Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
BAT vk-300x negyedáron
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
Re: BAT vk-300x negyedáron
Több jelentkező is van a BAT-ra. Holnap (kedd) estig a teljes vételár (390e Ft) ellenében el lehet vinni meghallgatni saját rendszerben egészen jövő hétfőig, akkor jövök vissza külföldről. Aki elsőként jön érte és teszi le a pénzt, az viheti!
-
- Újonc fórumos
Kösz, Altec. Érdekes, nekem is ugyanezek vannak meg, meg is írtam az egyik érdeklődőnek emailben. Netán te lennél az?:)
Balanced Audio Technology VK-300X-hez kedvcsinálóként néhány link, leírás, teszt:
https://www.youtube.com/watch?v=6RfMatTG-Ko video
https://www.audioasylum.com/messages/am ... plifier-ss
http://www.highfidelity.pl/!ev/artykuly ... 7/bat.html
https://www.theabsolutesound.com/?s=BAT+vk-300

https://www.youtube.com/watch?v=6RfMatTG-Ko video
https://www.audioasylum.com/messages/am ... plifier-ss
http://www.highfidelity.pl/!ev/artykuly ... 7/bat.html
https://www.theabsolutesound.com/?s=BAT+vk-300

-
- Újonc fórumos
Minek írod le mindig ugyanazt?
Elég ha az ármódosítást jelzed.
Elég ha az ármódosítást jelzed.
Usher - Valhalla - Emotiva
-
- Újonc fórumos
Re: BAT vk-300x már ötödáron
A BAT most már ötödáron!
Nyilván csak azért nem talált még gazdára, mert itthon kevésbé ismert márka. Amerikában viszont lelkes követőtábora van a "megfizethető" de valódi high end kategóriában. Több kritika szerint simán jobb hang, mint pl. egy hasonló kaliberű Krell, és ezt én is tanúsíthatom.
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bivalyerős, mindent vidáman meghajt (alacsony, ill. problémás impedanciájú hangfalat is), ugyanakkor a nagy erőtartalékok ellenére részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, egységerősítési funkció (unity gain, AV applikációkhoz nagyon hasznos), 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi duál-mono építés), 1 tape loop, külön elnevezhető és programozható inputok, dimmelhető és teljesen kikapcsolható kijelző, balance- és fázisállítás, fém távirányító teljes körű funkcionalitással, szóval páratlanul sokoldalú felhasználói felület. Senki más nem csinál ilyet a piacon. Svájci kereskedőtől vásároltam, számla, eredeti doboz és felhasználói útmutató is megvan. Nálam meghallgatható. Egy százassal még lejjebb vittem az árat, 390.000 Ft-ra, de ez a vége. Ha ennyiért sem kell senkinek, inkább lehurcolom ezt a 18 kilót a nyaralóba, ahol a Marantzot kiváltva nagyon szépen ellesz a Monitor Audio hangsugárzókkal.
Újonnan 6300 CHF-ért vettem, vagyis az eredeti ár egyötödéért most megszerezheted a világ egyik elismerten legjobb, legsokoldalúbb integrált erősítőjét, ami gyakorlatilag bármilyen hangfallal, bármilyen szobában kompatibilis lesz. Designed and made in Wilmington, Delaware, USA. Kizárólag személyes átvétel, Budapest II. kerületben. Tel.: +36205790509 Email: ravello1906@gmail.com
Nyilván csak azért nem talált még gazdára, mert itthon kevésbé ismert márka. Amerikában viszont lelkes követőtábora van a "megfizethető" de valódi high end kategóriában. Több kritika szerint simán jobb hang, mint pl. egy hasonló kaliberű Krell, és ezt én is tanúsíthatom.
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bivalyerős, mindent vidáman meghajt (alacsony, ill. problémás impedanciájú hangfalat is), ugyanakkor a nagy erőtartalékok ellenére részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, egységerősítési funkció (unity gain, AV applikációkhoz nagyon hasznos), 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi duál-mono építés), 1 tape loop, külön elnevezhető és programozható inputok, dimmelhető és teljesen kikapcsolható kijelző, balance- és fázisállítás, fém távirányító teljes körű funkcionalitással, szóval páratlanul sokoldalú felhasználói felület. Senki más nem csinál ilyet a piacon. Svájci kereskedőtől vásároltam, számla, eredeti doboz és felhasználói útmutató is megvan. Nálam meghallgatható. Egy százassal még lejjebb vittem az árat, 390.000 Ft-ra, de ez a vége. Ha ennyiért sem kell senkinek, inkább lehurcolom ezt a 18 kilót a nyaralóba, ahol a Marantzot kiváltva nagyon szépen ellesz a Monitor Audio hangsugárzókkal.
