Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Erősítők javítása

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
magica
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 51

Re: Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: magica »

Sziasztok!
Nehéz dolog igy harmadikként véleményt írni mert az erösitö tulajdonosát (NAD 326) nem ismerem,de Béres Janit igen !!! Én teljesen véletlenül ismertem meg Janit egy kis Dino hangsugárzo kapcsán,de már akkor megtapasztaltam hogy egy végtelen jòszivü és tapasztalt a hi-fi rajongó ! Talán nem ez a jó szó,de mindegy is . Lehet hogy elfogult vagyok mert nekem mindenemet Ö szereli,átépiti,tuningolja vagy ki hogy szereti,de mindent meglehet vele beszélni.Gondolok itt arra hogy nem feltétlen a legdrágább alkatrészeket lehet , kell beszerelni hanem a pénztárca vagy megrendelö igényeinek megfelelöen! Tudom sokszor sokkolonak tunik az ár amit rá kellene költeni a cuccra,de tisztában kell lenni avval,hogy idövel tönkremennek az alkatrészek,kiszáradnak a kondik vagy vannak jobb minöségü alkatrészek! Nyilván nem ebayes beszerzésre gondolok mert ott pillanatok alatt belefuttok hamisitványokba! Sokszor a tulajdonosok sincsenek tisztában az árakkal vagy lehetöségekkek! Én nyugodt szivvel kijelenthetem hogy Jani tudása és tapasztalata meghazuttolja korát és nyugodt szivvel ajánlom bárminemü javitás vagy átalakitás céljábol !!!

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 295

Re: Sztereó erősitők81641

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

Kedves Fórumtagok!
Sajnos még mindíg nem tudok magamhoz térni a mai napon történtek miatt ezért le is írom ide is hogy sajnos milyen emberekkel lehet itt összefutni!
A történet az itt említett Nad 326 os erősítővel kapcsolatosak! Felajánlottam az erősítő tulajdonosának hogy megnézem az erősítőét,ez idáig rendben is ment kérdésére hogy van e nálam bevizsgálási díj ,leírtam hogy általában 4 -5 ezer forintott szoktam kérni ami szerintem nagyon korrektnek mondható,mindezt elfogadva bele is mentünk a dologba mivel igyekszem rugalmas lenni már szerda este 19 óra után el is hozta az erősítőt.Másnap meg is tudtam nézni az erősítőt,nem is kellett keresgélni mert a fő hiba egyenesen az arcomba vágódott,a tápkondenzátorok olyan rossz állapotban vannak hogy már látható jelek vannak,akkora púp van rajtuk hogy még egy teve is megirigyelné! További szemrevételezéssel arra jutottam hogy a többi kisebb kondenzátor is a kínai ipar remekműve,ráadásul tele tervezési hibákkal ,rengeteg kondenzátor jóformán a hűtőbordákra szerelve stb.. Irtam is rögtön a tulajdonosnak hogy érdemes lenne az egész erősítőn egy nagy felújjítást csinálni amennyiben hosszabb távon meg szeretné tartani,de ennek sajnos ára van,mivel én, aki ismer tudja hogy nem használok gagyi alkatrészeket csak is minőségi alkatrészekkel dolgozom.Hogy mégis mondjak valami árat megírtam neki hogy hasraütés szerüen olyan 70 -80 000 Ft ból egy teljes felújjítást meg lehetne csinálni de pontosabb árat csak akkor tudok mondani ha mindent összeírok és megnézem a pontos árakat,továbbá felajánlottam azt is hogy akár két részben csináljuk meg ,elsőkörben a hibás ,illetve azokat az alkatrészeket amiket feltétlen cserélni kell,a többi később is ráér.Ezt tudtam neki ajánlani vagy pedig adja el hibásként,mert így csak további problémák lesznek. Jelezte felém hogy ne is írjam össze a dolgokat nem szeretne rá ennyit költeni inkább eladja! Idáig rendben is ment a dolog,megbeszéltük hogy a mai nap eljön érte és elviszi,puszta jóindulatból írtam neki mint ahogy az elején meg is beszéltük a bevizsgálás összegét közöltem vele mivel viszonylag az arcomba ugrott a fő hiba egyezzünk meg 3000 Ft ban ami szerintem végtelenül egy korrekt dolog! Erre ki volt kelve magából a tulajdonos hogy én nagyon jól ismerem ezeket az erősítőket hogy milyen silányak stb....nem is mértem ki és egyebek,úgy jött ki az egész hogy nem is csináltam semmit és azért mondok neki egy óriási összeget hogy megkapjam a 3000 FT os a semmiért.Mondtam is neki hogy hadjuk a fenébe ezt a 3000 Ft ot mit gondol ,3000 Ft ért eladom magam.Ezek után érdemes elgondolkodni hogy kinek segít az ember,dolgoztam már egy jó pár embernek itt a fórumon,nagyon jól tudják hogy nem a "pénzért" csinálom ,hanem azért mert szeretem és szeretek segíteni ha tudok! Nyílván ingyen nem csinálhtom,bár volt már rá példa! Azért nem kevés költséggel jár ez a hobby!
Röviden ennyi lenne ez a 3000FT os történet!
Esküszöm ha azzal állt volna elő hogy nincs pénze,vagy inkább a barátnőjének vesz egy szál virágot meg sem említettem volna ezt a 3000Ft ot.
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

