Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon PMA-1500AE
Denon PMA-1500AE
Már egy kedves fórumtársnál zenél. Zárom.
Denon PMA-1500AE
Jegelve egy kedves fórumtásnak.
Denon PMA-1500AE
Velem rosszul jarnal,latatlanban mondom-)))
Viccet felreteve en keresek pma-1510/1520/1600-at hasznaltba hibatlan allapotut,,,de mivel egyelore nem talalok es nincs itthon erositom,vennek ideiglenesen egy "olcsobb" Denont,mondjuk max. pma-520/720 50e kornyekere gondoltam,de ha valaki aki mindkettot hallotta,marmint az 1500 es 1510-est es megerositene,hogy "nem sokkal,vagy esetleg mivel" marad el az 1500-as az 1510-tol,azt megkoszonnem,es akar egy kis alkuval ezt vennem.
Bár nekem csak 1500ae-m volt, de hidd el nem fogsz csalódni benne!És még házhoz is viszik!
A típusváltásbeli átszámozás, és a nüansznyi változtatások, csak az infláció miatti áremelkedés indoklására szolgálnak, a márka-presztízst és a típus népszerűségét meglovagolva.
fúú de megfognak kövezni... XD
Denon PMA-1500AE
Sajnos nem hallgattam még össze az erősítőm a fiatalabb testvéreivel (1510, 1520, ...), így remélem lesz olyan fórumtárs, aki hajlandó megosztani a tapasztalatait.
Velem rosszul jarnal,latatlanban mondom-)))
Nagykanizsa, Békéscsaba, Nyíregyháza ... és ez csak a múlt hét termése.
Denon PMA-1500AE
Ha valakit eddig a távolság fogott vissza, az ország területén ingyenesen házhoz szállítom a készüléket.Velem rosszul jarnal,latatlanban mondom-)))
Viccet felreteve en keresek pma-1510/1520/1600-at hasznaltba hibatlan allapotut,,,de mivel egyelore nem talalok es nincs itthon erositom,vennek ideiglenesen egy "olcsobb" Denont,mondjuk max. pma-520/720 50e kornyekere gondoltam,de ha valaki aki mindkettot hallotta,marmint az 1500 es 1510-est es megerositene,hogy "nem sokkal,vagy esetleg mivel" marad el az 1500-as az 1510-tol,azt megkoszonnem,es akar egy kis alkuval ezt vennem.
Denon PMA-1500AE
Ha valakit eddig a távolság fogott vissza, az ország területén ingyenesen házhoz szállítom a készüléket.
Denon PMA-1500AE
...es ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez a pma 1500 nem ér ennyit,sőt.
A hangminőségbeli különbségre viszont már nagyon kíváncsi lennék én is ,mert ez már évek óta vita tárgya.
Erre csak azt tudom írni, hogy itt a lehetőség kipróbálni.
Viccet félretéve, az ár nincs kőbe vésve, lehet ajánlatot tenni ésszerű keretek között.
Denon PMA-1500AE
Az én hangfalamnak 320e volt az ára, amíg 450e nem lett pontosan ugyanaz a hangfal. Alapvető drágulás minden eszköznél bejött és a minőséghez semmi köze nincs.
Na de bocs az off-ért, ha valaki sokallja az árát, lehet alkudni...gondolom
Értem,de ze nem "pont ugyanaz" az erősítő!
...es ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez a pma 1500 nem ér ennyit,sőt.
A hangminőségbeli különbségre viszont már nagyon kíváncsi lennék én is ,mert ez már évek óta vita tárgya.
Denon PMA-1500AE
A pma 1500ae-nek az uj ara 250e kornyeke volt,viszont az 1510-nek 340e korul,,ez azert kozel 100e kulonbseg ami hasznalban is megmaradt olyan 40-50ezer.
A hangero szabalyzo total mas az 1510-be.
Az én hangfalamnak 320e volt az ára, amíg 450e nem lett pontosan ugyanaz a hangfal. Alapvető drágulás minden eszköznél bejött és a minőséghez semmi köze nincs.
Na de bocs az off-ért, ha valaki sokallja az árát, lehet alkudni...gondolom
Denon PMA-1500AE
Lényegében még a 1520ae is 90%-ban ugyan ez.
