A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Érdekel a készülék, ezért szeretnék néhány kérdésre választ kapni.
Publikus módon kérdezek, mert talán más számára is érdekesek a válaszok.
A fotón látható készüléken 550B felirat olvasható, míg a hirdetés szövege szerint 550C.
- Helyes a feltételezésem, hogy a fotók az eladó készülékről készültek, ez tehát 550B?
- Tudható, hogy mi a különbség?
Jól értem, hogy Magtech beszámolója nem erről a készülékről szól, hiszen abban egy 550C meghallgatás benyomásait írja le?
A készüléken "Power amplifier" felirat van, ami szerint ez egy végfok, ám a fotók alapján gyanús, hogy mintha bemenetválasztó és hangerő szabályozó lenne az előlapján, mely esetben ez egy integrált.
- Az első fotón látható - készülék szempontjából rendkívül informatív :) - Tannoy plakett mellett/helyett az eladó készülék hátsó csatlakozóiról készített fotó csatolása hasznos információkkal szolgálna.
Mennyi ideje fut ezzel a csőszettel?
Csövek takaró burkolata jár hozzá?
Bármilyen módosítás történt a készüléken?
Van bármiféle műszaki problémája, vagy korábban volt ilyen, amit sikeresen orvosoltak?
Nekem nem sikerült az interneten a készülék nyomára bukkanni.
- Van esetleg link a készülék műszaki adataihoz?
Bizonyára mindenki tudja vagy érzi, hogy a Kínai Hifi nem feltétlenül kurrens árucikk.
Magam sem szavaztam sok bizalmat neki amikor a japán Almarro után bekötésre került. Alig 15 perc elteltével ahogy bemelegedett azt kell mondjam, hogy nagyon komolyan számba kell venni, ha valaki csöves vagy egyáltalán erősítőt akar venni bagóért.
Elképesztő jó hangja van és tulajdonképpen nem is értem, hogy miért ilyen olcsó ez a hang?
Erősítő: Kenwood KAF 3030 R
CD:Philips 624
LP: Pink Triangle LPT Empire 8000 hangszedő
Casette deck: AIWA ADF 880
Hangsugárzó:TDL Studio 1 M
Az első benyomásra nincs második lehetőség!