rakol.G
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Re: Sztereó erősitők81641

Hozzászólás Szerző: rakol.G »

Köszönöm, nem hangfal vagy kábel a hiba. Már kiprobálgattam

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 428

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kasumi »

rakol.G írta:
2021.01.21., csüt. 15:11
Üdvözlet!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést. Van egy NAD 326 sztereó erősítőm és a bal hangszóróm néha recseg/serceg/pattog. Teljesen kiszámíthatatlan úgy gondolom a pattogás, illetve hangerőtől független. Kérnék tanácsot, hogy mi lehet a gond és hogy milyen megbizható szervizet tudtok ajánlani.

Köszönöm!
Üdv.!

Nem tudom, biztos vagy-e abban, hogy az erősítő vagy a hangsugárzó a hibás. Ha nem, cseréld fel a hangsugárzó kábeleket az erősítő kimenetén és ha a recsegés marad a bal oldalon úgy, hogy oda a jobb oldali hangsugárzó van bekötve, akkor az erősítő a hibás. Ha a hiba átmegy a jobb oldalra, akkor a hangsugárzó.
Újratervezés

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Re: NAD 326 pattog, recseg

Hozzászólás Szerző: BLX »

rakol.G írta:
2021.01.21., csüt. 14:01
Üdvözlet!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést. Van egy NAD 326 sztereó erősítőm és a bal hangszóróm néha recseg/serceg/pattog. Teljesen kiszámíthatatlan úgy gondolom a pattogás, illetve hangerőtől független. Kérnék tanácsot, hogy mi lehet a gond és hogy milyen megbizható szervizet tudtok ajánlani.

Köszönöm!
Olvass nyugodtan vissza néhány oldalt ezen a topikon. Nem rég többen leírták a szervizes tapasztalataikat. Talán ez segíthet valamennyit.

Mennyire régi ez az erősítő? Nincs rajta véletlenül még garancia?

A forgalmazó az oldalán ezt írja:
https://aida-audio.hu/garancia-es-szerviz
Sekon a hivatalos NAD szerviz: http://www.szerviz-futar.hu
Totel is szerel NAD-ot: https://totel.hu/hifi-erosito-szerviz.html

Ha nem garis, akkor én lehet őket is megkérdezném: http://www.retroaudio.hu/doc/rolunk.php

Remélem sikerült hamar megfelelően megjavíttatnod az erősítőd.

rakol.G
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: rakol.G »

Üdvözlet!

Köszönöm!

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

Re: Musical Fidelity E10 ki- be kapcsolásnál,hangszóró pattanása

Pityuli írta:
2021.01.13., szer. 01:04
Üdvözlet!
Segítséget,tanácsot szeretnék kérni és esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést.Hozzájutottam egy régóta vágyott Musical Fideltity E10 high-end belépőszintű erősítőhöz amivel egy Etalon Supraton 3 dobozokat hajtok.Bevallom őszíntén féltem a dobozokat.
Bekapcsolásnál a mélysugárzók (nem biztos, hogy a legjobb kifejezést használom) pattannak és kikapcsolásnál a baloldal 2-3 szor is pattan.
Ez normális dolog? Nekem ez nem tetszik.Az Onkyo Integrám ezt nem csinálta ugyanezekkel a dobozokkal. Köszönöm a megtisztelő válaszokat.>István
Vannak olyan erősítők, amelyek nem tartalmaznak "lágyindítót", ezért bekapcsoláskor és kikapcsoláskor lehetnek kisebb "pukkanások". Ezek nem veszélyesek. Érdemes a hangerőt kissé letekerni és így kapcsolgatni.

Az viszont, hogy csak a baloldal pattog is azt már lehet érdemes kivizsgálni. Mivel régebbi erősítő én átnézetném egy szerelőnél.

