Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Parasound HCA-1200 mkI
- jabba306
- V.I.P.

- Értékelés: 72
Parasound HCA-1200 mkI
Az erősítő már egy lelkes szegedi fórumtársnál zenél nagy megelégedettséggel.
Köszönöm a lehetőséget!
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Előre hozom, hadd legyen a két tesó végfok egymás alatt valameddig...
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Hoppá, tényleg Szerda van...
Sztatikus hangsugárzóval nem próbáltam.
Parasound HCA-1200 mkI
2 hours ago, jabba306 said:
Hétfő reggeli up!
De jó neked, nálunk már szerda van.
sztatikusokat szereti? Próbáltad már?
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Hétfő reggeli up!
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Nincs lélek a zenében? Csak úgy szól? Ami ugyan jól szól, de a jazz ritmusára nem indul el a lábad?
Dinamikus, dögös, bougie-s hangot szeretnél otthon a szobában?
Nem vagy elégedett a rendszered hangjával?
Fejleszteni szeretnéd a rendszeredet?
Csalódtál a szép új készülék hangjában?
Itt a lehetőség. Eladó egy igazi amerikai tervezésű és gyártmányú erősítő még abból a korból, amikor az elektronikai alkatrészek sokkal jobb hangúak voltak, mint a maiak. Többek között ennek köszönhető, hogy a gép nem csak zenél, hanem muzsikál. Érzelemdús megszólalás jellemzi, a zene megtelik lélekkel, egy élmény a zenehallgatás. És ez nem csak marketing szöveg! Ha nem hiszed, keress meg (20/532-81-42) és megbeszéljük, hogyan tudnád kipróbálni.
Ha nem lett volna lehetőségem az említett Threshold végfokot megvenni biztos nem adnám el ezt a vasat.
Várom jelentkezésedet!
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Köszönöm a hozzászólásodat és az ajánlásodat is.
Talán az segít a meggyőződésben, hogy 10 napig kérdés nélkül visszaveszem, ha mégsem tetszik a vas a leendő vásárlónak.
Egyrészt ennyire biztos vagyok a hangjában, másrészt a vásárló se zsákbamacskát vásárol, hanem hazaviszi, hallgatja, kipróbálja, és ha nem tetszik visszahozhatja.
- Attilag001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 59
Parasound HCA-1200 mkI
Ebben van anyag...remek megepites.
Azok akik elgondolkoztak hogy kellene mar egy sztereo vegfok a hazimozi helyett azoknak ajanlott vetel. Nem bannak meg.
Akinek belepo 250 ezres sztereo vegfokja van az nehezen hiszi el ugy is hogy ez jobb annal, talan azert sem tolonganak az erdeklodok.
Ma jon hozzam ket lelkes bakelit bandita, magneplanart hajtanak nagy hazimozi vasakkal, vinylt hallgatva, nekik szemelyesen is ajanlom majd.
Megjegyeznem: bakelit, regi nagy hazimozi elo+vegfok + magneplanar hat nem piskota hangzast eredmenyez.
Mar 3 oraja keresem hogy ma milyen zenekkel teszteljunk egy uj aron 5 millios rendszert, a magneplanar bakelit banditakkal, nehez lesz meggyoznom oket, remelem sikerul
Sok sikert az eladashoz, ajanlott vetel!
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Ajánlatokat továbbra is várok azoktól a fórumtárasaktól, akik kis pénzért szeretnének jó hangot...
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Köszönöm a dicsérő szavakat.
Annyiban pontosítanék, hogy kategóriájában nagyon jó teljesítményű erősítő.
Tehát amennyiben fejlesztenéd a rendszeredet erősítő vonalon, akkor mindenképpen keress meg.
125 000 Ft-ért kapható egy dögös amcsi vas, ami tele van boogie-val, és ha mégsem tetszik a hangja 10 napig visszahozhatod, és visszaadom a teljes vételárat.
Úgyhogy írj most privát üzenetet, vagy hívj a 20/532-81-42 telefonszámon és beszéljük meg a részleteket.
