Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha Aventage RX-A3030
Yamaha Aventage RX-A3030
Fel a nagy vassal !
Köszi a képet!
Még eladó!
Yamaha Aventage RX-A3030
Fel a nagy vassal !
Yamaha Aventage RX-A3030
Még eladó? Úgy tudtam eladtad.
Yamaha Aventage RX-A3030
Up!!
THX!
Kerüljön az ár a 399.000 Ft -os lélektani határra!
Yamaha Aventage RX-A3030
Up!!
Megjelenítő:Tcl 65c735
Hifi: Denon Pma -600NE+ Wharfedale Diamond 12.2
Hifi: Denon Pma -600NE+ Wharfedale Diamond 12.2
Yamaha Aventage RX-A3030
Zenére? Igen, ajánlom!
További infó: RX-A3030: ESS Hyperstream DAC ES9006, ESS Sabre Ultra 32 DAC ES9016
http://www.marketwatch.com/story/yamaha ... 2013-09-16
http://www.esstech.com/?p=products_DAC
"The SABRE32 Ultra DAC produces warm, more natural audio as well as a linear response so audio changes are more subtle with less jitter."
Yamaha Aventage RX-A3030
UP!
THANX & UP !
Yamaha Aventage RX-A3030
Yamaha vonalon - aki a Dolby Atmos-ról le tud mondani, - ennél nincs feljebb AVR.
Tesztekben Denon AVR-4520 / Pioneer SC-LX87 / Arcam AVR450 / Onkyo TX-NR3010 kategóriájába tartozik.
Irányára 415.000 Ft. (Listaára 670.000 Ft.) Várom az ajánlatokat!
Yamaha Aventage RX-A3030
Remélem többen észrevették, hogy egy pohár sör van az asztalon, ami nélkülözhetetlen kelléke az ilyen teszteknek.
Igaz, igaz. Még is csak hasonlít valamiben az itthoni környezethez.
Hogy a beállítás az új tulajnak vidáman teljen, aki hétvégén elviszi, egy rekesz sört adok hozzá.
Yamaha Aventage RX-A3030
Egy korrekt teszt környezetben a Yamaha csúcs AVR-je. (Sajnos nem nálam. )
Remélem többen észrevették, hogy egy pohár sör van az asztalon, ami nélkülözhetetlen kelléke az ilyen teszteknek.
Yamaha Aventage RX-A3030
Egy korrekt teszt környezetben a Yamaha csúcs AVR-je. (Sajnos nem nálam. )
Yamaha Aventage RX-A3030
Ha az Atmos-t nem is (vagy még nem is?) támogatja, de a Yamaha Cinema DSP HD3-at igen.
Ahogy nézegetem az elgondolás hasonló.
Szerintem korrekt mozit lehet kihozni így is!
-
Vendég
Yamaha Aventage RX-A3030
Én falra akasztósakat várom. Hátha visszatérnek rá a cégek is.
Szerintem hamarosan lesz belole mindenfele habzsi dőzsi kivitel... :-) Viszont ez az erosito is nagyon jo darab.
Yamaha Aventage RX-A3030
Szia.Meg nincsenek.Mennyezetbe beepithetot szeretnek mert van lehetosegem a beepitesre igy valoszinuleg ki fogom alakitani.Eleg jo dolognak tunik ez az atmos szerintem.Ujabb komoly lepes a hazimozizasban.
Én falra akasztósakat várom. Hátha visszatérnek rá a cégek is.
Usher - Valhalla - Emotiva
-
Vendég
Yamaha Aventage RX-A3030
És megvannak már az Atmoshoz a hangfalaid is?
Szia.Meg nincsenek.Mennyezetbe beepithetot szeretnek mert van lehetosegem a beepitesre igy valoszinuleg ki fogom alakitani.Eleg jo dolognak tunik ez az atmos szerintem.Ujabb komoly lepes a hazimozizasban.
Yamaha Aventage RX-A3030
Egy nagyszerű video, ahol összehasonlítják az Aventage teljes 30-as sorozatát. Lekerülnek a "ruhák" is! Érdemes megnézni, van különbség!
RX-A3030, RX-A2030, RX-A1030, RX-A830, RX-A730https://www.youtube.com/watch?v=u9VPRgkj3Do
Yamaha Aventage RX-A3030
Igen van benne valami..Keresek hazimozi erositot es olyat amiben mar az atmos is benne van.En gyakorlatilag csak a procit hasznalnam mert vegfokokkal hajtanam a rendszert.Koszonom a valaszt.
És megvannak már az Atmoshoz a hangfalaid is?
Usher - Valhalla - Emotiva