Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Erősítők javítása

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
bene
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 8

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: bene »

sziasztok,segítség kéne.
pio sc lx 76, a probléma néhány hónapja kezdődött:bekapcsolás után random idő elteltével (5 mp.-3 óra) az összes hangfal hirtelen elkezd recsegni,majd kis idő elteltével a gép kikapcsol,ipod lámpa villog.néhány ki-be kapcsolás után ipod lámpa és macc lámpa egyszerre villog,bekapcsolni már nem lehet a masinát,csak resettel.az összes kábel eltávolítása után is kikapcsol egy idő után,tehát hangfal,-kábel problémát kizárhatunk.szervizbe vittem (totel),ahol nagyon normálisak voltak,viszont náluk több órán keresztül sem produkálta a problémát,így a hibát sem találták meg.hazahoztam a gépet,újra bekötöttem mindent,hibátlanul müködött két napig.ma bekapcsoltam,recsegés,kikapcs.tanácstalan vagyok,ha van bármi ötletetek,megköszönném.
bene

samat99
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: samat99 »

Üdv!
H/K avr 132 erősítő tréfálgat meg az utóbbi időben rendszeresen. Hirtelen fogja magát és lehalkul. A számláló elkezd lefele szaladni. A távirányítóra reagál mikor vissza "tekerem" a hangot. Video 1 és optikai bemenet van rákötve. A hangot Wd live streaming küldi neki filmnézéskor az 5.1. Totális kikapcsolást csináltam neki kb 24 órásat. De nem oldotta meg a gondot. Régebben pár alkalommal eljátszotta azt, hogy felerősítette a hangot. De akkor a totál kikapcsolás megszüntette a problémát....
Valakinek van valami tippje, hogy hol lehet a gond?
Szerelőt tudtok ajánlani Békés v. Csongrád megyében?

2 tipikus hibája szokott lenni, szerintem az egyiket kapta el. Olyan szerelőt keress aki ismeri. Mert a haját fogja tépni, ha e kettő közül valamelyik. Ha még nem látott ilyen erősítőt. 

aprilia racing
Isten Hozott! :)
Értékelés: -1

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: aprilia racing »

Lenne egy Marantz Sr 6200 hibás amit meg akarok venni 28ezerbe adná az eladó
azt mondja annyi baja van hogy házimoziban nem lehet használni effektek se müködnek rajta valószinü szoftverhibás.
Más alkatrész nem szokott ilyen esetben tönkre menni benne?
Csak sztereóban lehet használni igy.
Vagy sokáig elmegy még egy ilyen erösitö?
Nekem amugy is sztereóra kell csak ez miatt nem merem megvenni.

darthdenes
Értékelés: 0

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: darthdenes »

Üdv!
H/K avr 132 erősítő tréfálgat meg az utóbbi időben rendszeresen. Hirtelen fogja magát és lehalkul. A számláló elkezd lefele szaladni. A távirányítóra reagál mikor vissza "tekerem" a hangot. Video 1 és optikai bemenet van rákötve. A hangot Wd live streaming küldi neki filmnézéskor az 5.1. Totális kikapcsolást csináltam neki kb 24 órásat. De nem oldotta meg a gondot. Régebben pár alkalommal eljátszotta azt, hogy felerősítette a hangot. De akkor a totál kikapcsolás megszüntette a problémát....
Valakinek van valami tippje, hogy hol lehet a gond?
Szerelőt tudtok ajánlani Békés v. Csongrád megyében?

Ja..noo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: Ja..noo »

Jelenség: bekapcsolás után 6-7mp-cel automatikusan kikapcsol.

A железный капут танк után írhattad volna 6-7cek -nek is.
Nagyon jó a profil kép!