Mivel ez egy régebbi nem garanciális erősítő, én Bese Attilához vinném http://www.retroaudio.hu/doc/rolunk.php

Ha kicsit visszaolvasol, más műhelyek is fel vannak sorolva.

Pityuli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: Pityuli »

tonee73 írta:
2021.01.13., szer. 08:42
Pityuli írta:

Segítséget,tanácsot szeretnék kérni és esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést.
Átraktam a helyére.

Köszönöm,bocs.
-Etalon Supraton 3,
-Nordost leifstyle 14-2,
-Norstone Banana Plug,
-Exposure 2010 S2 D,
-Teac NT-503,
-Philips CD 820,
-Supra Interconnect RCA,
-Supra Dual RCA,
-Supra USB A-B,
-Supra LoRad 2.5
Nekem ez így jó, és aki nem hiszi járjon utána!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Pityuli írta:

Segítséget,tanácsot szeretnék kérni és esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést.
Átraktam a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Pityuli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Czira írta:
2021.01.13., szer. 07:48
Nem jó helyen jársz, de azért írok. Én nem vagyok műszerész de úgy tudom hogy az erősítőkbe egy úgynevezett koppanásvédelmet építenek be, pont ennek az elkerülése miatt. A nagyon régi és a kisebb teljesítményűeknél ez esetleg kimaradhatott extra volt. Nem ismerem a típust, de highend erősítőt említés, nem gondolom hogy ez normális, szóval nézed meg szerelő el, vannak cégek akik kimondottan erősítők javításával foglalkoznak.
Köszönöm,úgy néz ki,hogy marad.
Kérdezősködöm még,de úgy néz ki, hogy marad.
-Etalon Supraton 3,
-Nordost leifstyle 14-2,
-Norstone Banana Plug,
-Exposure 2010 S2 D,
-Teac NT-503,
-Philips CD 820,
-Supra Interconnect RCA,
-Supra Dual RCA,
-Supra USB A-B,
-Supra LoRad 2.5

Pityuli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

koviati írta:
2021.01.13., szer. 07:28
A Naim 5i-nél bekapcsoláskor a hangszóró majd kiugrik a helyéről.
Köszönöm,egy itteni olvtárs is ugyanezt mondja,hogy nem gond.
-Etalon Supraton 3,
-Nordost leifstyle 14-2,
-Norstone Banana Plug,
-Exposure 2010 S2 D,
-Teac NT-503,
-Philips CD 820,
-Supra Interconnect RCA,
-Supra Dual RCA,
-Supra USB A-B,
-Supra LoRad 2.5

Czira
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Czira »

Nem jó helyen jársz, de azért írok. Én nem vagyok műszerész de úgy tudom hogy az erősítőkbe egy úgynevezett koppanásvédelmet építenek be, pont ennek az elkerülése miatt. A nagyon régi és a kisebb teljesítményűeknél ez esetleg kimaradhatott extra volt. Nem ismerem a típust, de highend erősítőt említés, nem gondolom hogy ez normális, szóval nézed meg szerelő el, vannak cégek akik kimondottan erősítők javításával foglalkoznak.

koviati
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: koviati »

A Naim 5i-nél bekapcsoláskor a hangszóró majd kiugrik a helyéről.

Pityuli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Musical Fidelity E10 ki- be kapcsolásnál,hangszóró pattanása

Üdvözlet!
Segítséget,tanácsot szeretnék kérni és esetleg ha nem jó helyen teszem fel a kérdést akkor elnézést.Hozzájutottam egy régóta vágyott Musical Fideltity E10 high-end belépőszintű erősítőhöz amivel egy Etalon Supraton 3 dobozokat hajtok.Bevallom őszíntén féltem a dobozokat.
Bekapcsolásnál a mélysugárzók (nem biztos, hogy a legjobb kifejezést használom) pattannak és kikapcsolásnál a baloldal 2-3 szor is pattan.
Ez normális dolog? Nekem ez nem tetszik.Az Onkyo Integrám ezt nem csinálta ugyanezekkel a dobozokkal. Köszönöm a megtisztelő válaszokat.>István
-Etalon Supraton 3,
-Nordost leifstyle 14-2,
-Norstone Banana Plug,
-Exposure 2010 S2 D,
-Teac NT-503,
-Philips CD 820,
-Supra Interconnect RCA,
-Supra Dual RCA,
-Supra USB A-B,
-Supra LoRad 2.5

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2876
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Szépen jönnek itt a súlyos vélemények :D :D :D

