Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vincent sv 233
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6002
Re: Vincent sv 233
A megadott telefonszám alapján Hatomi és Haki1 egyértelműen ugyanazon személy. A két nick egyértelműen ugyanazt a terméket hirdeti.
A fórum szabályzata alapján:
- ugyanazon termék számára két különböző hirdetés: súlyos szabálysértés
- kettős regisztráció: súlyos szabálysértés
A fentiek alapján Haki1 és Hatomi néven is hirdető felhasználót kettős regisztráció miatt kitiltom.
A hirdetéseket összevonom egybe, hogy látható nyomuk maradjon. Az összevont hirdetést zárom.
A fórum szabályzata alapján:
- ugyanazon termék számára két különböző hirdetés: súlyos szabálysértés
- kettős regisztráció: súlyos szabálysértés
A fentiek alapján Haki1 és Hatomi néven is hirdető felhasználót kettős regisztráció miatt kitiltom.
A hirdetéseket összevonom egybe, hogy látható nyomuk maradjon. Az összevont hirdetést zárom.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Ez az újabb, 4 hangfal csatlakozós változat?
Vincent sv 233
Teljesen jó esztétikai és müszaki állapotú vincent sv-233 integrált erősítő eladó gyári távjával dobozában 160eft. 06304034695 törökbálint.a neten rengeteg infó van róla
- Csatolmányok
-
- 20200606_072315.jpg (2.56 MiB) Megtekintve 3933 alkalommal
Megvan a gomb
Megérkezett a mute gomb végre és a helyérw is került.ára beton fix 160ezer ft
- Csatolmányok
-
- 20200430_165552.jpg (3.37 MiB) Megtekintve 4628 alkalommal
Már szállítás alatt van.várom a totel szervíz hívását.remélem melőbb meglesz.
Szia!
A hiányzó MUTE gomb egyébként megvan?
A hiányzó MUTE gomb egyébként megvan?
Jég feloldva, még átgondolja a vevő
Holnap reggel 10-ig jegelve
Ment pü
A totel lett megbízva a kis gomb beszerzésével.addig is 160eft az ára.
Nem láttam mert meg volt a gombja.valószínű hogy a 2 éves unokám a bűnös,de mint írtam újszerű karcmentes és amint lehet pótolom azt a kis gombot.
Elnézést, hogy megkérdezem, de eddig nem láttad, hogy hiányzik egy gombja? Még a Vincentnél sem ezt jelenti az "újszerű".
Köszönöm a kép fordítását. Valóban hiányzik a nyomoka a mute opcióról.próbálom pótolni a stream audiótol.ennek hiányában legyen 160eft az ára. A távval ez a funkció működik.
Üdv!
Az miért van, hogy sok hirdetésben fordítva jelennek meg a képek? Jobb egér klikk a képre/ kép megnyitása új lapon/ és rendesen hozza a képet, nincs tótágas módban!
[/quote]
Ezt passzolom, erről inkább csandaz-t kérdezd-ő a rendszergazda.Nekem eddig az összes képem rendesen felment, nem tudom mi okozhatja ezt.
[/quote]
A kép méretével van összefüggésben. Túl nagy (4128x3096) Ezek mobilos képek, a telón be lehet állítani hogy mekkora legyen a felbontás. Ezek a képek viszont csúnyán elmosódtak sajnos. Le kell kicsinyíteni ennyi az egész.
Az miért van, hogy sok hirdetésben fordítva jelennek meg a képek? Jobb egér klikk a képre/ kép megnyitása új lapon/ és rendesen hozza a képet, nincs tótágas módban!
[/quote]
Ezt passzolom, erről inkább csandaz-t kérdezd-ő a rendszergazda.Nekem eddig az összes képem rendesen felment, nem tudom mi okozhatja ezt.
[/quote]
A kép méretével van összefüggésben. Túl nagy (4128x3096) Ezek mobilos képek, a telón be lehet állítani hogy mekkora legyen a felbontás. Ezek a képek viszont csúnyán elmosódtak sajnos. Le kell kicsinyíteni ennyi az egész.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Ellenőrízni fogom . Köszönöm
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
Ezt passzolom, erről inkább csandaz-t kérdezd-ő a rendszergazda.Nekem eddig az összes képem rendesen felment, nem tudom mi okozhatja ezt.arsenlupin írta: ↑2020.01.01., szer. 12:19Üdv!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- arsenlupin
- Fórumlakó
- Értékelés: 87
Üdv!
Üdv,
arsenlupin