Siess, nehogy valaki elvigye előled!
Parasound HCA-1200 mkI
UP az erősítőnek.
A tuning plusz érdem!
John Curl tervezte,aki egyike a világ legismertebb tervezőinek. (Pass Labs, Mark levinson, Dynaco, Parasound)
Minden alkatrészt, minden áramkört nagyon átgondoltan illesztett egy rendszerbe, hogy optimális zenei minőséget érjen el a legrészletgazdagabb és legnagyobb kihívást jelentő zene és hangsugárzó terhelés mellett is.
A Parasound HCA-1200 a legjobb teljesítményerősítők közé tartozik!!!!!
17 kg a tömege, a frekvenciaátvitel 8 Hz és 90 kHz között van.
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
A minimál tuninggal kapcsolatos bizonytalanság miatt 10 napos visszavásárlási garanciát vállalok a készülékre.
Azaz eljösz, kifizeted, elviszed és ha 10 napon belül visszahozod, akkor visszafizetem az árát.
Ezáltal veszteni valód nincs a készüléken...
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
40 000 Ft-ig fejhallgatót beszámítok.
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Egyszeri és egyetlen árcsökkentés!
Mostantól az erősítő új ára: 125 000 Ft
Ennyiért már tényleg jó vétel. Aki ettől olcsóbban be tudja szerezni az szóljon!
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Ajánlatokat továbbra is várom privát üzenetben vagy telefonon.
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Köszönöm, hogy elmondtátok tapasztalataitokat a géppel kapcsolatban.
Valójában én is sajnálom eladni a gépet, mert jó, szerettem és sokáig hallgattam a hangját...
Várom azok jelentkezését, akik olcsón akarnak jó hangú vasat maguknak...
Parasound HCA-1200 mkI
Ez egy remek erosito, volt ilyenem! studioban hajtottam vele boszme nagy Dynakat (BM15) es ott is megallta a helyet!
- hoamaca
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Parasound HCA-1200 mkI
Üdv Mindenkinek!
Az erősítő nálam vendégszerepelt több, mint egy héten át. Vienna Acoustics Mozart Grand hangfalaim elé kötöttem be, előfokként más híján egy Harman Kardon PM 655 Vxi, forrásként egy Marantz CD40 szolgált. Jelenhetem, a Para - tankszerű megépítése mellett - szépen muzsikál, mondom ezt úgy, hogy kettő évig Electrocompaniet ECI4 adta a kraftot ugyan ezen hangfalaknak. A Para kontrollált mélyekkel rendelkezik, ami nem telepszik rá a hangképre, magasai nem zavaróak, felbontását és színpadterét sem érheti kritika. Nyilván ebben a felállásban nem futhatta ki magát, egy hozzávaló előfokkal még jobb lenne, azonban én így is élvezettel hallgattam.
Köszönöm a tulajnak a lehetőséget, tiszta szívből ajánlom az erősítőt a kollégáknak.
- kocamanci
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 34
Parasound HCA-1200 mkI
Csodálkozom,hogy ez a remek amcsi erősítő ilyen kis pénzért még nálad van! Ezt nem érdemes kihagyni. Up a vasnak és gratula a leendő vevőnek...!!!
Erősítő: Musical Fidelity Tri-Vista 300, CD Futómű: Musical Fidelity Nu-Vista 3D,
DAC: Musical Fidelity Tri-Vista DAC 21, Hálózati szűrő: PS Audio Quintessence Power Center, Hangfal: Wilsonaudio Witt II, Hangfalkábel: MIT MH 770 CVT Push-Pull, Interconnect: Acoustic Zen Absolute, Tápkábel: Acoustic Zen Absolute Powercord
- jabba306
- V.I.P.

Parasound HCA-1200 mkI
Ha valakit érdekel az erősítő tegyen ajánlatot privát üzenetben, hátha meg tudunk egyezni.
Addig is pár saját fotó...