Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-Ject Phono Box DS2
-
szoltan
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Pro-Ject Phono Box DS2
Üdv! Engem érdekelne a pro-ject phono box ds2 USB, ha még megvan.
Re: Pro-Ject Phono Box DS2
Megvan még a phono erosito?
József
József
Pro-Ject Phono Box DS2
uj ar 95.000,- Huf! hajra gyermekeim!
90-ért viszem!
Pro-Ject Phono Box DS2
uj ar 95.000,- Huf! hajra gyermekeim!
Pro-Ject Phono Box DS2
Voltak erdeklödök, de senki nem vitte el. Es akkor itt vannak a fotok is! Alkudni eri, de kerdes, hogy erdemes e!
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2945
- Kapcsolat:
Pro-Ject Phono Box DS2
Írtam pü-t
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
Pro-Ject Phono Box DS2
Elado Pro-Ject Phono Box DS2 USB, walnut fakeretes valtozatban. Szinte uj!
MM és MC hangszedőkhöz, állítható impedancia és kapacitás értékekkel. Kapcsolható subszonikus szűrő és külső DC tápegység.
Esztergom, de Budapestre is fel tudom küldeni! Mondanam, hogy megszokott Pro-Ject minöseg, de azt vettem eszre, hogy az uj cuccoknal igencsak belehuztak a minösegbe, szoval a korabbi Phonos elöiteleteket szerintem tessek szepen felrerakni!
99.000,- Huf - Kepet majd igyekszem ferakni, bar a hetvegen nem lesz valoszinü az erkezese!
MM és MC hangszedőkhöz, állítható impedancia és kapacitás értékekkel. Kapcsolható subszonikus szűrő és külső DC tápegység.
Esztergom, de Budapestre is fel tudom küldeni! Mondanam, hogy megszokott Pro-Ject minöseg, de azt vettem eszre, hogy az uj cuccoknal igencsak belehuztak a minösegbe, szoval a korabbi Phonos elöiteleteket szerintem tessek szepen felrerakni!
99.000,- Huf - Kepet majd igyekszem ferakni, bar a hetvegen nem lesz valoszinü az erkezese!