Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pointe platinum csöves erősítő
Re: Pointe platinum csöves erősítő
Köszönöm a lehetőséget, de meggondoltam magam. Nem adom el mégsem, legalábbis egyelőre. 
Pointe platinum csöves erősítő
Sziasztok!
Eladó a címben említett, karcmentes, hibátlan állapotú erősítő, amit én az első tulajdonosától vettem. Rendelkezésre áll a gyári doboza, ami kuriózum, hiszen ez feláras volt, sőt, 2 távirányítót adok hozzá, ebből az egyik teljesen új. Csőkészlet: quadba válogatott RFT EL34 végcsövek, valamint Ei Jugoslavia Ecf 80 előfok/meghajtók. Megtekinthető Isaszegen, az ára 650 000Ft.
Eladó a címben említett, karcmentes, hibátlan állapotú erősítő, amit én az első tulajdonosától vettem. Rendelkezésre áll a gyári doboza, ami kuriózum, hiszen ez feláras volt, sőt, 2 távirányítót adok hozzá, ebből az egyik teljesen új. Csőkészlet: quadba válogatott RFT EL34 végcsövek, valamint Ei Jugoslavia Ecf 80 előfok/meghajtók. Megtekinthető Isaszegen, az ára 650 000Ft.