Valoszinu mindenkinel van olyan, amit normalisan megcsinal, es van amit összekontárkodik. Najo van aki a kontarkodast elkeruli, inkabb nem is nyul hozza.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2876
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

A Totel-lel nem volt nekem sem problemam. Egyszer garanciaban javitottak egy Marantz halozati lejatszot. 1nap volt és persze ingyen. Igaz mégsem teljesen persze, mert azert égett szénné, mert azon töltöttem a tabletet :D

Másik esetben pedig egy készülékhez rendeltem tőlük gyári távot, ez is hiba nélkül ment, és egyaltalan nem volt draga. Asszem 8ezer volt egy Marantz táv.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Ügyféligény: "Gyorsan, olcsón, és jól"
Szervizes: "Ön ebből kettőt választhat"
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1186
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

Nekem a Totellel volt eddig egy tapasztalatom és az pozitív volt, a CD lejátszómat gyorsan megcsinálták és nekem az ár se volt kirvívó, a kommunikációjukkal is elégedett voltam.

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: marconi »

viri írta:
2021.01.12., kedd 11:22
Na akkor tényleg mindenkinek vannak mindenkivel jó és rossz tapasztalatai, szegény tanács kérőnek milyen lehet, hogy oda-vissza kapja az infót :D
Én bármilyen komolyabb cuccal ezek után is csak a Zolihoz merek fordulni, de ez én vagyok.
Akkor csak egyben van konszenzus, hogy a Totel nagyon drága :D
Nem is drága, anyámék Aiwa cd játszóját tök olcsón megcsinálták! :)
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Hozzászólás Szerző: viri »

Na akkor tényleg mindenkinek vannak mindenkivel jó és rossz tapasztalatai, szegény tanács kérőnek milyen lehet, hogy oda-vissza kapja az infót :D
Én bármilyen komolyabb cuccal ezek után is csak a Zolihoz merek fordulni, de ez én vagyok.
Akkor csak egyben van konszenzus, hogy a Totel nagyon drága :D
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 390

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

viri írta:
2021.01.11., hétf. 22:03
sutemenyx írta:
2021.01.11., hétf. 13:49
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 13:30

Ha jól sejtem, 15+ éves a cucc?
Jó eséllyel a végfok IC "elengedett", csak vissza kell rakni a helyére. Nálam is ez volt a 19 éves Marantz esetében. Vissza kell "ragasztani" a helyére, és kész. Meg egy kontakt kezelést érdemes elvégezni az egész gépen.

Ajánlott helyek:
Totel szerviz - XIV. ker.
Szekonet szerviz XI. kerület
Alisca Orange - XII. kerület - bár ő inkább a "komolyabb" cuccokra van tudtommal ráállva, de meg lehet kérdezni, mert tuninggal is foglalkozik.
Szervizek oké...
Alisca Orange-ben történnek érdekes dolgok. Egy eredetileg 20.000USD árú, de még most is használtan 5-6.000USD-t érő erősítőt gond nélkül átkendácsoltak értéktelen piacos alkatrészekből épített vacakká:
viewtopic.php?f=32&t=151082

Az elég biztos, hogy én oda semmit sem vinnék. Tuningra meg végképp nem.
Én úgy jártam a Besével tízen éve, hogy egy Nakamichi 582-est vittem hozzá, mert nem tudtam felvételt készíteni a magnóval, minden más oké volt. Visszakaptam azzal, hogy sajnos nem tudta megcsinálni. Ezzel nem is lenne gond, de otthon derült ki, hogy nem akar kinyílni a kazetta fészek. Nézegetem, hát kiderült, hogy olyan trehányul tették fel az előlapot, hogy amiatt nem nyílt. Leszereltem, megigazítottam, máris nyílt, viszont se lejátszani, se pörgetni, konkrétan elrontották az egyébként működő Nakát. Eladtam alkatrésznek.
Egy barátom végfokát úgy próbálták megjavítani, hogy minden kondit kicserélték rajta, de nem javult meg, mondhatni kísérleteztek, de nem jött be.
Bár most itt olvasom, hogy valakinek bevált, én ismeretségi körben nem szoktam ajánlani, viszont a Krahling Zolit bármikor, mind műszerezettségben, mind szakértelemben ott van, nála max. az idővel lehet elcsúszni, de nála sosem volt kóklerkedés. Ebben a Totel Bt. sem lenne rossz, de árban is a Zoli jobb.
Bárki mást,csak Krahling Zolit nem!!!
Nem sok lelkiismeretlenebb és beképzeltebb emberrel találkoztam!
Üdv. Gyuri :napsut:

viri
V.I.P.
V.I.P.

