Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 851A integrált erősítő
Re: Cambridge Audio Azur 851A integrált erősítő
Eladva, jövő héten könnyes búcsút veszünk.
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Többször volt alkalmam hallgatni ezt a fenevadat, és mindig ugyanaz jutott eszembe: a végtelen erő.
Meghajt mindent, rengeteg szolgáltatás. Ennyiért nagyon jó vétel.
Vegyétek, amíg megvan!
Meghajt mindent, rengeteg szolgáltatás. Ennyiért nagyon jó vétel.
Vegyétek, amíg megvan!
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
Remek, részletező hangú előerősítő, ha éppen azt akarod.
Cambridge Audio Azur 851A integrált erősítő
Üdv Uraim,
Az alábbi sorokat erős hitvesi nyomás hatására írom...
Magyarországi, 2020. 9. havi vásárlás. Garanciális. Hibátlan, 10/10 állapot.
Hihetetlenül finom, sima, folyékony, már-már csöves jellegű hang, D osztályra jellemező felbontással, pedig semmi extra amúgy, csak egy ku..a nagy, majdnem 8 kilós toroid, finom XLR + egy valag egyéb bemenet (control BUS pl.) és persze 2x120W/8Ohm.
Nálam egy pár igen érzéketlen Ma Silver 500-at hajt(ott) és meg kell mondanom, stílustól függetlenül csodásan muzsikálnak együtt.
Az utódja egyébként egy Musical Fidelity M6S PRX és -félre ne értsetek- hatalmasat szól, de teljesen őszintén: egyelőre nem vagyok meggyőződve arról, h minőségi cserét csináltam. Sajnos ilyen Watthajhász vagyok
Gyári csomagolásban minden szirszarral, számlával, papírokkal stb várja új gazdáját. Meghallgatás lehetséges, alaposan, előre egyeztetve...
A képen látható méretre vágott 15 kilós kő alátétet adom hozzá.
Átvehető nálam itthon, Bakonypölöskén és, ha egy mód van rá, a küldözgetést mellőzzük. Veszprém 120km-es körzetében viszont bárhova elviszem, de csak hétvégén és csak komoly érdeklődés esetén.
Érdeklődni inkább telefonon, de ide is benézek néha.
06/30-1nyolcvan67nullaegy
Ára: 396.000

ÜDV!
Az alábbi sorokat erős hitvesi nyomás hatására írom...
Magyarországi, 2020. 9. havi vásárlás. Garanciális. Hibátlan, 10/10 állapot.
Hihetetlenül finom, sima, folyékony, már-már csöves jellegű hang, D osztályra jellemező felbontással, pedig semmi extra amúgy, csak egy ku..a nagy, majdnem 8 kilós toroid, finom XLR + egy valag egyéb bemenet (control BUS pl.) és persze 2x120W/8Ohm.
Nálam egy pár igen érzéketlen Ma Silver 500-at hajt(ott) és meg kell mondanom, stílustól függetlenül csodásan muzsikálnak együtt.
Az utódja egyébként egy Musical Fidelity M6S PRX és -félre ne értsetek- hatalmasat szól, de teljesen őszintén: egyelőre nem vagyok meggyőződve arról, h minőségi cserét csináltam. Sajnos ilyen Watthajhász vagyok

Gyári csomagolásban minden szirszarral, számlával, papírokkal stb várja új gazdáját. Meghallgatás lehetséges, alaposan, előre egyeztetve...
A képen látható méretre vágott 15 kilós kő alátétet adom hozzá.
Átvehető nálam itthon, Bakonypölöskén és, ha egy mód van rá, a küldözgetést mellőzzük. Veszprém 120km-es körzetében viszont bárhova elviszem, de csak hétvégén és csak komoly érdeklődés esetén.
Érdeklődni inkább telefonon, de ide is benézek néha.
06/30-1nyolcvan67nullaegy
Ára: 396.000

ÜDV!