Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam Alpha 3 eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6160
Re: Arcam Alpha 3 eladó
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszönöm a lehetőséget, a készülék új gazdára talált.
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
Kezdő audiofileknek jó indulás.
Ez már nem a Denon, Nad, Pioneer, Kenwood stb. szint...
Nekem anno a 2-es volt és mesésen muzsikált egy pár B&W DM 602-es dobozzal...
Nem ismerem az eladót...
Ez már nem a Denon, Nad, Pioneer, Kenwood stb. szint...
Nekem anno a 2-es volt és mesésen muzsikált egy pár B&W DM 602-es dobozzal...
Nem ismerem az eladót...
Arcam Alpha 3 eladó
Hibátlanul működő Arcam Alpha 3 képek szerinti állapotban 37500Ft-ért eladó.
Innen a fórumról vettem sok évvel ezelőtt tartaléknak de ha 10 órát használtam mindösszesen már lehet, hogy túlzok.
Nagycenken kipróbálható vagy előre utalást követően vevő felelősségére csomagküldés is megoldható.
Érdeklődni privát üzenetben vagy a 30 harminc 9 nullanullanullanullán lehetséges.
Innen a fórumról vettem sok évvel ezelőtt tartaléknak de ha 10 órát használtam mindösszesen már lehet, hogy túlzok.
Nagycenken kipróbálható vagy előre utalást követően vevő felelősségére csomagküldés is megoldható.
Érdeklődni privát üzenetben vagy a 30 harminc 9 nullanullanullanullán lehetséges.
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0