Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad 3020
- avadel
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Nad 3020
A jég felolvadt, az erősítő a napokban visszakerült hozzám. Egy nagyon korrekt fórumtársnál járt ahol egy már meglévő Revox A78-al és egy B&O Beomaster 3000-2-vel szemben végülis alulmaradt.... Miközben még itthon hallgattam, kiderült, hogy az aux aljzat hibás, amit cserélni kellett, ugyanis az érintkezési hiba a csatlakozón belül volt. A csere megtörtént, azóta tökéletesen működik, viszont így már nem gyári állapotú, tehát az ára mától fix 28000 Ft.
Csatolom a fényképezővel készített az előzőeknél remélhetően jobb képeket is.
- avadel
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Nad 3020
Eladó egy klasszik Nad 3020. Amennyire én látom belenyúlásmentes, de holnap lesznek képek a belvilágról meg a külsőről is amennyiben rá tudom venni magam....Régóta nem hallgattam, mostanában elővettem az eladás okán és eddig minden rendben. Meglepően jól szól a Snell K/II-vel, nóném kábellel.
30000 Ft
+36209374066, ha lehet akkor inkább ezen mint fórumon, de próbálom nézni itt is.