Tank
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: Tank »

Sziasztok!
Én is Debrecenben, de Denon AVR-1604 típusú erősítőhöz keresnék szakembert. Jelenség: bekapcsolás után 6-7mp-cel automatikusan kikapcsol.
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv!

meridián
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 544

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: meridián »

Tisztelt Fórumtársak! A segítségetek kérem.Valaki tud megbízható szerelőt Debrecenben vagy a közvetlen közelében? Az Arcam erősítőm jobb oldala elszállt....A segítséget előre is köszönöm
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.

Ja..noo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: Ja..noo »

Egyébként 99% hogy rájöttem, mi a probléma, javíttatás, és firmware frissítése nélkül is, de ezt az információt, kénytelen vagyok most már,megtartani magamnak
Ne tedd...oszd meg ezt is. 

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 78

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: jako »

valóban ez volt a probléma, de még csak fél siker.
Egyébként 99% hogy rájöttem, mi a probléma, javíttatás, és firmware frissítése nélkül is, de ezt az információt, kénytelen vagyok most már,megtartani magamnak

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Nem akarok senkit sem megbántani, de ezen az oldalon már sok embernek lett segítve, tanácsokkal, beállítási problémákkal, vagy szereléssel kapcsolatban, ezt általában meg is szokták köszönni, vagy írnak róla, sikerült a problémát megoldani, vagy sem.
Írtam neked privátban is, küldtem linket a 605-öt firmware frissítési lehetőségéhez, de te még csak nem is válaszoltál, hogy sikerült, vagy sem, pedig Tegnap, 22:04 be léptél az oldalra.
Én nem kérek senkit, és nem várom el senkitől, hogy hajbókoljon, vagy ne talán misét mondasson az emberért, de egy köszönöm az elférne az oldalon, vagy legalább azt leírni, hogy sikerült, és nem törte az ember magát feleslegesen!
Na mindegy, így jártam, én kérek elnézést! Igyekszik az ember  hogy a másiknak segítsen, az meg lesz@rja, mert ez biztosan természetes számára.
Még egyszer elnézést.

PrinceHerceg
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 95

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: PrinceHerceg »

Tisztelt Nagyérdemű!

NEM szeretek ilyet csinálni, de ami ezen az alábbi gané helyen folyt arról muszáj vagyok írni pár sort, hogy más már ne járhasson így, ahogy sajna nekem kellett!

http://audioszerviz.hu/

Sajnos elkerülhetetlenül dolgom akadt velük, de állíthatom, hogy egy épkézláb forrasztást se tudnak rendesen megcsinálni... nekem egy műveletit cseréltek ki, mert első körben az eredeti helyett mérföldekkel szarabb cserealkatrészt építettek vissza, majd amikor jeleztem, hogy direkt elvittem nekik a cserealkatrészt is (egy gyári OPA-t), második nekifutásra már nem bírták rendesen visszatenni, csak bal@ mód, mert az egyik csatorna nem szólt, vagy csak torz jelet adott ki, amiből látszik, hogy a saját hibájukat kellett kijavítani - ingyen - és ez már nem tetszett annyira a szájuknak... a végén pedig nekem kellett utánuk dolgozni, mert a reklamálásomra a mai napig lapítanak! Undorító egy banda, az fix!

Ergo kerülje őket aki teheti, mert én ilyen embereknek nem adnék pénzt a kezébe, nem hogy pákát basszus!!!

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Ha HDMA hangsáv szól, a kijelzőn "DTS-HD HR" látható, és a panel felső részén a DTS mellett világít egy HD led is. Viszont ott lenne még egy MSTR  led is. Ez nem világít, bármit is állítok. Mikor kellene ennek a MSTR-nek világítani?
A DD TrueHD még továbbra is néma, nem érzékeli az erősítő. Leszedtem egy csomó teszt hangot, de valahogy nem megy.
Egy Pio BDP-150 küldi az anyagot az erősítőre, hálózaton keresztül NASról.

az akkor fog világítani, ha olyan hang érkezik az erősítőbe. Hiába ezek a hd hanggal ellátott MKV filék, nem biztos hogy abban valóban ez a hang van benne, próbáld meg egy Blu ray lemezt betenni, és onnan játszatni (pl. Avatar Angol szinkron, az HD master 7.1)

nTom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: nTom »

