Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T+A P1200R előfok
- Kliff
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
T+A P1200R előfok
A keszulek elkelt.
- Kliff
- Nincs visszaút

T+A P1200R előfok
Husveti Up!
T+A P1200R előfok
Ha jól sejtem, akkor ez az enyém volt Early fórumtárs után, de elcsábultam a csöves világ felé, amiből már vissza is tértem.
Sok út van ebben a hifiben... túl sok ... és nem könnyű megtalálni az igazit.
- Kliff
- Nincs visszaút

T+A P1200R előfok
Fel.
- Kliff
- Nincs visszaút

T+A P1200R előfok
Hozzuk elobbre.
T+A P1200R előfok
A magánlevelekből kiderült , hogy ez valóban az enyém volt. Remélem a vevő nem fog haragudni , ha írok néhány sort róla. Az audiomarkt-on vettem Németországból , de rá néhány nap múlva sikeresen licitáltam egy T+A elő/végfok párosra. Mivel már meg voltam erre állapodva telefonon s nem akartam rontani az Ungarn image-t ezért ezt is elhozattam. Otthon minimum 1 évig felváltva szerepeltek és nagyon nehezen döntöttem a kettő közül , mivel ez kicsit szellősebb volt.Aztán már nem maradt hely neki és nem akartam hogy porosodjon vmelyik, végül a kényelem (A 2000-hez volt táv) döntött .A belsejéről már írtam. A hangjáról : Neutralis ,szellős ,dinamikus ,nem tesz hozzá és nem vesz el a forrásjelből. Előbbiek miatt meleg csöves és erőmű tranzisztoros végfokokat is jól kiszolgálhat.Mivel több bontható integrált erősítővel és más végfokokkal is próbáltuk ,mindig javított a hangképen . Azóta vagyok én is híve az elő/végfok használatának.
Remélem ez nem egy OFF volt , csakhát mindenkinek megdobbanhat a szíve ha egy korábbi családtagot viszontlát. Az eladóval egyébként nem találkoztam még és ez nem egy fizetett comment.
Nagy UPP a gépnek !
T+A P1200R előfok
Valóban nincs minőségbeli különbség az XLR és az RCA kimenete között. Csak nálam közel fut a kábel a tv.mellett az erősítőbe ,és az RCA kábelem egy nagyon-nagyon halk légyzümmögés szerű zörejt szedett össze a tv-ből .Ha kikapcsoltam a tv-t akkor megszünt, ill. XLR-nél bekapcsolt tv mellet sincs.
Megkérdezhetem milyen végfokot hajt ?
- Kliff
- Nincs visszaút

T+A P1200R előfok
Koszonom a pontos hozzaszolast,az elofok valoban Referemcia kategoria 105 pont.Sajnos nekem 3 elofokom van es ket hasznalhato vegfokom,igy valamit el kel adjak.A tav es szenzor az egy extra,kulon meglehet venni kb.150 euro.Az XLR es RCA bemenetelek kozott nincs semmi kulombseg hangzasban,lehet hogy nagyobb valamivel a kimeno jel XLR-en.
T+A P1200R előfok
Nálam is szolgált egy ilyen egyidőben a jelenleg is meglévő a T+A P2000 AC-val. Végül a távirányíthatóság és az XLR lehetőség döntött. Mivel ritka darab ,jogos lehet a kérdés . Ez nem az enyém volt ? Még jól emlékszem a hangjára ,nagyon pontos , dinamikus részletező.Egyszer egy vevő kérésére megnéztük a belsejét. Katonás rend ,minőségi alkatrészek és egyetlen egy porszem sem volt benne. Olyan volt az érzésem , hogy ez is , ahogy a többi T+A az örökkévalóságnak készült.
Sok sikert az eladáshoz !
- Kliff
- Nincs visszaút

T+A P1200R előfok
Elado egy T+A P1200R elofok jo esztetikai allapotban es kifogastalan mukodessel.Tartozekok nincsenek hozza sem phono stage.Eladas oka,meg van egy belole, P1220 - as XLR kimenetellel,igy ezt reszesitem elonyben.Az ar 300 euro vagy ennek megfelelo Ft.Kerdeseket PM-ben kernem.