Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csöves Otl fejhallgató erősitő
Senkinek nem kell egy jó erősítő?
Legyen 31000 Ft.
Legyen 31000 Ft.
Most nem vagyok otthon, de délután mutatok belső képet.
- mgus
- Törzsvendég

- Értékelés: 377
Szia belső képet lehetne kérni?
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Van egy eladó készen.Xicon szénfilm ellenállások jelútban, 2w metál-oxid a tápban. Teljesen beimpregnált trafó 0.35 lemezekre tekerve. Válogatott 6N1P cső, szinte teljesen szimmetrikus a 2 trióda. CNC-vel mart váz, tömör réz kábelezés. Kiváló alkatrészek, NOS arany Roederstein kicsatoló kondi, FET-es stabilizált táp, hatalmas pufferkondik. Aranyozott RCA, Neutrik 6.3 Jack.Záhony-Miskolcon meghallgatható, vagy elpostázom, és ha nem tetszik csere vissza. Nagyszerű, hihetetlen részletgazdag hang, eddig mindenki csak dícsérte.35 ezer Ft.
Van még egy majdnem befejezve. Ha valakit érdekel összedobom gyorsan
Írtam privát üzenetet!
Vagy ha Budapesti akkor Sinok fórumtárs segíthet, ahogy felajánlotta. Előre is köszönöm neki!
Vagy ha Budapesti akkor Sinok fórumtárs segíthet, ahogy felajánlotta. Előre is köszönöm neki!
A képek alapján én ugyan érdeklődnék, de valahogyan össze kellene hozni egy meghallgatást... kérem a segítséget .. és az elérhetőségét... (elnézést, ha mint 'laikus "beíró" nem vágom a fórum pontos működését...)
Én is vásároltam egyet, és meg vagyok vele elégedve. Ha gondolod, Bp.-en egy meghallgatást össze tudunk hozni. Ha érdekel, írj privát üzenetet.
Megrendelésre, tudok még készíteni. Eddig mindenki meg volt vele elégedve.
A képek alapján én ugyan érdeklődnék, de valahogyan össze kellene hozni egy meghallgatást... kérem a segítséget .. és az elérhetőségét... (elnézést, ha mint 'laikus "beíró" nem vágom a fórum pontos működését...)
ment pü.
Van most egy eladó. Az előző gazdája nagyon meg van elégedve vele.
Képeket és a többit privátban.
Képeket és a többit privátban.
Megrendelésre, tudok még készíteni. Eddig mindenki meg volt vele elégedve.
Ment pü!
Tiszteletem!
Elviekben elkelt! Még várom a vásárló válaszát. Igény esetén tudok még készíteni.
Elviekben elkelt! Még várom a vásárló válaszát. Igény esetén tudok még készíteni.
Kedves István! Megvan még? Vagy ez kelt el vaterán?
Miskolc-Nyíregy-Záhony vonalon szoktam utazni. Személyesen itt megtekinthető.
Eladó egy egyedileg épített csöves fejlhallgató erősítő. Készült már belőle több is, a hangjával mindenki teljesen meg volt elégedve.
6N1P-EV előfokcső illetve egy 6N13SZ/6h13C csövek dolgoznak benne. Elviekben 24 ohm fölötti fülesekhez már használható. Hihetetlenül részletezően szól, nagyon kellemes hallgatni. A csövek járatása után még javulni fog.
Minőségi alkatrészekkel épült. Impregnált, árnyékolt trafó. Vadi új csövek, a klasszikus direkt csatoltkapcsolást (kicsit továbbfejlesztve), szóval nincs a jelútban kondenzátor. Kimenő kondinak aranysárga ROE-t választottam jóminőségű MKP kondiva áthidalva. Forrléces szereléstechnika. Jócskán túlméretezett stabilizált táp, szóval teljesen zajtalan, és egyenfesz fűtés az előfokcsőnek, külön fűtőtekercsről. 2w ellenállások.
Minőségi RCA bemenet, Neutrik jack kimenet. Fedlap szálcsiszolt alumínium, oldalt pedig lazúrozott fakeret.
Komoly érdeklődés esetén ár fizetés után postázom, és ha nem tetszik visszacsere érvényes. Fél garanciát adok rá.
35.000 Ft
http://kepfeltoltes.hu/130411/P4110008_ ... es.hu_.jpg