Ha HDMA hangsáv szól, a kijelzőn "DTS-HD HR" látható, és a panel felső részén a DTS mellett világít egy HD led is. Viszont ott lenne még egy MSTR  led is. Ez nem világít, bármit is állítok. Mikor kellene ennek a MSTR-nek világítani?
A DD TrueHD még továbbra is néma, nem érzékeli az erősítő. Leszedtem egy csomó teszt hangot, de valahogy nem megy.
Egy Pio BDP-150 küldi az anyagot az erősítőre, hálózaton keresztül NASról.

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Igen, azzal. Többel is próbáltam.
ezt próbáld átállítani off-ra, mielőtt elvinnéd szerelőhöz, mert nekem is alapból engedve volt, így nem szóltak rajta a hdmi master hangok

http://kepfeltoltes.hu/view/150605/2235 ... es.hu_.jpg

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

nTom
Kb. egy órája keresem a hozzászólásomat, (nem találom) mert nekem is így volt az erősítővel, aztán a hardver beállításokban kellett valamit állítanom mert az hogy továbbengedje a hangot out-ra volt állítva, ezt kellett talán tiltani, és már meg is szólalt hd masterben.

nTom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Erősítők javítása

Igen, azzal. Többel is próbáltam.

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Üdv

Onkyo sr605 erősítőt javítanak valahol Békésmegyében vgy esetleg még Csongrádban? A HD hangokat nem érzékeli. A dts- dd megy, de a true hd, hdma nem

Bocs a kérdésért: hdmi-vel van bekötve a forrás?
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

nTom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Erősítők javítása

Üdv

Onkyo sr605 erősítőt javítanak valahol Békésmegyében vgy esetleg még Csongrádban? A HD hangokat nem érzékeli. A dts- dd megy, de a true hd, hdma nem

Pálmafa

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: Pálmafa »

Üdvözlet!

A sajátomat a SEKON Szerviz javította nagyon korrekt áron, ügyesek a fiúk, már egy éve csinálták, azóta is hibátlanul működik.
Úgy tudom van náluk valami szervizfutár szolgáltatás is.

Üdv!
Akkor te nagyon szerencsés vagy, mert az én erősítőm ugyanezzel a hibával tavaly hat hónapig volt náluk, és nagyon sok telefonálás és többszöri személyes találkozó után kaptam vissza. Sok örömöm nem volt benne mert épp most egy hete, hogy ismét ugyan ezzel a hibával kikapcsol, mindössze 8 hónapig élveztem. Lehet, hogy nem az ő hibájuk,  nem tudom, mindenesetre nagyot csalódtam a Denon-ban. Egyébként 27e Ft-ért csinálták, ez sok -e vagy kevés, nincs visznyítási alapom, de így hogy ismét nem, jó elég drága művelet volt. Úgy hogy ismét keresek denon javítót, szívesen várom az ötleteket.

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Nos, ez örömteli hír, gondolom az Onkyo lelevelezte velük, és ők most úgy állítják be az esetet, mint félreértést, de mi azért nem értjük félre a dolgot, hogy egy hazai szerviz leakarná húzni az embert, ha nem elég rámenős.
Gratula, és senki ne hagyja magát átverni, becsapni, mert ők vannak értünk, és nem fordítva.

hazse75

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: hazse75 »

Azért ha megérkezik a cégtől a válasz, írd már le, kíváncsi vagyok  mit írtak
köszi

Na megjött a hivatalos válasz az Onkyo Europa-tól és az A.I.D.A.-tól is.

"Tisztelt Hajdú Úr!

