Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony TA-FA50ES
-
T_Robi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Sony TA-FA50ES
Szia,
Kaphatnék egy telefonszámot?
Szeretném megvenni ha még megvan.
R
Kaphatnék egy telefonszámot?
Szeretném megvenni ha még megvan.
R
Én egy hónapja adtam el egy pezsgő 30ES-t 120.000 forintért, ez meg egy 50ES, ami újonnan is jóval drágább volt. Úgy tűnik ezeket az utolsó mohikánokat is utoléri a klasszikus fa oldallapos ES széria sorsa, lassan elkezd kúszni az áruk felfelé...
Amúgy nem érdemtelenül, mert az FA3/FA5-höz képest is nagyott ugrott a hangminőség, főleg a finom részletek megjelenítése terén, az összeszerelési minőség meg talán túl is szárnyalja a korabeli japán vetélytársakét.
Szóval szerintem nem tekinthető elrugaszkodottnak az ára...
Amúgy nem érdemtelenül, mert az FA3/FA5-höz képest is nagyott ugrott a hangminőség, főleg a finom részletek megjelenítése terén, az összeszerelési minőség meg talán túl is szárnyalja a korabeli japán vetélytársakét.
Szóval szerintem nem tekinthető elrugaszkodottnak az ára...
Karcmentes, hibátlan arany színű TA-FA30ES-emet három és fé éve 80ezerért vettem, majd adtam el egy hónap után.
El sem tudom képzelni, az elmúlt évek agyatlan használt piaci drágulása után, hogy ennek az 50-esnek mennyi lehet a "jó" vételára. Mindenesetre egy igazán szép Sony-korszak utolsó mohikánjainak egyike. Up neki!
El sem tudom képzelni, az elmúlt évek agyatlan használt piaci drágulása után, hogy ennek az 50-esnek mennyi lehet a "jó" vételára. Mindenesetre egy igazán szép Sony-korszak utolsó mohikánjainak egyike. Up neki!
szia!
beszámolsz egy Sansui AU-D9-et+ kp? vagy kp-ban elvinném, de szerintem annyiért nem adod el!
beszámolsz egy Sansui AU-D9-et+ kp? vagy kp-ban elvinném, de szerintem annyiért nem adod el!
Ajánlatok jöhetnek még, nem sértődök meg, maximum nemet mondok.
Up neki!
Sony TA-FA50ES
Eladó a címben szereplő erősítő. Nagyon megkímélt, csak a hátulján a csatlakozóknál van egy-két nagyon apró karc, máshol újszerű állapotú. Belül is minden része eredeti, semmi nem volt benne cserélve. (Ha valaki igényli a belső részeiről is rakhatok fel képet.) Működését tekintve is kitűnő állapotú, nem zajos, nem torzít, nem sercegnek a potméterek stb. Eredeti távirányítójával.
Helyileg Debrecenben van, irányára 210.000Ft.
Helyileg Debrecenben van, irányára 210.000Ft.
- Csatolmányok
-
- IMG_20210206_125532.jpg (3.16 MiB) Megtekintve 3360 alkalommal
-
- IMG_20210206_125848.jpg (3.47 MiB) Megtekintve 3360 alkalommal
-
- IMG_20210206_130319.jpg (3.61 MiB) Megtekintve 3360 alkalommal