Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio Nexus MX mono végerősítő X 2
Re: Heed Audio Nexus MX mono végerősítő X 2
Elkeltek az MX erősítők.
A lehetőség még mindig adott az MX végfokok megvételére.
Szerintem bátran gyűjtögesd a többit, az eddigiek alapján nem nagy az esélye, hogy addig elviszik
Le is foglalózhatnád meghatározva egy teljesítési határidőt, de gondolom ez nem perspektíva.

Le is foglalózhatnád meghatározva egy teljesítési határidőt, de gondolom ez nem perspektíva.
Májusban 3 hét alatt elment egy Thesis 1,2 millióért.
Ezek itt kornyadoznak töredékért kínálva lassan egy éve.
Hülye egy világban élünk all aspects.
Ezek itt kornyadoznak töredékért kínálva lassan egy éve.
Hülye egy világban élünk all aspects.
Még mindig.
Nekem is van ilyen előfokom, meg egy dactilus is, de onnantól meredeken emelkednek az árai a Heed cuccoknak sajnos. Persze arányaiban biztos megéri, csak mikor ránézek az összegre az mindig több mint amennyi belefér :(
Tudom, a készülék neve manapság meglehetősen averzív lehet, de a Nexus becsszóra nem fertőz - hacsak nem zenével.
Szerintem sok embernek kellene, de válság előtt a vevők mindég kivárnak.
Szenzációs a cucc, nézem én is Obelisk Pro után, de 98 dB-s AN-E elé sok a watt....másodrendszerbe meg luxus.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Fura, hogy "millió forintos hang" nem kell senkinek, ennyiért!
Nagy UP!

Nagy UP!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
csak a rend kedvéért: fel
Nem tudok egzakt adattal szolgálni, szvsz 150 W körül lehet.
HZS ( zsoltaudio@gmail.com ) nyilván tud pontos és hiteles választ adni.
még mindig
Azért az hihetetlen, hogy hat ilyen végfokom van, semmi más nem kéne, akármit kínálna az élet és senki nem jelentkezik ezért a kettőért komolyan vehetően.
Nagyon sokan nem tudják, el se tudják képzelni mit tud ez az erősítő, merem mondani úgy méretek, külsőségek, Wattok, árszintektől teljesen függetlenül is. Különben már rég nem lenne itt.
XLR bemeneten, szimmetrikus bekötéssel, forrás készülékkel az igazi.
XLR bemeneten, szimmetrikus bekötéssel, forrás készülékkel az igazi.
Cseppnyi módosítás a vételár letétbe helyezős elviteles meghallgatást illetően.
3 napra szűkítem a lehetőséget, mert akkora a pörgés az ebay-en, hogy nem kockáztatnám meg a két szék közé esést.
Tehát aki 72 órán belül nem hozza vissza, az de facto megvette.
3 napra szűkítem a lehetőséget, mert akkora a pörgés az ebay-en, hogy nem kockáztatnám meg a két szék közé esést.
Tehát aki 72 órán belül nem hozza vissza, az de facto megvette.
Valaki kérdezte - bár kicsit obligát a felvetés - ezért leírom:
Hozzányúlás, átalakítás, módosítás, piszkálás, "tuning" és modding mentes a két végfok.
Hozzányúlás, átalakítás, módosítás, piszkálás, "tuning" és modding mentes a két végfok.
még mindig
Az itt kínált előfokkal is kiváló produkciót alkothatnak az MX végfokok:
viewtopic.php?f=32&t=136686&p=2423874&h ... d#p2423874
viewtopic.php?f=32&t=136686&p=2423874&h ... d#p2423874
Tehát mostantól újra lehet meghallgatni, vinni próbára és venni nagy megelégedésre :)
Kinek a Heed Audio elektronikák zene reprodukciós előadása etalon, ne habozzon, mert ahogy a gyártó valahol megjegyezte, ez ennyiért ingyen van.
Aki pedig most kacérkodik a Heed elektronikák világával, az se hezitáljon.
Kinek a Heed Audio elektronikák zene reprodukciós előadása etalon, ne habozzon, mert ahogy a gyártó valahol megjegyezte, ez ennyiért ingyen van.
Aki pedig most kacérkodik a Heed elektronikák világával, az se hezitáljon.
Szeptember 28-ig nem vagyok itthon, addig nem lehet elvinni próbára, vagy meghallgatni nálam.
(Egyébként rendkívül furcsa, hogy a lassan egy hónapja meghirdetett erősítők senki érdeklődését nem keltik fel, még csak egy próba erejéig sem. Ilyen szintű zene reprodukcióhoz - nagyon szerencsés esetben - milliók kifizetése árán férhet hozzá a kényes igényű hifi és zenerajongó. Itt meg néma csend.)
(Egyébként rendkívül furcsa, hogy a lassan egy hónapja meghirdetett erősítők senki érdeklődését nem keltik fel, még csak egy próba erejéig sem. Ilyen szintű zene reprodukcióhoz - nagyon szerencsés esetben - milliók kifizetése árán férhet hozzá a kényes igényű hifi és zenerajongó. Itt meg néma csend.)
A képek a C100-ról:
- Csatolmányok
-
- IMGP3312.JPG (1.59 MiB) Megtekintve 8888 alkalommal
-
- IMGP3311.JPG (2.22 MiB) Megtekintve 8888 alkalommal
-
- IMGP3308.JPG (1.74 MiB) Megtekintve 8888 alkalommal