Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mark Levinson No. 38 és No. 331
Gyári dobozok:
Gyönyörű,masszív gépek. A Hifi Piac 7. számában oldalakon át tesztelték őket a No.37 CD transzporttal és a No.36 digitális processzorral. Bowers 801-esekkel.
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
- sssxxx
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
Akkor legyen általános emberi reakció
De azért elmondanám,hogy amikor az én 27.5 végfokomat árultam itt az avx-en és megemlítettem a hibáját mindenki csak aggódott,hogy hűha meg több százezres a javítás és egyáltalán miért nem csináltatom meg.
Majd meg lett javítva, akkor meg az volt a baj.
Ki csinálta,mit csinált,biztos nem jól, mi lesz ha..
Illetve tutti nem az volt a probléma.
De esetleg meghallgatni,kipróbálni na az nem ment.
Ezek nem történtek meg mikor felkerült az audiomarkt-ra
Hát ennyi.
Ennek ezer más oka lehet, amibe talán itt nem kellene belemenni, ugyanakkor "Magyarokat" szidni emiatt, és általánosítani velünk kapcsolatban, finoman szólva is etikátlan cselekedet. Kérem hogy ezt mellőzzük.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval!Akkor legyen általános emberi reakcióDe azért elmondanám,hogy amikor az én 27.5 végfokomat árultam itt az avx-en és megemlítettem a hibáját mindenki csak aggódott,hogy hűha meg több százezres a javítás és egyáltalán miért nem csináltatom meg.
Hát ennyi.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval!Akkor legyen általános emberi reakcióDe azért elmondanám,hogy amikor az én 27.5 végfokomat árultam itt az avx-en és megemlítettem a hibáját mindenki csak aggódott,hogy hűha meg több százezres a javítás és egyáltalán miért nem csináltatom meg.
Hát ennyi.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- sssxxx
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
Inkább általános emberi tulajdonságnak mondanám, a "magyari szokás" helyett.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval!
Hajrá
Nagyon korrekt az ár.
Nekem 380S-em van ,míg nem váltottam aktívra 27.5 volt ráakasztva.
Lehet nem kellett volna elmondanod a kondicserét.
Sajnos magyari szokás,hogy ahelyett hogy örülne a leendő tulaj hogy nem kell ezzel foglalkoznia elkezd pánikolni,hogy milyen bajok lehetnek még.
A kondi javítószett egyébként 600€ körül van ha egyáltalán van.
És az nem gyári
Inkább általános emberi tulajdonságnak mondanám, a "magyari szokás" helyett.
Up!HajráNagyon korrekt az ár.
Sajnos magyari szokás,hogy ahelyett hogy örülne a leendő tulaj hogy nem kell ezzel foglalkoznia elkezd pánikolni,hogy milyen bajok lehetnek még.
És az nem gyári
Up!HajráNagyon korrekt az ár.
És az nem gyári
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Nálam is tökéletesen működött, az előd Symphonik Line RG9-em bőven felül múlta, de mikor bekerültek az új kondik jöttem csak rá, hogy húúúú a leborult szivar végét. :-)
Nekem a régi ML-em van...85-óta tökéletesen működik..eredeti alkatrészekkel..:-))) Érdekes...
Roksan xerxes artemiz, Supex 901 super , Xps7 táp , Shure SE 20 phono , Audion black shadow mki 1, Manger zerobox 109 IIe , Horváth Vilmos rca , Xavian mondale hangfalkábelek, Entreq elosztó Sound arts és Solidsteel állványok , Jó zenék lp-n
A lángelme én voltam! Nem volt működésben kondi hibára utaló jel, csend és stabilitás, HG is lebeszélt róla, de mikor kivettem őket a négyből kettő szó szerint mint az üres alumínium pohár, mind súlyra mind hangra koksz szárazak voltak. Majd egy évet leveleztem a Cornell Dubilierel mire kaptam eredetieket, sajna a nagyokból minimum 10-et kellett vennem (négy zsír új még mindig meg van). Addig sem szólt rosszul, de a cserét követően ha húsz darabot kellet volna vennem a kondikból az eredmény tudatában azt is megléptem volna. Amúgy az erősítőket jómagam a Limarban vásároltam, míg nálam voltak nem voltak javítva és tudtommal előtte sem. A mai napig visszasírom őket, a mostani rendszerem sok tekintetben jobb, egyértelmű volt a továbblépés, de van az ML-ek hangjában valami nagy vonalú úriasan természetes transzparencia amit semmi nem tud, és a mai napig lenyűgöz.
Köszi a kiegészítést Laci!
Az alkatrész spórolás az ML-nél olyan kondi szériát takar amit nagy teljesítményű elektronikai iparban is használt SMT gépek tápegységeiben is alkalmaznak évtizedes 24 órás üzemeltettetés mellett. Mikor megláttam, hogy a végfokomban ugyanazok a kondik vannak mint a legmegbízhatóbb MPM gépeinkben akkor határoztam el, hogy mindenáron beszerzem az eredetieket.
Sajnos a saját tapasztalatom, hogy bármilyen tíz évnél öregebb készülék meghálálja a kondicserét legyen az bármilyen márkájú ás árfekvésű, és mint a jelen példa is mutatja a száraz vagy nem megfelelő kondi nem feltétlenű mutat hibát, de a hangra gyakorolt hatása megdöbbentő lehet.
A lángelme én voltam! Nem volt működésben kondi hibára utaló jel, csend és stabilitás, HG is lebeszélt róla, de mikor kivettem őket a négyből kettő szó szerint mint az üres alumínium pohár, mind súlyra mind hangra koksz szárazak voltak. Majd egy évet leveleztem a Cornell Dubilierel mire kaptam eredetieket, sajna a nagyokból minimum 10-et kellett vennem (négy zsír új még mindig meg van). Addig sem szólt rosszul, de a cserét követően ha húsz darabot kellet volna vennem a kondikból az eredmény tudatában azt is megléptem volna. Amúgy az erősítőket jómagam a Limarban vásároltam, míg nálam voltak nem voltak javítva és tudtommal előtte sem. A mai napig visszasírom őket, a mostani rendszerem sok tekintetben jobb, egyértelmű volt a továbblépés, de van az ML-ek hangjában valami nagy vonalú úriasan természetes transzparencia amit semmi nem tud, és a mai napig lenyűgöz.
Én sem akartam vitát indítani.
A napi használatban lévő készülékeknél igenis számolni kell a kondicserével is.
Volt ML 334-em kipukkant kondival,tudom miről beszélek.
Több gyártónak is van szervízprogramja,többek közt a Naim-nak is.
De mivel ebben a végfokban ki vannak cserélve ezért ezt nagy biztonsággal viheti haza az új tulaj
"Kipukkadt" kondi az minden esetben hibás tervezésre, és/vagy selejt alkatrészek beépítésére utal. Még kapcsoló üzemben is nagy gáz az ilyesmi(pl.olcsó kínai/török TV-k, moitoroknál...stb.), 50Hz-en pedig még a legprimitívebb ruszki cuccok sem szoktak így járni még 30 év után sem. Nem értem ezt a dolgot ezeknél a kékvérű csodamasinák tervezőinél. Sok ezer US $-ért spórolni kellett az alkatrészeken?
Én sem akartam vitát indítani.
A napi használatban lévő készülékeknél igenis számolni kell a kondicserével is.
Volt ML 334-em kipukkant kondival,tudom miről beszélek.
Több gyártónak is van szervízprogramja,többek közt a Naim-nak is.
De mivel ebben a végfokban ki vannak cserélve ezért ezt nagy biztonsággal viheti haza az új tulaj
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
"Mark Levinson bácsi szépet alkotott..."
Minden bizonnyal, de ő akkor már lassan 16 éve nem dolgozott a cégnél, amely cég (Madrigal Audio Laboratories) készülékeinek logóin az ő neve volt látható.
"Kb tíz évente ugyanis ajánlatos cserélni a kondikat."
Aztán ki volt az a lángelme, aki ezt tanácsolta?
Napi, heti, havi, vagy esetleg éves gyakoriságú használat esetére vonatkozik eme "jó tanács"
Nem szeretnék vitát indítani, de egy készülékben akkor cserélünk kondenzátorokat, ha üzemi körülmények között megmérve, annak cseréje valóban indokolt.
Persze lehet cserélgetni ész nélkül, a készülékek naptár szerinti korát figyelembe véve, csak hát nem biztos, hogy szükséges.
Ezt a sorozatot, mármint a 33X végerősítőket 1996-tól gyártották. Anno én is nagy örömmel és megelégedéssel használtam egy 333-ast.
Nagyon jól sikerült sorozat, kitűnő készülékekkel, korrekt hanggal.
Sok sikert az értékesítéshez!
Upgrade jelleggel a végfok tápegység elkó-jai cserélve lettek. Eredetivel megegyező Cornell Dubilier került bele.
Talán ez az egyik legfontossab infó a végfokról!
Kb tíz évente ugyanis ajánlatos cserélni a kondikat.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- velodyne71
- Fórumlakó

