Nem szeretnélek elkeseríteni, de valószínűleg ez nem lesz egyszerű ügy. Két, vagy három Rega Mira 3 erősítőm is volt (ezt a problémát leszámítva nagyon szerettem a hangját, így nekifutottam többször is), már nem emlékszem pontosan, de kettőnél biztosan előjött ez a gond: viewtopic.php?f=32&t=88919&p=2030241&hi ... 3#p2030241
Vittem javítani mindenfelé, többször már azt hittem, hogy megvan a probléma, de pár hét után mindig kiderült, hogy sajnos nem. Hosszas keresgélés után ezt találtam: https://www.stereophile.com/content/reg ... ge-problem
"...it started intermittently making a strange popping/crackling sound (in one channel only). ... I was told that some Mira 3's bought during my era had faulty transistors that required replacement - and that they would do it under warranty (even though the warranty had expired)."
Kerestem Teleki Bélát ezügyben (Allegro Audio, itthoni disztribútor), írtam a gyártónak Angliába, sajnos semmivel nem jutottam előrébb...

Ha jól emlékszem, a végén - fillérekér - valaki(k)nek odaadtam, remélem nem az enyém került hozzád. Lehet, mégiscsak fel kellett volna hasogatni...