Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Passziv előfok
Passziv előfok
Eladó, vagy cserélhető,csöves végerősítőre.
Passziv előfok
Érdemes kiprobálni !
Passziv előfok
Szakemberek szerint ezt mégis előerősítőnek,és azok közül is nem passzívnak minősül,mert egyszeres erősítésű.
Passziv előfok
Igen a hirdetésem elején a képeknél irtam is hogy egy db-t erősit,lehet hogy buffer csak azt én nem tudom hova tenni mert nem vagyok szakmabeli,ezért a villamos mérnök barátom aki csinálta,mondta hogy hivjam nyugodtan passzivnak mert elenyésző amit erősit,igy nem érdemes elöerősitönek hivni.
Passziv előfok
Nem néz ki passzívnak, inkább buffer, nem? Az erősítése 1, ha jól gondolom.
Érdemes lehet próbálkozni vele.
Passziv előfok
Mint ahogy irtam két végerősitöt tud egyszerre megszolaltatni,én továbbra is egy olyan előerősítöt használok csak csövest amely ugyan ezt tudja,két végerősitöt szolgál ki,egy csövest és egy tranziztorost,és végén négy hangsugárzó van.
Érdemes kiprobálni ezt a variáciot,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Passziv előfok
Aki nem a szépségre megy,hanem a hang minőségére, érdemes kiprobálnia meg fog lepödni !
Passziv előfok
Olvastam hogy 42 000 ft nél nincs olcsobb előfok,de van ime!
Passziv előfok
Árcsökkentés:35 000 ft
Passziv előfok
Árengedmény:36 000 ft.
Passziv előfok
Különlegessége:két végfok köthető rá !
Passziv előfok
Pici engedmény:37 000 ft
Passziv előfok
Eladó egy passzivnak számitó előfok,mely csak illeszt,és kb midössze egy Db-t erősít.
A készülékben három bemenet van,és két kimenet igy két vágfokot is megtud szolaltatni egyszerre.
Alps potméter,és részben Lab 47 kábel van benne.
Az irányára:38 000 ft