Mondjuk van olyan hogy noszogatni kell, szerintem hívd fel, egész biztos hogy nem dobta ki, erőltesd kicsit, jó lesz az :D
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1404

Hozzászólás Szerző: vazze »

viri írta:
2021.01.11., hétf. 22:03
sutemenyx írta:
Alex_Aston írta:

Jó eséllyel a végfok IC "elengedett", csak vissza kell rakni a helyére. Nálam is ez volt a 19 éves Marantz esetében. Vissza kell "ragasztani" a helyére, és kész. Meg egy kontakt kezelést érdemes elvégezni az egész gépen.

Ajánlott helyek:
Alisca Orange - XII. kerület - bár ő inkább a "komolyabb" cuccokra van tudtommal ráállva, de meg lehet kérdezni, mert tuninggal is foglalkozik.
Szervizek oké...
Alisca Orange-ben történnek érdekes dolgok. Egy eredetileg 20.000USD árú, de még most is használtan 5-6.000USD-t érő erősítőt gond nélkül átkendácsoltak értéktelen piacos alkatrészekből épített vacakká:

Én úgy jártam a Besével tízen éve, hogy egy Nakamichi 582-est vittem hozzá, mert nem tudtam felvételt készíteni a magnóval, minden más oké volt. Visszakaptam azzal, hogy sajnos nem tudta megcsinálni. Ezzel nem is lenne gond, de otthon derült ki, hogy nem akar kinyílni a kazetta fészek. Nézegetem, hát kiderült, hogy olyan trehányul tették fel az előlapot, hogy amiatt nem nyílt. Leszereltem, megigazítottam, máris nyílt, viszont se lejátszani, se pörgetni, konkrétan elrontották az egyébként működő Nakát. Eladtam alkatrésznek.
Egy barátom végfokát úgy próbálták megjavítani, hogy minden kondit kicserélték rajta, de nem javult meg, mondhatni kísérleteztek, de nem jött be.
Bár most itt olvasom, hogy valakinek bevált, én ismeretségi körben nem szoktam ajánlani, viszont a Krahling Zolit bármikor, mind műszerezettségben, mind szakértelemben ott van, nála max. az idővel lehet elcsúszni, de nála sosem volt kóklerkedés. Ebben a Totel Bt. sem lenne rossz, de árban is a Zoli jobb.

A Zoli nekem több éve nem tud megjavítani egy Meridian cd-játszót. Már utaltam neki pénzt alkatrészre is mert több mint egy évig emiatt nem fogott hozzá. Már fel sem hívom mert úgysem lesz kész soha. Lehet már kidobta.... gondolkodik.gif
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

viri
V.I.P.
V.I.P.

sutemenyx írta:
Alex_Aston írta:
dellmann írta:
2021.01.11., hétf. 11:41
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hőn szeretett öreg onkyo 9210-es erősítömnél azt tapasztalom, hogy a bal oldal elgyengült, különösen észrevehető ez alacsonyabb hangerőn. Továbbá a bemenetvalasztó megint kezdi az ugrálást. Keresek Valakit, aki megjavítaná, vagy útmutatást kérnék,
ha nem a megfelelő topicba írtam. Tuning is erdekel! Köszi előre is!

Ajánlott helyek:
Szervizek oké...

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

trane írta:
2021.01.11., hétf. 19:28
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 19:24
trane írta:
2021.01.11., hétf. 19:11

ezek szerint időközben felmérte a Black Line-ok valós képességeit :yingyang: ;) :smile29: :smile53:
Ezt nem egészen értem most... gondolkodik.gif
volt nekik egy ilyen nevű (többek között) hálózati kábelük leborulok.gif
Én inkább arra gondolnék, hogy B.A. szerint az adott rendszeren/erősítőn nem első sorban az új tápkábel segítene jelentősen a jelenlegi állapothoz képest. Kábelek esetében az IC és hangsugárzó vezetéket priorizálja inkább.

Többek között használok Alisca Orange Black Line kábeleket is, IC-t, tápot, hangsugárzót is. Van olyan konstelláció szerintem, ahol szépen elzenélnek. Persze macerás, mert merev, de van, ahova pont ezeket érzem jónak.

Egyébként az egyik "legjobb" hangot, amit eddig hallottam, azt egy "csúcs" AVA elektronika szólaltatta meg. Black Line hangsugárzó kábelekkel. A tulaj azt mondta, hogy próbálkozott, de a hosszú évek alatt nála a Black Line megmaradt. Mondjuk szerintem az a rendszer "1,5mm2-es Somogyival" is úgy szólna, hogy leesne az állam. :smile29:

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”