Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Devialet Expert 140 pro
Re: Devialet Expert 140 pro
Nem nagyon uppoltam de most lehet feljebb lépnének (220, 250, 440 pro) így ha valaki eladná és beszámolná ezt akkor hívjon bátran .
Legyen az ára kerek 1 millió Ft .
Legyen az ára kerek 1 millió Ft .
Utoljára theo ugrasztotta előre 2025.06.09., hétf. 15:03-kor.
Na még egy kicsik vágok az árából azt hiszem lassan de biztosan kénytelen leszek meghirdetni máshol is.
1 050 000 Ft

Csere, beszámítás és alku lehetséges 
Legyen 1,1 M az új ára .
Vágjunk egy picit az árán : 1 150 000 Ft
Üdv ismét eladó lett kihasználatlanság okán.
Állapota mit sem változott .
Az irányára legyen : 1 199 999 Ft
Továbbra is Budapest Újpesten leledzik ajánlatokat priviben vagy a 06203953712 es tel számon várok.
Köszi hogy benéztél
Állapota mit sem változott .
Az irányára legyen : 1 199 999 Ft
Továbbra is Budapest Újpesten leledzik ajánlatokat priviben vagy a 06203953712 es tel számon várok.
Köszi hogy benéztél
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Eladás felfüggesztve változott a program 

Uppocska

Beszámítás még mindig lehetséges de már óra nem játszik köszi.
Bármilyen ajánlatot meghallgatok
Az ára még mindig 1 250 000 Ft fixen.
Hanoi AV Show 2022...Bármit meghajt highend minőségben!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Beszámítás lehetséges. (Esetleg karóra is játszik omega, breitling, de Apple wath 7/8 as is jöhet )
Üdv egy pár napig 1 250 000 Ft os fix áron eladó utána megy az audio-marktra .theo írta: ↑2022.09.23., pén. 14:16Eladó a címben szereplő Devialet erősítő, Streamer, dac, phono stb.
Itthoni vásárlás(számla,gari, doboza megvan) eredetileg 130 as volt kapott egy gyári upgradet még a forgalmazónál így teljes értékű 140 es lett (amikor bekapcsolod a kijelzőn is ezt írja ki) nekem az eddigi legjobb erősítőm ami megfordult nálam pedig volt egy páraz eladás oka kizárólag az hogy aktív hangfalra váltottam .
Az irányára: 1 350 000 Ft
Bp. Újpesten leledzik.
Ajánlatokat priviben vagy a 06203953712- es tel számon várok
Szerintem is igazatok van,a mindenes az én olvasatomban a több készülékből álló,önmagában működtethető hifi torony kb. Elvileg akkor a Dac-al rendelkező erősítők,előfokok is ide tartonának.
De ez az én véleményem.
Szép napot mindenkinek!
De ez az én véleményem.
Szép napot mindenkinek!
Szerintem is ez egy rossz szabály itt én sem keresnék ilyet akármi is van leírva a szabályzatban mert ez elsősorban inkább erősítő . Na mindegy a szabály az szabály .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Akkor most és utoljára futok még egy kört azoknak akik még mindig nem értik: ott van az alcímben: all-in-one készülékek.
Ez (és a többi ide átrakott hálózati lejátszási képességgel elátott készülék) lejátszik és erősít is, tehát all-in-one.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Eszembe nem jutna itt keresni, de ha itt a helye...komplett rendszer be az hangfal is bele tartozik ez pedig egy erősítő extrákkal...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
A topik átkerült a helyére.
- eric.cartman
- Beköltözött
- Értékelés: 274
- Kapcsolat:
Elhiszem, hogy jó hangú kis masina, bár itt is kb. ugyanolyannak mérik - ez ráadásul nem is a nagytesó, hanem csak a 140 Pro :
https://www.stereophile.com/content/dev ... asurements
De kétségtelenül komoly, extravagáns megjelenésű High-End "hifi-torony" mindenes! UP neki!

NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Sajna én nem értek englisül de az enyém 140 es és egy Dynaudio Heritage Specialt hajtott meglehetősen jól 
youtu.be/B7tib2pvwCc
youtu.be/B7tib2pvwCc
Fura teszt volt...én egy erősítő gyilkos ML CLS hajtok vele és magas csökkenés vagy bármim elfogyást nem tapasztalok ...söt.eric.cartman írta: ↑2022.09.23., pén. 15:40Íme egy elég alapos, részletekbe menő értekezés ezekről a szuper szerzetekről:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.12286/
![]()
- eric.cartman
- Beköltözött
- Értékelés: 274
- Kapcsolat:
Íme egy elég alapos, részletekbe menő értekezés ezekről a szuper szerzetekről:

NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Elmúlt 20 évben semmit nem fejlődött az Highend...nekem ez az első olyan produktum ami mérföldkő a hifi történelembe...rengeteg szabadalommal újítással...gyönyörű köntösben Valaki nagyon jól járhat vele...nagyon jó a MC phono és a dac is roon végpont ....stb. az egyik legjobb hangú és tudású erősítőnek tartom.
Devialet Expert 140 pro
Eladó a címben szereplő Devialet erősítő, Streamer, dac, phono stb.
Itthoni vásárlás(számla,gari, doboza megvan) eredetileg 130 as volt kapott egy gyári upgradet még a forgalmazónál így teljes értékű 140 es lett (amikor bekapcsolod a kijelzőn is ezt írja ki) nekem az eddigi legjobb erősítőm ami megfordult nálam pedig volt egy pár
az eladás oka kizárólag az hogy aktív hangfalra váltottam .
Bp. Újpesten leledzik.
Itthoni vásárlás(számla,gari, doboza megvan) eredetileg 130 as volt kapott egy gyári upgradet még a forgalmazónál így teljes értékű 140 es lett (amikor bekapcsolod a kijelzőn is ezt írja ki) nekem az eddigi legjobb erősítőm ami megfordult nálam pedig volt egy pár
Bp. Újpesten leledzik.