Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nad 3020

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
avadel
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Nad 3020

Hozzászólás Szerző: avadel »

Az erősítő Debrecenben található de előzetes egyeztetéssel és szervezéssel el tudom juttatni Budapestre esetleg más vidéki nagyvárosba.

avadel
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nad 3020

A jég felolvadt, az erősítő a napokban visszakerült hozzám. Egy nagyon korrekt fórumtársnál járt ahol egy már meglévő Revox A78-al és egy B&O Beomaster 3000-2-vel szemben végülis alulmaradt....   Miközben még itthon hallgattam, kiderült, hogy az aux aljzat hibás, amit cserélni kellett, ugyanis az érintkezési hiba a csatlakozón belül volt. A csere megtörtént, azóta tökéletesen működik, viszont így már nem gyári állapotú, tehát az ára mától fix 28000 Ft.
Csatolom a fényképezővel készített az előzőeknél remélhetően jobb képeket is.

avadel
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nad 3020

jég

avadel
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nad 3020

Hirtelen most csak ezek a mobilosok vannak, ha minden jól megy holnap teszek fel fényképezővel készülteket is.

avadel
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nad 3020

Eladó egy klasszik Nad 3020. Amennyire én látom belenyúlásmentes, de holnap lesznek képek a belvilágról meg a külsőről is amennyiben rá tudom venni magam....Régóta nem hallgattam, mostanában elővettem az eladás okán és eddig minden rendben. Meglepően jól szól a Snell K/II-vel, nóném kábellel.
30000 Ft
+36209374066, ha lehet akkor inkább ezen mint fórumon, de próbálom nézni itt is.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”