Újonnan 6300 CHF-ért vettem, vagyis az eredeti ár egyötödéért most megszerezheted a világ egyik elismerten legjobb, legsokoldalúbb integrált erősítőjét, ami gyakorlatilag bármilyen hangfallal, bármilyen szobában kompatibilis lesz. Designed and made in Wilmington, Delaware, USA. Kizárólag személyes átvétel, Budapest II. kerületben. Tel.: +36205790509 Email: ravello1906@gmail.com
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6291
A hozzászólások megjelenésének időrendjét mindenkinek magának kell beállítania a profiljában.Nekem most is az van felül.garancsijancsi írta: ↑2021.04.18., vas. 08:29Bocs, nem tudtam. Megtennéd, hogy a frissített, mai hirdetést teszed előre, a tetejére? Köszönöm szépen!
viewtopic.php?p=2272343#p2272343
Egyébként itt sok a fórum használatával kapcsolatos kérdésre kaphatsz választ:
viewtopic.php?f=100&t=120604&start=25
Végül pedig vazze fórumtárshoz csatlakozva én is javasolnám a szabályzat átolvasását:
app.php/rules
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
garancsijancsi írta: ↑2021.04.18., vas. 08:29Bocs, nem tudtam. Megtennéd, hogy a frissített, mai hirdetést teszed előre, a tetejére? Köszönöm szépen!
Ez most komoly?
Te magad is előre tudod hozni a hírdetésed hetente egyszer.
Javaslom a fórumszabályzat átolvasását

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
-
- Újonc fórumos
Bocs, nem tudtam. Megtennéd, hogy a frissített, mai hirdetést teszed előre, a tetejére? Köszönöm szépen!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6291
Re: BAT vk-300x
Legközelebb légy szíves nem új topikot nyitni ugyanannak az eladó portékádnak, hanem a meglévőt továbbvinni.Most összevontam a hármat.garancsijancsi írta: ↑2021.04.18., vas. 07:41Kérésre küldök még, illetve bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
- Újonc fórumos
BAT vk-300x további fotók
Kérésre küldök még, illetve bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
- Csatolmányok
-
- táv2.JPG (3.94 MiB) Megtekintve 2737 alkalommal
-
- táv1.JPG (5.47 MiB) Megtekintve 2737 alkalommal
-
- hátlap.JPG (6.84 MiB) Megtekintve 2737 alkalommal
-
- félprofil.JPG (5.48 MiB) Megtekintve 2737 alkalommal
-
- Újonc fórumos
BAT vk-300x negyedáron
(Balanced Audio Technology) vk-300x amerikai sztereó integrált erősítő első tulajdonostól eladó.
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bombabiztos, soha semmi baj nem volt vele. Bivalyerős, mindent vidáman meghajt (alacsony, ill. problémás impedanciájú hangfalat is), ugyanakkor a nagy erőtartalékok ellenére részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi duál-mono építés), 1 tape loop, külön programozható inputok, dimmelhető és teljesen kikapcsolható kijelző, balance- és fázisállítás, fém öntvény távirányító teljes körű funkcionalitással, páratlanul sokoldalú felhasználói felület. Svájci kereskedőtől vásárolt, számla, eredeti doboz és felhasználói útmutató is megvan.
Nálam meghallgatható. Budapest II. ker.
Tavaly ősszel nem ment el 590-ért, ezért egy további százassal lejjebb vittem az árat, 495.000 Ft-ra. Újonnan 6300 CHF-ért vettem, vagyis az eredeti ár egynegyedéért most megszerezheted a világ egyik elismerten legjobb integrált erősítőjét. Designed and made in Wilmington, Delaware, USA. További fotók később.
