének használni egy rendszeren belül.
Olyan zenehallgatóknak, akik szeretik a modern dizájnt és az innovatív technológiát.
Ára 1 200ezer ft
+36702820700
Upp!
1200ezer Ft
06702820700
06702820700

2022be kezdtem hirdeti...most néztem
olcsóbb nem lesz ....infláció követő
és az utód is 6millios árral kezd...

Masterpiece vagyis remekmű!

Upp.
Devialet D200Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kis kedvezmény.
ÚJ ára 1 200ezer ft
ÚJ ára 1 200ezer ft
Ha valaki bele akar kóstolni határtalan illeszthető ségbe és kompakt pontos tiszta teljesítménnybe.... ( minden egybe ) ebben az esetben nem kompromisszum.
Letöltőd, hogy milyen hangszedőd és milyen hangfalad van és be is van állítva.... jelenleg egy erősítő gyilkos Martin Logan CLS-t +két subbal illesztve és vágva szolgál...
Letöltőd, hogy milyen hangszedőd és milyen hangfalad van és be is van állítva.... jelenleg egy erősítő gyilkos Martin Logan CLS-t +két subbal illesztve és vágva szolgál...

Azóta volt pár hangfal amit kipróbáltam vele ...,de a mostani felállásban wooo... MLCls és hozzá 2 db Rytmik audio subwoffer. Mindezt alul felül vágva illeszthető a Devialet erősítővel...
Az első látásra: „WOW, ez GYÖNYÖRŰ”! Hihetetlenűl vékonyka és úgy nézett ki, mint egy drága cucc, ugyanakkor leegyszerűsített is. A távirányító masszív, fémből készült, és hatalmas kerek gombja van, ami visszavezet az analóg időkbe, amikor az hifin még kerek gombok voltak. Azonnal arra gondoltam, hogy „Ez gyönyörűen néz ki, de van egy olyan érzésem, hogy keményen és sterilen fog szoln”. Mindenesetre rákötöttem az akkori kis ProAc d1 hangfalaimra és elindultunk vásárolni asszonnyal. Kb.1h múlva
BAM! kellett ez az idő....A hangszórók új kasztba kerültek, basszus energia és a részletek...tévedtem! Ez az erősítő valójában egy kicsit MELEG hangzású, és semmiképpen sem volt rideg műszaki hangzású. Azt hittem, hogy analitikus lesz, de semleges volt, egy kis melegséggel. A ProAc hangszórókon új hangokat hallottam, de szerintem nagyon jó szinergia van a kettő között. Ahogy hagytam játszania együtt őket, és ahogy az ismerős zenéket teszteltem, lenyűgözött ez az eszköz. A hang a más volt mint amihez eddig szoktam volt az soner Audio elő és vég erősítőt, eladhattam és a DAC-t, CD-lejátszót, remek phonomat és összekötő és tàp kábeleket...Ehhez a Devialethez csak egy digitális kábelre van szüksége (USB, COAX stb.),
Egyszerűség. Nincsenek drága RCA és táp kábel, DAC vagy Phono között. Itt van minden egyben gyönyörűen elkészített darabban. Kinyíltak stream zenélés kapui és nem csak úgy ,hogy szól.... nem ez egy fő forrást redukàlt belőle a Devialet.
Devialet expert d200 eladó.
Ár 1.350ezer
7500 Somogy megye
06hetven 2820700
BAM! kellett ez az idő....A hangszórók új kasztba kerültek, basszus energia és a részletek...tévedtem! Ez az erősítő valójában egy kicsit MELEG hangzású, és semmiképpen sem volt rideg műszaki hangzású. Azt hittem, hogy analitikus lesz, de semleges volt, egy kis melegséggel. A ProAc hangszórókon új hangokat hallottam, de szerintem nagyon jó szinergia van a kettő között. Ahogy hagytam játszania együtt őket, és ahogy az ismerős zenéket teszteltem, lenyűgözött ez az eszköz. A hang a más volt mint amihez eddig szoktam volt az soner Audio elő és vég erősítőt, eladhattam és a DAC-t, CD-lejátszót, remek phonomat és összekötő és tàp kábeleket...Ehhez a Devialethez csak egy digitális kábelre van szüksége (USB, COAX stb.),

Ár 1.350ezer
7500 Somogy megye
06hetven 2820700
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csövi 2023.12.21., csüt. 09:45-kor.
Zenehallgatás egy új dimenzioja nyilik meg a Devialet készülékkel.
https://www.sztereomagazin.hu/archivum/ ... erosito-2/

https://www.sztereomagazin.hu/archivum/ ... erosito-2/
Most, hogy itt a nyár és uborka szezon csak lp hallgatok kb. heti egyszer... parádés a phono szekció.
Tavaszi Up.
06702820700
06702820700
Kábel csatlakozás mesteri elrejtése.... eladó még a Devialet expert d200am. Parádés beépített dac és phono és egy bitang erős és pontos erősítő egy alumínium tömbben.
üzem melegen a legjobb hang...
Német nyelvű bemutató...https://www.youtube.com/watch?v=Bn2bqdzfI9Y
Tel06702820700
Tel06702820700
Még eladó a remek vas. ill. alumínium tömb, tükör .