Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asztali fejhallgató erősítő / előerősítő ( Presenter2 )
Miért szórjátok a jó kis Peresentereket?
Okt. 31-ig 10% kedvezménnyel!
Tegnap megérkezett a Presenter, sajnos csak ma este tudtam meghallgatni.
Bár még kissé nyersnek tűnik, nagyon tetszik a hangja. Jóval túl mutat az árán.
Köszönöm szépen.
Én is köszönöm a bizalmat és a visszajelzést!
Tegnap megérkezett a Presenter, sajnos csak ma este tudtam meghallgatni.
Bár még kissé nyersnek tűnik, nagyon tetszik a hangja. Jóval túl mutat az árán.
Köszönöm szépen.
Kérhető OPA Green diszkrét műveleti erősítővel is!
jó ötlet, próba-cseresznye.
Dunakeszin vagy 3-as metró. A többit pü-ben megbeszéljük.
Egyáltalán nem felesleges, nekem gyengébb kártyám volt, amikor fejlesztettem, és gyengébb fülesem. De hallgasd meg, az nem kerül semmibe (max. a postadíjba), aztán eldöntöd.
Köszi a választ. És ha végszükség esetén olyan "mernék", hogy mobilról Flac -ot játszva játszok forrásként a Presenternek? Helyileg hol lehetne átvenni a terméket?
Egyáltalán nem felesleges, nekem gyengébb kártyám volt, amikor fejlesztettem, és gyengébb fülesem. De hallgasd meg, az nem kerül semmibe (max. a postadíjba), aztán eldöntöd.
Sziasztok!
Lehet hogy én is Superlux 668B hez szereznék be ilyet. De! nincs külső profibb forrásom csak egy PC SB audugy SE hangkártyával. Erre felesleges ezt beszerezni?
Előre is köszi a választ.
Őszinte leszek, soha nem hittem el, hogy egy ilyen célhardver ennyit számít, de mióta megvan a HD 600 (kb. 10 év) még soha nem hallottam így megszólalni.
A kisDAC card is szuper, gyakorlatilag lett egy kiváló külső hangkártyám is. Nem hiszem el, hogy amit éppen hallgatok az egy notebookból jön...
Kérhető FET-tel is, úgy kicsit melegebb, kevésbé precízkedő hangja van (torzítása, tisztasága kb. ugyan akkora).
up
Szia! Rendben meg érkrzett a p2! Ez most nem a reklám helye, csak tényeket közlök,szóval NAGYON ottvan
Úgy,hogy le is mondok minden féle kisérletezgetésről, sztem ez így tökéletes ahogy van.
Hát Bertalan !
Üdv: zebo
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Privát ment!
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés