Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DPA 6C33C monoblokk páros

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Dzsonikes »

Május közepéig jegelve fix áron egy kedves Ismerősömnek,aki kijött és meghallgatta...a többi már ment magától. 

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Még eladó a meghirdetett áron eme remek páros.  .

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Kihasználatlanul,hallgatagon még várja zeneértő és kedvelő leendő tulajdonosát ,akinek vélhetőleg sok kellemes zenehallgatással töltött órát fog okozni.

Az állványokat adom hozzá.

Ára változatlanul fix 300.000 huf. 

Olly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 28

Hozzászólás Szerző: Olly »

Hát igen!     (tudom, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot, de ez az egyik kivétel!)

Néhány nappal ezelőtt  rendkívüli élményben volt részem. Fülvégre kaptam ezeket a Dénes Péter féle "Pandoras szelencéket".
Nagy rajongója  vagyok  D.P. remekműveinek. Birtokoltam is már jó néhány darabot.

Hát igen! Ezek nem a világ legjobb mono blokkjai, mivel olyan nincs is. Ez nem is lehetett cél, inkább a hang volt az. És a hang az könyörtelenül hömpölyög, árad. 
Öregesen, megfontoltan, olyan igazi gentleman stílusban. Nem rejt semmit el. Minden apró részletel kérkedik, de nem harsányan, csak úgy bele a nagy világba.
Hát igen! Ez a művészet! Csak úgy DP-sen, egyszerűen. Borocska és jó féle szivar társaságában a libabőr garantálva.

Senkit nem akarok rábeszélni, mert nem főz jól, sőt nem is mosogat el. Amit viszont csinál, azt csupa nagybetűvel: a  "ZENE" 

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Lehet, hogy én vagyok láma, de melyik a többször hivatkozott másik eladó monoblock páros?
Szia Speedy!

Ez lenne a másik páros: http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... aros,28630

Speedy Gonzales
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 218

Hozzászólás Szerző: Speedy Gonzales »

Lehet, hogy én vagyok láma, de melyik a többször hivatkozott másik eladó monoblock páros?
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Kispesten meghallgatható még van választási lehetőség a két monoblokk páros között.

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Hozzászólás Szerző: priusz »

Ismeretségünk okán meghallgattam a hirdetett készüléket. Hát mit mondjak, hihetetlenül elvarázsolt.
Már az első taktusoknál érezni lehetett, hogy nem mindennapi élményben lesz részem, nem is kellett csalatkoznom
A zene minden szegmensét szépen közvetíti, nyugodt kiegyenlített hangzás jellemzi.
Nem késztetni az embert állandó kapcsolgatásra, csak a zene élvezete a "dolgunk".

Aki ilyen árszegmensben keres készüléket, annak mindenképpen ajánlott vétel ez is, illetve a Dzsoni másik monoblokk párosa is ami szintén hasonló szintet képvisel, de egy picit más karakter jellemzi. 
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Robzie70
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Robzie70 »

Szia! 

Írtam PÜ-t.

Üdv,
Rob

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Privátban kaptam 200000 -s ajánlatot....,erre inkább nem reagálok...
A hirdetésben feltüntetett 300.000 huf FIX ár ,ez alatt nem eladó a készülék,nekem sem adták oda olcsóbban,jelzem teljesen jogosan.

köszönöm,

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Kicsit túlvállaltam magam anyagilag,ennek fényében eladásra kínálom a címben szereplő DPA 6C33C monoblokk párost.

Párhuzamosan hirdetek egy másik csöves monoblokk párost ,mivel egyforma kvalitásúak,ezért csak egy maradhat.....,bármelyik marad örülni fogok.

Az előző hirdetésben ,ill az Ear blogban leírtakhoz annyit tennék hozzá,hogy minden teljes mértékben megfelel a valóságnak,valóban egy nagy volumenű varázslatos hag,ami ezt a rohanó életet megszelídíti,lelassítja arra az időre ,míg hömpölyeg a ZENE....

Az ára,fix:300.000 huf a tartalék csövekkel.

Csináltattam hozzá állványt,mert megérdemli...

Érdeklődni lehet:30/907-1784

Az előzmények itt:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2069779

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”