- Értékelés: 28
Mark Levinson bácsi szépet alkotott...
- velodyne71
- Fórumlakó

- Értékelés: 28
Nagyon pazar.
- idnagyfiimre
- Újonc fórumos

- Értékelés: 9
Nagy elismerės a rendszernek.Gratula.
Upgrade jelleggel a végfok tápegység elkó-jai cserélve lettek. Eredetivel megegyező Cornell Dubilier került bele.
Mark Levinson No.38 előerősítő, és No.331 végerősítő Székesfehérváron megvásárolható.
Szép allapotúak, tökéletesen működnek. Manuál, távkapcsoló, és gyári doboz megvan. Ha jól tudom a végerősítő valaha a Limar demonstrációs berendezésének része volt.
Költözés közben vagyok. Minőségi meghallgatást nem, de kipróbálási lehetőséget tudok biztosítani. Eltökélt vevőjelöltnek saját rendszerbeni tesztre van lehetőség. Bevizsgálásra, átnézésre szintén van lehetőség. Mindkettő opció a vevő terhére...
Megfelelő párosítás a szintén értékesíteni kívánt Mark Levinson No 39 cd játszóval.
Előerősítő 350 000 forint.
Végerősítő 550 000 forint
Napközben elfoglalt vagyok, de este 7 óra után kereshetsz telefonon.
30 701 2634