Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Resolution Reference monoblokkok eladók (IcePower 250MkIII)
- tafferi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 43
Re: Resolution Reference monoblokkok eladók (IcePower 250MkIII)
Nézzetek utána, milyen komoly tápegység van benne, ennyiért még az alkatrészeket sem lehet beszerezni, nemhogy egy kész erősítőt!
- tafferi
- Nincs visszaút

Ebben a hideg időben is elolvad a jég :-) az érdeklődő visszalépett, ismét vihetők ez erősítők!
- tafferi
- Nincs visszaút

Március közepéig jegelve!
- tafferi
- Nincs visszaút

Legyen elől !
Az árat módosítom 200.000 Ft-ra.
Erre sajnos nem lehet írni, hogy a hideg időben felmelegíti a szobát, de igazán jó szívvel ajánlom, nagyon jó minőséget nyújt alacsony áron!
Az árat módosítom 200.000 Ft-ra.
Erre sajnos nem lehet írni, hogy a hideg időben felmelegíti a szobát, de igazán jó szívvel ajánlom, nagyon jó minőséget nyújt alacsony áron!
- tafferi
- Nincs visszaút

Visszaérkeztek a kiruccanásból a monoblokkok, újból szabad a pálya a megszerzésükre!
A teszt rendszerben szépen szerepelt, de miskolci fórumtársunk más irányban szeretne lépni. A monoblokkok hangban nagyon hasonlatosak voltak a meglévő Nuprime erősítőjéhez, így visszakerültek hozzám.
További szép hétvégét mindenkinek!
A teszt rendszerben szépen szerepelt, de miskolci fórumtársunk más irányban szeretne lépni. A monoblokkok hangban nagyon hasonlatosak voltak a meglévő Nuprime erősítőjéhez, így visszakerültek hozzám.
További szép hétvégét mindenkinek!
- tafferi
- Nincs visszaút

Egy kis pihenő, elutazott meghallgatásra :-)
-
bordor
- Törzsvendég

- Értékelés: 79
Jól szitált
Jó van na, télleg nem hallottam még esztet...
Jó van na, télleg nem hallottam még esztet...
Ezzel a kondi készlettel, már nem lehetne kihozni ennyiből ezt a pofás kis készüléket...
- tafferi
- Nincs visszaút

Köszönöm az érdeklődést!
Tehát a legnagyobb méretek a csatlakozókkal együtt:
20cm széles, 19 cm magas és 38 cm mély.
csak a doboz:
20 cm széles, 18 cm magas és 36 cm mély.
A súlya 10,9 kg/darab
Üdv: Feri
Tehát a legnagyobb méretek a csatlakozókkal együtt:
20cm széles, 19 cm magas és 38 cm mély.
csak a doboz:
20 cm széles, 18 cm magas és 36 cm mély.
A súlya 10,9 kg/darab
Üdv: Feri
Mekkorák (kiálló részekkel együtt)?
- tafferi
- Nincs visszaút

Szívesen!
2016 júniusban vettem, azóta van meg.
Úgy heti 10-15 órát hallgatok zenét, így nagyságrendileg 700 órát mehetett, de mivel mozgó/kopó alkatrész nincs benne, így nem hinném, hogy ez bármit is számítana.
Egyébként 55 éves vagyok, ezzel a járulékos adattal együtt biztosan ki lehet számítani, hogy mint vidéki jól szitált mérnökember, a megadott információk alapján milyen kockázatot jelentek a Hifi társadalomra :-)
További szép estét mindenkinek: Feri
2016 júniusban vettem, azóta van meg.
Úgy heti 10-15 órát hallgatok zenét, így nagyságrendileg 700 órát mehetett, de mivel mozgó/kopó alkatrész nincs benne, így nem hinném, hogy ez bármit is számítana.
Egyébként 55 éves vagyok, ezzel a járulékos adattal együtt biztosan ki lehet számítani, hogy mint vidéki jól szitált mérnökember, a megadott információk alapján milyen kockázatot jelentek a Hifi társadalomra :-)
További szép estét mindenkinek: Feri
- turho
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 64
Korrekt válasz, köszi!
Még az érdekelne, mennyit ment, mióta van meg?
(erre a névre már nem adott be fórumtársat).
Még az érdekelne, mennyit ment, mióta van meg?
(erre a névre már nem adott be fórumtársat).
Klipsch magassugárzó-pár tölcsérekkel, modifikált rezonancia, hibátlan állapotban eladó, egy alig futott r-28f dobozpárból.
- tafferi
- Nincs visszaút