Tel.: +36205790509 Email: ravello1906@gmail.com
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bombabiztos, soha semmi baj nem volt vele. Bivalyerős, mindent vidáman meghajt (alacsony, ill. problémás impedanciájú hangfalat is), ugyanakkor a nagy erőtartalékok ellenére részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi duál-mono építés), 1 tape loop, külön programozható inputok, dimmelhető és teljesen kikapcsolható kijelző, balance- és fázisállítás, fém öntvény távirányító teljes körű funkcionalitással, páratlanul sokoldalú felhasználói felület. Svájci kereskedőtől vásárolt, számla, eredeti doboz és felhasználói útmutató is megvan.
Nálam meghallgatható. Budapest II. ker.
Tavaly ősszel nem ment el 590-ért, ezért egy további százassal lejjebb vittem az árat, 495.000 Ft-ra. Újonnan 6300 CHF-ért vettem, vagyis az eredeti ár egynegyedéért most megszerezheted a világ egyik elismerten legjobb integrált erősítőjét. Designed and made in Wilmington, Delaware, USA. További fotók később.
Tel.: +36205790509 Email: ravello1906@gmail.com
- Csatolmányok
-
- elölnézet.JPG (6.41 MiB) Megtekintve 2738 alkalommal
-
- Újonc fórumos
BAT VK-300x rendkívüli áron
BAT (Balanced Audio Technology) vk-300x amerikai sztereó (duál mono) integrált erősítő első tulajdonostól eladó.
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bivalyerős, gyakorlatilag bármilyen hangfalat meghajt, ugyanakkor részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi szimmetrikus építésű áramkör),1 tape loop, külön elnevezhető és programozható bemenetek, dimmelhető és teljesen kikapcsolható, távolról is jól olvasható kijelző, fém öntvény távirányító (külön a gyártótól vett extra) teljes körű funkcionalitással, páratlanul sokoldalúan kalibrálható felhasználói felület (mute, mono, balance, fázisállítás stb.). Sokak szerint az egyik legjobb tranzisztoros integrált erősítő a világon. Számla, eredeti doboz és használati utasítás mind megvan.
Made in Wilmington, Delaware. Nálam meghallgatható, CD-t lehet hozni. Vagy streamingelve.
Eredeti ára 6300 CHF volt. A jelenlegi csöves hibrid változat amerikai ára 8000 dollár (kb. 2.400.000 Ft). Súlya 18 kg, szóval egy ember el tudja vinni, fix 590.000 Ft-ért.
email: ravello1906@gmail.com
mobil: +36205790509
Megkímélt készülék, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 150/300 W csatornánként @ 8/4 Ohmon. Bivalyerős, gyakorlatilag bármilyen hangfalat meghajt, ugyanakkor részletező, zenei és kifinomult a hangja. Bontható előfok (pre-out) XLR-en, 3 RCA bemenet, 2 XLR bemenet (valódi szimmetrikus építésű áramkör),1 tape loop, külön elnevezhető és programozható bemenetek, dimmelhető és teljesen kikapcsolható, távolról is jól olvasható kijelző, fém öntvény távirányító (külön a gyártótól vett extra) teljes körű funkcionalitással, páratlanul sokoldalúan kalibrálható felhasználói felület (mute, mono, balance, fázisállítás stb.). Sokak szerint az egyik legjobb tranzisztoros integrált erősítő a világon. Számla, eredeti doboz és használati utasítás mind megvan.
Made in Wilmington, Delaware. Nálam meghallgatható, CD-t lehet hozni. Vagy streamingelve.
Eredeti ára 6300 CHF volt. A jelenlegi csöves hibrid változat amerikai ára 8000 dollár (kb. 2.400.000 Ft). Súlya 18 kg, szóval egy ember el tudja vinni, fix 590.000 Ft-ért.
email: ravello1906@gmail.com
mobil: +36205790509
- Csatolmányok
-
- táv2.JPG (3.94 MiB) Megtekintve 3302 alkalommal
-
- táv1.JPG (5.47 MiB) Megtekintve 3302 alkalommal
-
- hátlap.JPG (6.84 MiB) Megtekintve 3302 alkalommal
-
- félprofil.JPG (5.48 MiB) Megtekintve 3302 alkalommal
-