Sziasztok!
Nagyon szèpen köszönöm a kiegészítést,ès a fórum adta lehetősèget,egy règi kedves hozzáèrtő fórumtag szárnyai alá vette,elkelt!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Forte Audio Model 3
- Tomopapa79
- Nincs visszaút

- Értékelés: 39
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 623
Re: Forte Audio Model 3
Remélem nem veszed zokon, netes keresések alapján hadd korrigáljam a megadott specifikációkat: a Forté Audio Model 3 az Nelson Pass által tervezett, AB osztályban működik és 200W teljesítmény leadására képes 8 ohm-on.
Bár még sosem halottam a Model 3-at, csak a Model 4-et, de az alapján (és netes rewievek alapján) gyönyörű hangja lehet a Model 3-nak is.
Szaladnék érte azonnal, de ahogy írod is, kell neki a tér és a manualban is ki van emelve, hogy normál működés feltétele, hogy oldalt, felül legalább 3 hüvelyknyi szellőző tér kell neki, hátulról pedig nyitott tér, melyet nem tudok megadni neki. Ennek ellenére irigyelni fogom az új tulaját
Engedelmeddel csatolnék egy manualt is, és sok sikert az eladáshoz!
Bár még sosem halottam a Model 3-at, csak a Model 4-et, de az alapján (és netes rewievek alapján) gyönyörű hangja lehet a Model 3-nak is.
Szaladnék érte azonnal, de ahogy írod is, kell neki a tér és a manualban is ki van emelve, hogy normál működés feltétele, hogy oldalt, felül legalább 3 hüvelyknyi szellőző tér kell neki, hátulról pedig nyitott tér, melyet nem tudok megadni neki. Ennek ellenére irigyelni fogom az új tulaját
Engedelmeddel csatolnék egy manualt is, és sok sikert az eladáshoz!
- Csatolmányok
-
- hfe_forte_model_3_en.pdf
- (6.17 MiB) Letöltve 138 alkalommal.
- Tomopapa79
- Nincs visszaút

- Értékelés: 39
Forte Audio Model 3
Sziasztok!
Eladnám cimben emlitett gyönyörű állapotú,tökéletesen működő A osztályban működő végfokomat,amely 2x50 watt leadására képes,megszólalása viztiszta,áttetsző,de mégis meleg csöves irányba viszi a hangkaraktert,nehezen unható meg. Nagyon dinamikus,jó kis attackot tud inditani,rendkivül szerethető hang! Csupán egyetlen oka van hogy meghirdettem,mégpedig egy Mcintosh birtoklásának hirtelen lehetősége, emiatt beszámitani nem szeretnék semmit. A készülék csak jól szellőző térben helyezhető el,mivel nagy hőleadása van,ezt mindenképpen fontos figyelembe venni, mielőtt valaki felbuzdulna a megvételére. Budapesten tekinthető meg, nem postázom,biztos vevőnek esetleg el tudom vinni,kizárólag vételi célból,nem tesztelésre.
Irányára 250000,-Ft ami nincsen kőbe vésve.
Elérhetőségem 06205698904
Eladnám cimben emlitett gyönyörű állapotú,tökéletesen működő A osztályban működő végfokomat,amely 2x50 watt leadására képes,megszólalása viztiszta,áttetsző,de mégis meleg csöves irányba viszi a hangkaraktert,nehezen unható meg. Nagyon dinamikus,jó kis attackot tud inditani,rendkivül szerethető hang! Csupán egyetlen oka van hogy meghirdettem,mégpedig egy Mcintosh birtoklásának hirtelen lehetősége, emiatt beszámitani nem szeretnék semmit. A készülék csak jól szellőző térben helyezhető el,mivel nagy hőleadása van,ezt mindenképpen fontos figyelembe venni, mielőtt valaki felbuzdulna a megvételére. Budapesten tekinthető meg, nem postázom,biztos vevőnek esetleg el tudom vinni,kizárólag vételi célból,nem tesztelésre.
Irányára 250000,-Ft ami nincsen kőbe vésve.
Elérhetőségem 06205698904
- Csatolmányok
-
- IMG_20220106_132038.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 949 alkalommal
-
- IMG_20220106_132046.jpg (2.19 MiB) Megtekintve 949 alkalommal
-
- IMG_20220106_132114.jpg (2.8 MiB) Megtekintve 949 alkalommal
-
- IMG_20220106_132802.jpg (2.15 MiB) Megtekintve 949 alkalommal
-
- IMG_20220106_132843.jpg (1.88 MiB) Megtekintve 949 alkalommal