A hirdetés zárható
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bluesound Powernode 2
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6538
Re: Bluesound Powernode 2
Nem volt hiába
A hirdetés zárható
A hirdetés zárható
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Retrofuturista
- Fórumlakó

- Értékelés: 343
Én Node2-est vettem Black Friday alkalmából 119 ezer Ft-ért. Láttam a Powernode leárazását is, de én soha nem adnám fel a veterán hangulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a Black Friday lehetőséget ad ingyen kipróbálni motyót, aztán kiderül, hogy bizony ki kell fizetni a próba árát. Nem áraznak úgy, hogy túl jól járj.
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában
https://retrofuturistahifista.blog.hu
https://retrofuturistahifista.blog.hu
- Zolika69
- Fórumlakó

- Értékelés: 67
Ne haragudj,de ez nem "megszivatás"! Nem jött be a termék vagy tök mindegy, ha van ez a 14 napos elállási lehetőséged éljél vele, mert nem véletlenül van és gondolom te sem vagy a pénzed ellensége+azért nem kell félteni a kereskedőket sem!Jegkocka írta: ↑2019.12.03., kedd 12:00Fekete amúgy, kb 6 órát volt használva, gondoltam nem szívatom meg a kereskedőt és nem küldöm vissza 14 napon belül, mivel a terméknek nincs hibája, és tényleg az elmondottaknak, leírtaknak megfelelően egy elég jó minőséget képvisel minden téren. 10eFt-ot engedek belőle a mostani új árához képest, ennyibe került nekem ez a kipróbálás, szerintem ez így egy korrekt ár.
-
Jegkocka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 19
Fekete amúgy, kb 6 órát volt használva, gondoltam nem szívatom meg a kereskedőt és nem küldöm vissza 14 napon belül, mivel a terméknek nincs hibája, és tényleg az elmondottaknak, leírtaknak megfelelően egy elég jó minőséget képvisel minden téren. 10eFt-ot engedek belőle a mostani új árához képest, ennyibe került nekem ez a kipróbálás, szerintem ez így egy korrekt ár.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6703
Akkor ne vedd meg.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- norman-bates
- Fórumlakó

- Értékelés: 27
A színe még fontos infó lenne. Kár hogy ilyen messze van tőlem ,egy ideje piszkálja a fantáziámat ez a motyó.
Lindemann limetree bridge, musical fidelity x-dac v3, musical fidelity x-psu v3,Delarton dea 50s, Klipsch tangent300, jbl l20t gi , qed drótok
Ennyire nem tetszett a hangja?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Lehet nem lesz itt sokáig...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Jegkocka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 19
Bluesound Powernode 2
Eladó újszerű állapotban, 1 hete vásároltam, csak kipróbálva lett, számlával, garanciával. Személyesen Pécelen, illetve Budapesten lehet átvenni.
Ára:170.000Ft
https://www.netdepo.hu/hifi/sztereo-ero ... ukereso.hu
Teljeskörű internetes funkcionalitás és torzításmentes, kristálytiszta hangzás!
2 x 60 Watt kimenő teljesítmény.
Spotify, Tidal, Qobuz, internetrádió, Amazon Music
FLAC, MQA, WAV, AIFF, MP3 támogatás
Hi-Res Audio támogatás - 32-bit/192kHz
Bluesound multiroom funkció
Ára:170.000Ft
https://www.netdepo.hu/hifi/sztereo-ero ... ukereso.hu
Teljeskörű internetes funkcionalitás és torzításmentes, kristálytiszta hangzás!
2 x 60 Watt kimenő teljesítmény.
Spotify, Tidal, Qobuz, internetrádió, Amazon Music
FLAC, MQA, WAV, AIFF, MP3 támogatás
Hi-Res Audio támogatás - 32-bit/192kHz
Bluesound multiroom funkció