Szia!
Amit tudok róla azt a készítőtől tudom (a belső kép is tőle van), nálam nem volt szétszedve:
"Dupla toroid -400VA kiöntve+szimmetrikus táp- Schaffner tápszűrő, minőségi csatlakozók, BHC és Nippon Chemi pufferek, kizárólag Mundorf és papír olaj kondik - Jantzen Silver Z, Mundorf Silver/Oil, Schottky egyenirányítás, 250A mkIII (250W 4Ohm) modul."
Tudtommal magán a modulon semmilyen változtatás nem történt.
Abszolút nem melegszik, a teljes doboz a hűtés.
Volt-e meghajtva? Természetesen volt próbálva egy-egy lemez erejéig Pl. japán Taiko-dobok, Pink Floyd, Carmina Burana, de csak itthon, ikerházban. Jelentős hangerővel sem termelt hőt, csak a szomszédaim érdeklődtek, hogy minden rendben van-e nálam?
A készítő véleménye: " Ez 2Ohmig stabil vagy akár alatta is (Magneplanar hangfalat is hajtott már és 16Ohm-os open baffle falakat is). Ez már igazi stabil, nagyvonalú, jelentős tartalékokkal rendelkező végfok, mégis zenei és kellemes hang. Igényli a minőségi forrást, de cserébe nagy A-osztályú végfokokkal is felveszi a versenyt, egy kicsivel szárazabb de precízebb hanggal viszont ugyanazzal a zeneiséggel."
A "mivel DIY"-nak nevezett dologra: ez olyan mint a japán Nissan Qashqai, hiszen a motor Renault a többit meg Törökországban teszik hozzá :-D.
Ebben az erősítőben minden fontosabb rész tisztességes gyártó terméke, de maga a szerelés nem ipari méretekben történt, hanem hozzáértő magasan kvalifikált szakember végezte. Számomra ez azt jelenti, hogy sokkal jobb mint egy török/kínai gyártósoron éjszakás műszakban összerakott valami.
Nagyon sok új erősítőben a táp kapcsoló üzemű, ebben meg 400VA kiöntött toroid. Azt gondolom ez jelent némi előnyt a monoblokkok javára. Véleményem szerint egy erősítő hangját nagy részben/mértékben a beépített táp minősége határozza meg!
Ennyivel tudom kiegészíteni az eddig leírtakat!
További szép estét: Feri
Amit tudok róla azt a készítőtől tudom (a belső kép is tőle van), nálam nem volt szétszedve:
"Dupla toroid -400VA kiöntve+szimmetrikus táp- Schaffner tápszűrő, minőségi csatlakozók, BHC és Nippon Chemi pufferek, kizárólag Mundorf és papír olaj kondik - Jantzen Silver Z, Mundorf Silver/Oil, Schottky egyenirányítás, 250A mkIII (250W 4Ohm) modul."
Tudtommal magán a modulon semmilyen változtatás nem történt.
Abszolút nem melegszik, a teljes doboz a hűtés.
Volt-e meghajtva? Természetesen volt próbálva egy-egy lemez erejéig Pl. japán Taiko-dobok, Pink Floyd, Carmina Burana, de csak itthon, ikerházban. Jelentős hangerővel sem termelt hőt, csak a szomszédaim érdeklődtek, hogy minden rendben van-e nálam?
A készítő véleménye: " Ez 2Ohmig stabil vagy akár alatta is (Magneplanar hangfalat is hajtott már és 16Ohm-os open baffle falakat is). Ez már igazi stabil, nagyvonalú, jelentős tartalékokkal rendelkező végfok, mégis zenei és kellemes hang. Igényli a minőségi forrást, de cserébe nagy A-osztályú végfokokkal is felveszi a versenyt, egy kicsivel szárazabb de precízebb hanggal viszont ugyanazzal a zeneiséggel."
A "mivel DIY"-nak nevezett dologra: ez olyan mint a japán Nissan Qashqai, hiszen a motor Renault a többit meg Törökországban teszik hozzá :-D.
Ebben az erősítőben minden fontosabb rész tisztességes gyártó terméke, de maga a szerelés nem ipari méretekben történt, hanem hozzáértő magasan kvalifikált szakember végezte. Számomra ez azt jelenti, hogy sokkal jobb mint egy török/kínai gyártósoron éjszakás műszakban összerakott valami.
Nagyon sok új erősítőben a táp kapcsoló üzemű, ebben meg 400VA kiöntött toroid. Azt gondolom ez jelent némi előnyt a monoblokkok javára. Véleményem szerint egy erősítő hangját nagy részben/mértékben a beépített táp minősége határozza meg!
Ennyivel tudom kiegészíteni az eddig leírtakat!
További szép estét: Feri
- turho
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 64
A felépítéséről lehet tudni bővebben? Pl.:
-Milyen egyéb modulok kerültek bele? (Buffer, védelem, bármi. )
-A hűtőfelület a doboz fala maga? Melegedési problémák nincsenek?
- Volt meghajtva tartósabban is, esetleg emberesebb teheléssel?
-Lett változtatva a 250-es modulokon magukon?
Köszi szépen. (Mivel DIY, kíváncsibb vagyok.) Amúgy nem rossz szett.
-Milyen egyéb modulok kerültek bele? (Buffer, védelem, bármi. )
-A hűtőfelület a doboz fala maga? Melegedési problémák nincsenek?
- Volt meghajtva tartósabban is, esetleg emberesebb teheléssel?
-Lett változtatva a 250-es modulokon magukon?
Köszi szépen. (Mivel DIY, kíváncsibb vagyok.) Amúgy nem rossz szett.
Klipsch magassugárzó-pár tölcsérekkel, modifikált rezonancia, hibátlan állapotban eladó, egy alig futott r-28f dobozpárból.
- tafferi
- Nincs visszaút

