Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gastard H10 fejhallgató erősitő
Igen az , duál monóban egy platformon ,,,,,, és köszönöm az okosságokat is , de én már elengedtem a fejes rendszeremet , egy éve mit nem adtam volna ezekért az információkért . Hogy mért erőltetik még ezeket a NE 5532 , és a 134 a gyártók csak sejtésem van , ritka szar OPAM mind a kettő , de elől a NewClasik D sinliben nagyon jó ,,,,,,,,,, de jól jönnek a meglátásaid majd később is ha műveleti erősítőt akarok valahol cserélni , kösz omen .
OPA627 van benne? Akkor elhiszem, hogy nagyságrendekkel jobb az eredeti NE5532-eseknél, de azért vannak nála sokkal jobb OPÁ-k. Ráadásul erősen túlárazott, ha audio szempontból nézzük. Az OPA2209 vagy OPA1642 köröket ver rá. De még az olcsóbb LME49723 is jobb nála. De talán még a diszkréteket is kiválthatják... És mindegyik jobb az erősítő részen eredetileg csücsülő OPA134-eseknél is, csak oda a single verziók kellenek (OPA209, OPA1641, az LME-ből nincs single).
Jobb hangfal kábelre is elcserélem , persze érték egyeztetéssel , köszönöm omen .
Lehet hogy így lenne jobb , meg is vannak a régi opamok , azokat is adom hozzá ha netán valakinek az lenne a fixa ideája hogy lebutítsa a hangját az erősítőnek . Mert egy kis drámai túlzással ,,, fényévekre van a mostani hang az eredetitől . Csak én ezt nem fogom tenni , de köszönöm a javaslatodat . Ha te is hallottad volna a két hang közötti különbséget te sem tennéd,,,,,,, biztosan nem .
Az ár meg így is nagyon rendben van a plusz költségek véget , nem túl sok pénzért kitűnő hangot kap a leendő tulaj . Teljes sávban részletező , nem sávszéles , nagyon mélyre megy , rendkívül dinamikus , ami előtte volt ehhez képest puha maszatolás volt ,,,,,,,,,,,,,De tényleg köszönöm amit mondtál , de nem szabad hozzá nyúlni az erősítőhöz , még akkor sem ha nem megy el egy darabig. Biztos vagyok benne hogy előbb vagy utóbb megtalálja az ujj gazdáját , s az nagyon fogja szeretni ,,,,,,,
Lehet, ha visszaalakítod eredeti állapotába a Gustardot, csökkenteni tudod az árát és külön eladhatod az opampokat, így talán jobban is járhatsz. Bár ki tudja... Azt hittem gyorsabban megmozdul ez a headamp.
Főleg hogy a Burson D mind elszállt hátul , (pontosan három darab) ,az XLR-er bejáraton , habár ott a NewClassi eldurrant , de ami most van benne a dual mono 627-sek nagyon jól teljesítenek . Elől a végfok előtt a NewClass -ok teljesen megbízhatóan és gyönyörűen muzsikálnak . Szóval elég drága kísérletezés volt , de a vége nagyon jó lett ,kategóriát ugrott a hang ,,,,,,,
Nem kis munka és költség lehetett...
Pár kép a erősítő fejlődéséről ,,,,,,,,,,,,,,,,
Elfelejtem leírni , hogy az XLR bemeneten is dual mono 627 Op Amp-ok vannak , nagyság rendekkel szól jobban mint az eredeti Op-Amp-okkal .
Sziasztok , eladó Gustard H10 fejhalgató erősítő , az előfokok ki vannak cserélve NewclassD Op Amp-okra , az ára 120 ezer ft , köszönöm omen8.