Köszönettel vettük a panaszos levelét. Időközben sikerült megállapítanunk, hogy az Ön által használtan vásárolt ONKYO TX-NR509-es készüléket eredetileg mi adtuk el a NetDepo.HU viszonteladónknak. Ennek megfelelően Ön jogosult a gyár visszahívási programján belül a meghibásodott HDMI kártya díjmentes cseréjére.

A cserélendő kártya rendelkezésünkre áll, ennek megfelelően tisztelettel kérjük, hogy szíveskedjék a javításra váró készüléket mihamarabb eljuttatni vagy hozzánk:

A.I.D.A. Audió Kft.
Gyár u, 2,
(Szent-Györgyi Albert u. 119.)
2043 Budaörs

vagy a kijelölt márkaszervizünkbe az alábbi címre:
SEKON SZERVIZ KFT
1115 BP BÁNK BÁN U.3
T: 1/229-0035
  70/297-6985
Nyitvatartás:
      H:10.00-17.00h
K-Cs: 9.30-17.00h
       P: 9.30-15.00h
 A hozzánk beszállított készüléket általában egy héten belül tudjuk megjavítva, letesztelve visszaszolgáltatni, a szerviz átfutási idejéről szíveskedjék közvetlen a szerviznél érdeklődni, illetve velük időpontot egyeztetni.
A javítás maga díjmentes, Önnek csak a készülék be- és visszaszállításáról kell gondoskodnia.
A javítási költséggel kapcsolatos félreértésért elnézésüket kérjük, A szervizünk a kialakult rend szerint járt el, amennyiben a készüléktulajdonos nem tudja hitelt érdemlően igazolni, hogy a készülék rajtunk keresztül került az országba (vagyis, hogy velünk szerződéses kapcsolatban álló kereskedőnél vásárolta azt), a szerviz nem vállalhat díjmentes kártyacserét. Ilyen esetekben a készülék életútjának vizsgálatával keressük meg, hogy azt eredetileg kinek értékesítette a gyártó, de ennek van bizonyos átfutási ideje.
Minden további kérdésben készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
A.I.D.A. Audió Kft.
@aida-audio.hu

"

"Hi,

I just told A.I.D.A. that they have to repair your unit for free. The problem was that they couldn´t find the serialnumber of your unit in their system and so they thought that your unit was a grey import. Anyway, sorry for inconvenience!
If you will have any problems please let them know that you had contact with me and that I confirmed via eMail the free of charge repair.
 "

Tehát az a lényeg, hogy nem szabad annyiban hagyni az egészet.

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Kérnék egy moderátort, hogy az általam idézett levelezésből a SECON Kft. szervizesének a nevét törölni szíveskedjen, mert a mai napon kaptam egy levelet az úriembertől, hogy töröltessem ki a nevét.

(Bár a véleményem, nem ez).

Miért is kellene törölni a fazon nevét?
Hiszen odaírta a nevét a levélre, nem meri vállalni amit írt? Későbánat, már megírta, aláírta, te elküldted.

serom
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: serom »

Üdvözletem!

Van itt valaki aki tud javítani vagy javítattni régebbi Denon házimozierősítőt??
A hibajelenség: főkapcsoló megnyomásakor bekapcsol majd 3-4 mp után kikapcsol és villog a led. Mintha zárlat lenne a kábelekben de nincs rákötve semmi...

Választ előre is köszönöm!

Üdvözlet!

A sajátomat a SEKON Szerviz javította nagyon korrekt áron, ügyesek a fiúk, már egy éve csinálták, azóta is hibátlanul működik.
Úgy tudom van náluk valami szervizfutár szolgáltatás is.

hazse75

Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: hazse75 »

Kérnék egy moderátort, hogy az általam idézett levelezésből a SECON Kft. szervizesének a nevét törölni szíveskedjen, mert a mai napon kaptam egy levelet az úriembertől, hogy töröltessem ki a nevét.

(Bár a véleményem, nem ez).

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Erősítők javítása

Azért ha megérkezik a cégtől a válasz, írd már le, kíváncsi vagyok  mit írtak
köszi

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”