Resolution Reference monoblokkok eladók (IcePower 250MkIII)
Eladásra kínálok egy pár Mytekman fórumtársunk által készített Resolution Reference monoblokk erősítő párt. Az erősítő B&O ICEPower 250A mkIII modulokkal van felépítve, szimmetrikus bemenettel rendelkezik. A doboz lézervágott gravírozott profi darab, belül példás szerelés, nincs kispórolva semmi.
A trafó egy 400VA teljesen kiöntött zajmentes típus, a szűrőkondik, pedig nagyon jó minőségű audiofil darabok. Nagyon jó hangja van, mondom ezt úgy, hogy birtokoltam már az elmúlt 30 évben jónéhány neves gyártó termékét. Amikor megvettem nagyon tetszett, hogy teljesen zajmentes és abszolút semleges és gyors. Volt már más gyártmányú D osztályú erősítőm is, ez a legjobb hang eddig, megkérdőjelezhetetlen nyugodtsággal ad vissza és hajt meg mindent, nagyon szeretem a hangját.
Akkor miért adod el kérdésre a válasz: Az idén tavasszal vettem egy Primaluna Csöves erősítőt emiatt lett eladó.
Az erősítőkhöz adom/adnám a szintén Mytekman eredeti tápkábeleket is.
Árban a kábelekkel együtt 220.000 Ft-ra gondoltam értük. Nem postáznám, de nyitott vagyok, szállításban, félúton találkozásban. Természetesen nálam Kazincbarcikán meghallgatható. Havonta járok Gyulára, Békéscsabára így az a terület sem kizárt mint átadási pont (meg közben minden).
Csere és beszámítás is érdekelhet, hangfal, hangszedő, CD lejátszó területen!
Az érdeklődéseket privát üzenetben várom! Köszönöm!
A trafó egy 400VA teljesen kiöntött zajmentes típus, a szűrőkondik, pedig nagyon jó minőségű audiofil darabok. Nagyon jó hangja van, mondom ezt úgy, hogy birtokoltam már az elmúlt 30 évben jónéhány neves gyártó termékét. Amikor megvettem nagyon tetszett, hogy teljesen zajmentes és abszolút semleges és gyors. Volt már más gyártmányú D osztályú erősítőm is, ez a legjobb hang eddig, megkérdőjelezhetetlen nyugodtsággal ad vissza és hajt meg mindent, nagyon szeretem a hangját.
Akkor miért adod el kérdésre a válasz: Az idén tavasszal vettem egy Primaluna Csöves erősítőt emiatt lett eladó.
Az erősítőkhöz adom/adnám a szintén Mytekman eredeti tápkábeleket is.
Árban a kábelekkel együtt 220.000 Ft-ra gondoltam értük. Nem postáznám, de nyitott vagyok, szállításban, félúton találkozásban. Természetesen nálam Kazincbarcikán meghallgatható. Havonta járok Gyulára, Békéscsabára így az a terület sem kizárt mint átadási pont (meg közben minden).
Csere és beszámítás is érdekelhet, hangfal, hangszedő, CD lejátszó területen!
Az érdeklődéseket privát üzenetben várom! Köszönöm!
- Csatolmányok
-
- IMG_20200830_111727.jpg (2.56 MiB) Megtekintve 3896 alkalommal
-
- IMG_20200830_111638.jpg (2.07 MiB) Megtekintve 3896 alkalommal
-
- IMG_20200830_111619.jpg (2.55 MiB) Megtekintve 3896 alkalommal
-
- belül.PNG (526.11 KiB) Megtekintve 3896 alkalommal