Eladó két darab Heed Nexus MX mono végerősítő.
A Heed erősítők evolúciójának egy ritka és különleges állomása. Full szimmetrikus mono végfok, ennek megfelelően XLR bemenet is van az RCA mellett, jumperrel állítható egyikről a másikra. A készülékek eleje a még rajta lévő védőfóliák miatt olyan "beteg" kinézetű.
Idézet egy fórumtárstól:
"Hát ez a Nexus.
Nem tudom, hogy csinálja; a 2×300W trafó erősen nem sok, pufferek normál, wattszámban bőven 100 alatt, inkább 70 körül lehet. Ami miatt furcsa ez a hajtás, az a Spendorokkal való bánásmód. Mert ott az impedanciamenet szerencsésen magas, de minden egyéb katasztrofálisan erősítőgyilkos. Nagy membrán, kicsi tekercs, gyenge mágnes, semmi tartás, szinte lötyögős, és nagyon-nagyon lágy függesztés. És nehéz, mint egy szeneskocsi, műanyag membrán, és még kézzel rákenve cucc, iszonyú tömeg, csoda, hogy mozog.
És általában tényleg döng, meg brummog, meg rezonál. Persze ez régen nem zavart, mert a helyes tónusért én akármikor odaadom a feszes basszust, oda is adtam.
Most úgy tűnik, a Nexus valahogy átveszi a felügyeletet; pótolja a hiányzó mágneses teret és hihetetlen gyorsan mozgatja ezt a 30 éves hangszórót."
Ugyanő "unortodox" tesztje az MX-ről:
https://komolyzeneiajanlo.blogspot.com/ ... osito.html
Természetesen meghallgatható ( jelenleg egy C100 előfok hajtja RCA-ról, de ez rövidesen változni fog, azaz lehetőség lesz egy full balanced előfokkal is a meghallgatás) hozott saját zenei anyaggal (CD vagy .dsf .flac formátumú digitális) is. Bp. Adyliget a lakóhelye, hétköznap 16 óráig szinte bármikor, illetve természetesen hétvégeken, egyeztetést követően.
Ha valaki el akarja vinni saját rendszerében hallgatni, ahhoz a teljes vételár letétbe helyezése és a készülékek megbontásának kizárása mellett van lehetőség 1 hét intervallumban.
Feltételezem, ha elviszi az új tulajdonos Huszti Zsolthoz egy átnézésre, nem fog akadályba ütközni :)
Bárminemű kérdés felmerül, privát üzenetben kérem feltenni. Ha közérdekre-figyelemre számottartó, természetesen megosztom a hirdetésben.
Ár fix: 175 ezer per darab.

- IMGP3293.JPG (1.53 MiB) Megtekintve 6712 alkalommal

- IMGP3285.JPG (1.47 MiB) Megtekintve 6712 alkalommal

- IMGP3284.JPG (1.65 MiB) Megtekintve 6712 alkalommal

- IMGP3288.JPG (2.71 MiB) Megtekintve 6712 alkalommal