Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M3i
Musical Fidelity M3i
mivel engem is erdekelt az ar realitasa, megneztem ebay-es ajanlatokat, illetve letrejött eladasokat (en jonehany 500 GBP illetve masutt 500-700 Euros eladasi arat lattam mar)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6666
Musical Fidelity M3i
Ez akkor lenen csak jogos, ha a hirdetett erősitőt meg lehetne hallgatni. Jelen esetben semmi különbséget nem látok, mert az eladó nem bontja ki az áruját. Ha a linkről megrendelem a szállítás DHL-el 25 €, vagy ha ráfizetek akkor 55 € Németországból (se vám se bükkfa). Pár nap alatt itt van 2 év garanciával.... Persze csak ha siet valaki, mert az utolsó darabot árazták le....
Mert azt, ami kinn van azt meg tudod hallgatni?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Musical Fidelity M3i
Szia!
Az a baj ha kibontom sokkal kevesebbet fog érni,ha egy ilyen erősítőt szeretnél valahol máshol kell meghallgatnod.
Ha nem bontottad ki, honnan tudod, hogy egyáltalán erősítő van benne? Lehet, hogy tégla vagy virágföld...
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Az erosito realis ara:https://www.hifisound.de/en/Top-offers/ ... BLACK.html
Az erősítő reális ára 1250 Euro! Ennyiért adták el belőle a legtöbbet!!!!
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Ez akkor lenen csak jogos, ha a hirdetett erősitőt meg lehetne hallgatni. Jelen esetben semmi különbséget nem látok, mert az eladó nem bontja ki az áruját. Ha a linkről megrendelem a szállítás DHL-el 25 €, vagy ha ráfizetek akkor 55 € Németországból (se vám se bükkfa). Pár nap alatt itt van 2 év garanciával.... Persze csak ha siet valaki, mert az utolsó darabot árazták le....
Valószínüleg az utolsó darabjuk,az is lehet hogy bemutató darab volt.A Német garanciát melyik magyarországi szervíz fogadja el,ha véletlenül valami baja lesz kikell küldeni?
Musical Fidelity M3i
Szerintem meg azért, mert ott abban a kinti webshopban az utolsó megmaradt darabjukat féláron kínálják, nem biztos, hogy releváns ebben az esetben.
Ha itthon adnák ennyiért akkor talán lehetne kihatással az itthoni árakra,de így...
Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6666
Musical Fidelity M3i
Szerintem meg azért, mert ott abban a kinti webshopban az utolsó megmaradt darabjukat féláron kínálják, nem biztos, hogy releváns ebben az esetben.
Ha itthon adnák ennyiért akkor talán lehetne kihatással az itthoni árakra,de így...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Kliff
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Musical Fidelity M3i
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Én szívesen meghallgatnám a saját rendszeremben (Budapest 11. kerületében) egy YBA 201 erősítővel összevetve.
Van erre lehetőség?
Szia!
Az a baj ha kibontom sokkal kevesebbet fog érni,ha egy ilyen erősítőt szeretnél valahol máshol kell meghallgatnod.
Musical Fidelity M3i
Én szívesen meghallgatnám a saját rendszeremben (Budapest 11. kerületében) egy YBA 201 erősítővel összevetve.
Van erre lehetőség?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Ma azt az infót kaptam,hogy a héten ide ér.Tehát,BONTATLANÚJ!! MAGYAR GARANCIÁVAL.Valamennyi alku belefér,várom a megkeresést.Ez egy remek erősítő!!
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Pedig az MF erősítők jól szoktak passzolni Dynaudio hangfalakkal,amik ugye viszonylag érzéketlenek.Lehet hogy kevés lenne nekik a 75w/8 ohm teljesitmény?
Eladó 2 darab BONTATLAN ÚJ Musical Fidelity M3i erősítő,magyarországi garanciával/audiovisiontuning!Beszámítással kerül hozzám a színe FEKETE,a héten érkezik az országba.Ára:250.000Forint.A fotó netes!
Sajnos még várat magára a beérkezés.Talán a hónap végéig beér.
Musical Fidelity M3i
Pedig az MF erősítők jól szoktak passzolni Dynaudio hangfalakkal,amik ugye viszonylag érzéketlenek.Lehet hogy kevés lenne nekik a 75w/8 ohm teljesitmény?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
- cserkesz
- Törzsvendég

- Értékelés: 186
Musical Fidelity M3i
Triangleval is. Chario Mill Academyn viszont elvérzett. Fontos a nagy érzékenység. Triangleval énekelt.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Musical Fidelity M3i
Tökéletes párost alkotnak a Sonus dobozokkal.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- cserkesz
- Törzsvendég

- Értékelés: 186
Musical Fidelity M3i
kitűnő erősítő, de a hangfalat jól kell megválasztani hozzá. érzéketlent ne.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Francban. Pedig 125ért vittem volna az egyiket alku nélkül. Hétvégén volt egy nálam látogatóban és elég jól teljesített.
125-ért neked kell megépíteni,akkor talán kijössz annyiból.
Musical Fidelity M3i
Természetesen darabja!Köszi nem volt egyértelmü.
Francban. Pedig 125ért vittem volna az egyiket alku nélkül. Hétvégén volt egy nálam látogatóban és elég jól teljesített.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Szia!
A kettő együtt 250? (Gyanítom darabja.)
Természetesen darabja!Köszi nem volt egyértelmü.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Musical Fidelity M3i
Szia!
A gyanú helytálló!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Musical Fidelity M3i
Eladó 2 darab BONTATLAN ÚJ Musical Fidelity M3i erősítő,magyarországi garanciával/audiovisiontuning!Beszámítással kerül hozzám a színe FEKETE,a héten érkezik az országba.Ára:250.000Forint.A fotó netes!
Szia!
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
-
Vendég
Musical Fidelity M3i