A 1500-1510 meg kb 95-ben XD
Ami bejött minek elrontani!
A pma 1500ae-nek az uj ara 250e kornyeke volt,viszont az 1510-nek 340e korul,,ez azert kozel 100e kulonbseg ami hasznalban is megmaradt olyan 40-50ezer.
A hangero szabalyzo total mas az 1510-be.
Denon PMA-1500AE
Volt szerencsém hallani!
Jó készülék, korrekt eladó!
Denon PMA-1500AE
Denon PMA-1500AE
Köszönöm a segítséget!
Próbáltam én is valami összehasonlító oldalt keresni, de nem találtam.
Belső fotókat találtam, itt látszik pár eltérés, de mivel nem értek az elektronikához, így nem tudom megítélni képről, hogy ez mekkora különbséget okoz a hangi képességeiben.
PMA-1500AE
PMA-1510AE
Denon PMA-1500AE
A 1510-es az újabb verzió egyel, illetve a kinézete.. A 1510-es picit "design"-osabb, de szerintem elektronikai tulajdonságában majdnem ugyan az, nem sok eltérés lehet..
Ja, nem! Tévedtem, még a kinézete is elég egyforma.. (Hirtelen az 1500R volt a fejemben).. Annyi hogy a 1510 az egyel újabb verzió(szám), illetve max. egy-két apró módosítás az elektronikában!
Denon PMA-1500AE
Ez miben tér el a 1510 változattól? Kerestem összehasonlító oldalt de nem igazán találtam különbséget vagy csak az én figyelmem kerülte el.
A 1510-es az újabb verzió egyel, illetve a kinézete.. A 1510-es picit "design"-osabb, de szerintem elektronikai tulajdonságában majdnem ugyan az, nem sok eltérés lehet..
Denon PMA-1500AE
Ez miben tér el a 1510 változattól? Kerestem összehasonlító oldalt de nem igazán találtam különbséget vagy csak az én figyelmem kerülte el.
Denon PMA-1500AE
Szinte mindenkitôl megkérdezi ezt,lehet,hogy hifi készülék térképet készìt a sok kapott informàciôbôl:)
Nagy Up a Denonnak, mert ez egy remek erôsìtô...
Igen, ez nekem is feltűnt, pedig nem vásárolja meg egyiket sem ahogy látom! Én sem értem hogy akkor miért lényeges neki! Aki meg komolyan meg akarja vásárolni, az úgy is egyeztet az eladóval..
Egyébként valóban egy nagyon szép, és kiváló készülék, UP neki!
Denon PMA-1500AE
A készülék Budapesten található. 9 éves. Ha a paírjai alatt a számlájára gondolsz, akkor az sajnos már nincs meg.
Denon PMA-1500AE
Hol található a készülék? Mennyi idős? A papírjai is megvannak?
Denon PMA-1500AE
Eladó egy Denon PMA-1500AE sztereó erősítő kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. A készülék fekete színű. Az erősítő első tulajdonosa vagyok. Szerviz-, belenyúlás- és tuningmentes. Made in Japan!
P.Direct bemenettel rendelkezik, így az előlapon található kapcsoló segítségével házimozi erősítő után kötve végfokként, illetve teljes értékű sztereó erősítőnként is használható.
Minden tartozéka megvan:
- Távirányító (RC-1022)
- Angol nyelvű használati utasítás
- Gyári doboz + csomagolás
- Gyári tápkábel
A készülék eladásának oka: sztereó lánc felszámolása
Főbb technikai információk:
P.Direct bemenet
Phono MC/MM bemenet
140 W + 140 W (4 ohms, 1 kHz, THD 0.7%)
70 W + 70 W (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.07%)
Bi-Wiring
UHC-MOS-FET Transistors
Single Push-Pull Circuit
100 kHz bandwidth for DVD-Audio and SACD
14.6 kg
305W áramfelvétel
Made in Japan
Hely: Budapest
Irányár: 147.501 HUF
Csere nem érdekel!
Érdeklődni lehet: húsz- 55-hatvannégy-kilencven9 -2; privát üzenet.
Saját kép:
Saját kép:
Netes kép: