Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pass Labs Int150
Pass Labs Int150
Elkelt!
Pass Labs Int150
Jégen a Pass!
Pass Labs Int150
Hát köszi srácok, továbbítom a dícséreteket a Pass-nak
És akkor egy kis ízelítő a Pass-ból, ráadásul egy Spendor-al. Nálam itthon is valami hasonlóval megy a produkció.
Pass Labs Int150
Habár semmi értelme, de leírom, hogy nagy-nagy álmom egy ilyen integrált. Remélem hamarosan megengedhetem magamnak!
Sok sikert az eladáshoz!
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
Pass Labs Int150
Egyszer kell megvenni Pass lab-t és soha nincs több gond.A fiamnak egy first Watt J2 van .Nincs ellenfél.
Pass Labs Int150
A valaha épített egyik legjobb integrált a világon!
60 m2-es nappaliban hallottam Vienna Acoustics álló dobozokkal, pazar hang.
Pass Labs Int150
Na, ezt szívesen hazahoznám...
Szerencsés (és gazdag is...) aki ilyennel hallgathat zenét! ;-)
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Pass Labs Int150
Eladó egy Pass Labs Int 150-es erősítő.
Gyári állapot, gyári csomagolás, tartozékok megvannak.
Ez a Pass Labs 150W 8ohm-os erősítője, AB osztály, 10W-ig tiszta A osztály.
Maximum melegedés, max 50-55fok, ha tükör tojást akarsz sütni, ezzel nem megy. :-)
Használható integráltként, előfokként, végfokként. 3 db XLR ki és bemenet vegyesen. Balansz állítási lehetőség távírányítóval, akár használat közben (ez hasznosabb, mint gondoltam volna).
A hangja: meleg, vastag, bika erős, és ha kell reszelős. Már abban az értelemben, hogy pl. Johnny Cash hangja nálam még nem volt ennyire hátborzongató.
Annak ellenére, hogy Nelson Pass a tranzisztoros erősítők egyik pápája, az eddigi (általam hallott) erősítők között, talán az egyik legkevésbé transzisztoros hang.
És akkor az ár: 1 290 000 Ft - esetleg beszámítás érdekes lehet.
Helyileg Budapest/Zugló
+36 30 760 6553
Saját képek